- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.901
Anladim canim...insallah cift cizgi olurgeçen gün idrar testi yaptım canm c.tesi günü negatif çıktı..idrar için erken diye biliyorum bi hafta 10 gün geçmesi gerk sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim...insallah cift cizgi olurgeçen gün idrar testi yaptım canm c.tesi günü negatif çıktı..idrar için erken diye biliyorum bi hafta 10 gün geçmesi gerk sanırım
As canim benim kirmizi geldi hemde 3gun onceden ilk defa 28 gunde 1 oldum sasirdim...senin insallah gelmez de bebeis gelir...
İnşallah hamis olursun inşallah hemencecik sagliklica kucağına alırsın canim
Anliyorum cnm bnm aynen hakkımızda hayirlisiGünaydınlar olsun hatunlar.. doğru söylüyorsun canım.. hayırlısı olsun hakkımızda.. zamanı geldiğinde olacaktır inşaallah..
ben 3. günü dotora gittim ve atamadığımı daha küçülmediğini söyledi.. yasmin verdi.. hem regl in düzelsin hem de fazla büyüyen yumurtayı atmak için.. yani bu ay bizden geçti.. bir sonraki aya kaldı ümitler.. hayırlısı Allah tan güzelim.. du bakalım..
Ben ikinci kez klomen kullanmaya başladım cumartesi günü bakalım bu sefer olacak mi Allahin dediği olur sonuçta hersey nasipkızlar burda klomen kullanıp hamile kalan kaç kişi varr???
benm bildiğim bir kişi ocak mart ayında hamile kalmıştı...başka varmı
Kiiizzzz nerdesin napiyosun?bakimmmBen ikinci kez klomen kullanmaya başladım cumartesi günü bakalım bu sefer olacak mi Allahin dediği olur sonuçta hersey nasip
Aa şimdi bende mesaj attım sanaKiiizzzz nerdesin napiyosun?bakimmm
İyii kız napayım ayni tekrar klomen kullanmaya başladım cumartesi doktor a gidecegimAa şimdi bende mesaj attım sana
Kiiizzzz nerdesin napiyosun?bakimmm
Aa şimdi bende mesaj attım sana
Merhaba cnm bak şimdi ben de suan klomen kullanıyorum 3. gündeyim çarşamba günü bitecek klomen... cumartesi günü doktor çağırdı beni gel dedi bakalım ama sen istersen yine doktorunu ara aklında kalmasinkızlar merhaba bend3e bu ay klomen kullanmaya başlycam 5 gün kullanıcam sabah akşam yalnız doktor bittikten 3 gün sonra mı 5 gün sonra mı çağırmıştı onu hatırlayamıyorum? sizlerin nasıldı eğer kişiden kişiye değişiyosa doktoru arycam sizler bittikten kaç gün sonra gittiniz kontrole?
kızlar merhaba bend3e bu ay klomen kullanmaya başlycam 5 gün kullanıcam sabah akşam yalnız doktor bittikten 3 gün sonra mı 5 gün sonra mı çağırmıştı onu hatırlayamıyorum? sizlerin nasıldı eğer kişiden kişiye değişiyosa doktoru arycam sizler bittikten kaç gün sonra gittiniz kontrole?
InşaAllah Canım 1 hafta sonra belli olacak Inşallah mujdeli haberi size ucururum
İyii geceler cnmcim :)Kiiizzzz nerdesin napiyosun?bakimmm
Naptın canim varmi belirti seni merak ettimslm kızlarr.... naslsınız? hala bekleyen kimler varr??
benm bugun gelmesi gerekiyor uzatmaların sonuna geldim..inşallah gelmez de sağlıklı bi bebeğim olur....bu ay ümitliyim...
ama heran da gelebilir. bel ağrım fln yok ama belli olmaz. tetikteyim
Kızlar çok tesekkur ederim cevaplariniz için Esimde varioksel var sayı düşük bekliyoruz bu ayin sonunda tam 1 sene olacak ilk defa klomen kullancam bnde bi problem yok klomenin eşime nasıl bi faydası olacak onu tam anlamadım