- 31 Ocak 2015
- 261
- 175
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.101
Merhaba kızlar ben de klomen kullanıyorum. Bir taraftan da çok korkuyorum bazılarında kiste neden olmuş. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bende sen nasılsın cnm...Slm kizlar nasilsiniz..bugun klomen bitiyor yarnda dra gidicm insallah buyumustur..
Klmonle kimse hamile kalmiyormu yaa moral lazm bizee
Ayyy çok sevindim cnm hadi insallah :)Günaydın kızlarr...naılsınız ???
dr.dan geldim...sağ da 23mm olmuş yumurtam birsürüde kucuk vardı...4gün oncesınde 1tane o da 10mmdi..
çok şükür buyumuşş...
dr farklı iğne verdi..2 kez ovitrelle kullanmıstım şimdi pregnyl verdi.. 2 tane dedi..inaşşalh bu ay olur...
Ayyy çok sevindim cnm hadi insallah :)
Hayır öyle düşünme olursa da olmazsa da hayirlisi olsu öyle dua et senteşekkür ederim canm..bnmde moralim düzeldi ilk defa bu kar büyüdü.şaştım...inşallah bu ay olur..kendimi 3.aya şartladım...olmazsa diye düşünmemeye çalışıyorum...pozitif düşünüyorm ki negatif olmasın...ama olursa çok üzülücem
Hayır öyle düşünme olursa da olmazsa da hayirlisi olsu öyle dua et sen
Cok guzel haberler almışsin kizz çok sevindim... maşallah ne güzel... 3. Kez pregnyl verdi he inşallah olur da umut olursun bize cnm...Günaydın kızlarr...naılsınız ???
dr.dan geldim...sağ da 23mm olmuş yumurtam birsürüde kucuk vardı...4gün oncesınde 1tane o da 10mmdi..
çok şükür buyumuşş...
dr farklı iğne verdi..2 kez ovitrelle kullanmıstım şimdi pregnyl verdi.. 2 tane dedi..inaşşalh bu ay olur...
canım yumurta çatlamasa da adet olunuyor. Hatta bi çok insan yumurtlayamasa bile her ay adet olduğu için doktora gitmeden anlayamıyor.Selam kizlar adet gunu yani dun sabah yaptığım test negatif henuz adet olmadim siz klomen kullanirken adetiniz geciktimi geciktiyse kac gun gecikti 3 gundur olan adet olucakmis hissi bel agrilari goguslerdeki hassasiyet gitti hicbisey yok akinti cok azdi oda yok kurudum yumurta catlamadiysa adet gormem dimi ben igne vurulmadim cunki
Cok guzel haberler almışsin kizz çok sevindim... maşallah ne güzel... 3. Kez pregnyl verdi he inşallah olur da umut olursun bize cnm...
iğneni saat kacta vuruldun...
Selam kizlar adet gunu yani dun sabah yaptığım test negatif henuz adet olmadim siz klomen kullanirken adetiniz geciktimi geciktiyse kac gun gecikti 3 gundur olan adet olucakmis hissi bel agrilari goguslerdeki hassasiyet gitti hicbisey yok akinti cok azdi oda yok kurudum yumurta catlamadiysa adet gormem dimi ben igne vurulmadim cunki
Ben hic olmadim malesef pkoluyum kendi haline birskirsam 6 ay adet olmuyorum ama klomenle hic gecikmezdicanım yumurta çatlamasa da adet olunuyor. Hatta bi çok insan yumurtlayamasa bile her ay adet olduğu için doktora gitmeden anlayamıyor.
İnşallah hamilesindir ben de hiç duymadım klomenle adet geciken. Genelde erken olur.Ben hic olmadim malesef pkoluyum kendi haline birskirsam 6 ay adet olmuyorum ama klomenle hic gecikmezdi
Insallah ama sanmiyorum senin geven ay kacinci gunde gelmisti benim bugun 31. Gun isin garibi belirtiler bicak gibi kesildi ha adet oldum olucam derken hivbisey kalmadi bir hafta beklicem bir hafta icinde olurum aanirim ilac kullandigim icin fazla gecikmez dimiTesekkur ederim cnm.insallah guzl sonuc alirim..3.ayda ilk deda pregnyl kullandm.
Israrda çıkması için erken daha en az 1 hafta gecikneb gerk..inşallah hamilesindir
yHamile olsam dunki testte silikte olsa cikardi benim pek umidim yokİnşallah hamilesindir ben de hiç duymadım klomenle adet geciken. Genelde erken olur.
Insallah ama sanmiyorum senin geven ay kacinci gunde gelmisti benim bugun 31. Gun isin garibi belirtiler bicak gibi kesildi ha adet oldum olucam derken hivbisey kalmadi bir hafta beklicem bir hafta icinde olurum aanirim ilac kullandigim icin fazla gecikmez dimi
Kullandığın test erken gösteren miydi? Hani bazıları gününden önce gösteriyor bazıları geçinceSanki
yHamile olsam dunki testte silikte olsa cikardi benim pek umidim yok
Kizlar benimde bugun catlatma ignesinin 14, gunu 24 gunde adet olurum ben pazartesi olmaliydim olmadi dunde olmadi bu sabhtan beri lekeler.gelmeye basladi dr adet gecikince gel dedi ama ben ignenin 14. Gunu gecmeden gitmek.istemedim lekelerin devami gelir aksama cok uzgunum azda olsa umudum vardi sabahtan beri oda kalmadi agliyorum