- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.061
Adetin ve klomen in kaçıncı günüydü?
Bugun 11.gun carsmba 15 olcak kolmen 5 gun kullandim 4 daha kullancam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin ve klomen in kaçıncı günüydü?
Dur bakalım daha vakit var o belli olmuyor benim 12 mm olan yumurtam 3 gün sonra 22 mm olmuştu gebelik olmadı o ayrı. .. üzülmek için Henüz erken bence
Allah hayırlısını versin hep öyle dua et. Vardır bunda da bir hayirOyle tabbii ama umudum kirildi inşallah bu ay olur..olmazsa aşılama olucak sanrim
Merhaba kızlar ķlomen +catlatma ignesi vuruldum nisan in 18 inde yani geçen hafta bugün igneden sonra ki günlerde sürekli bi ateş basması var aniden sicaklama ve sonra sinda hemen üşüme 1 haftadır yani...
Bu 2. Denemem ilk denememde hiç bi ağrı belirti hiç bişey olmamıştı...
Bu sefer neden öyle oldu anlamiyorum...
Canııımmm uzulmek icin cok erken Rabbim dilerse küçücuk yumurtadan olur canlan biraz boşver olduğu kadar olmadığı kaderOyle tabbii ama umudum kirildi inşallah bu ay olur..olmazsa aşılama olucak sanrim
Merhaba benim de bugun 9. Günüm bende kasık ağrısı falan yok ta ateş basması ve sonrasında hemen üşüme var igneden beri.Kizlar bugun catlatmadan sonra 9. Gun. Kasgimda bbatma var. Gerci gecen ayda olmustu. Sizce kan testi ne zamn ypilmali ?
aynen ben denedim ve pozitif çıkmıştı ama gerçekte negatiftiİğne yaptıranlar 2 hafta geçmeli aradan diolar çünkü iğne de hcg içeriyor ve yanlış pozitif lik olabiliyor diye biliyorum ben
14 gün geçmeli derler. zaten o 14 gün sonu regl zamanı demek oluyor. yani zamanını bekle gecikme yaşarsan test yap. Umarım dayanabilirsin.Kizlar bugun catlatmadan sonra 9. Gun. Kasgimda bbatma var. Gerci gecen ayda olmustu. Sizce kan testi ne zamn ypilmali ?
14 gün geçmeli derler. zaten o 14 gün sonu regl zamanı demek oluyor. yani zamanını bekle gecikme yaşarsan test yap. Umarım dayanabilirsin.
Merhaba benim de bugun 9. Günüm bende kasık ağrısı falan yok ta ateş basması ve sonrasında hemen üşüme var igneden beri.
15 gün falan geçmesi lazım diyorlar genelde
Selam kizlar adete 3 gun kala su erken gebelik testelerinden yaptim cok silik cizgi cikti yani anlamadim goya erken gebelik testi jic bosuna para vermeyin ona okadarucuz testte ayni sonucu verir zaten ki bir gun once yaptigimda golge seklinde ondada cikmisti catlatma ignesi vurulmadim bu arada sadecr kklomen kullandim yarin tekrar yapicam testi guvenemedim