- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.941
Ne zaman gideceksin dr anelya inşallah bebeğine kavusursun tez zamanda
Maalesef geldi.. cuma günü gidicm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gideceksin dr anelya inşallah bebeğine kavusursun tez zamanda
kac gun gecmistiMaalesef geldi.. cuma günü gidicm
Maalesef geldi.. cuma günü gidicm
Üzülme diyeceğim ama kendim bile yapamıyorum bende 1-2 güne hasta olurum idrarda negatif zaten hayırlısı zamanı gelmemiş demek kiMaalesef geldi.. cuma günü gidicm
kac gun gecmisti
Insallah mayista gelir bebisin canım
Uzulme canim herseyde bir hayir vardir. Tekrar denersin kismetse.
Üzülme diyeceğim ama kendim bile yapamıyorum bende 1-2 güne hasta olurum idrarda negatif zaten hayırlısı zamanı gelmemiş demek ki
Aslında bende öyle düşündüm bir ara aynen silik bile çıkmadı benimde ama aynı gün iğne yaptırdığımuz arkadaş pozitifi görünce kendimi kandirdigimi anladim5.gün bugun geldi
inşallah hepimizin mayısta olur
her ay bi sonraki aya umut bağlamaya alıştım artık
bnmde negatifti silik bile çıkmamıstı ama erkendir daha diye kendimi kandırmışım...
Aslında bende öyle düşündüm bir ara aynen silik bile çıkmadı benimde ama aynı gün iğne yaptırdığımuz arkadaş pozitifi görünce kendimi kandirdigimi anladim
İlk bebek mi bu anelya benim bu ikinci ayım ve cok üzüldüm inan ki o kadar bebek odaklı oldum ki iki aydır başka birşey düşünemez oldum17 aydır hep umut ettim hayal ettim ama bu ay ki kadar inanmaıstım...hep hayal kırıklığı
İlk bebek mi bu anelya benim bu ikinci ayım ve cok üzüldüm inan ki o kadar bebek odaklı oldum ki iki aydır başka birşey düşünemez oldum
5 gun geciktimi yani igneyle bile gecikiyorsa ben sadece klomen kullandim umarim cok gecikmeden gelir yoksa insan daha cok umutlaniyor
Tabi gönül bebisin gelmesinden yana ama tutmazsada adet gununde gelsin bari
33.gün sonra geldi işte bugun 34 olucaktı..
bncede gününde gelsin en azından umutlanmayı]
Ama sen igneyi 4 gun gec vurdurdum demistin sanirim belkide ondandir evet canim adetten sonra geven hergun daha cok umutlaniyor insan pko okdugumu bile bile cok test yaptim ben belki belki diye cok yipdaniyor insan
İlk bebek mi bu anelya benim bu ikinci ayım ve cok üzüldüm inan ki o kadar bebek odaklı oldum ki iki aydır başka birşey düşünemez oldum
İnşallah müjdeli haber alırız canım ben ne kadar başka şey düşünsem bile yine aklım oraya geliyor sürekli gebelik haberleri geliyor sagdan Soldan birdeOdaklanmamak gerek aslinda o cok etkiliyomus sebepsiz infertilitenin en buyuk sebebi buymus. Cok zor ama farkli seylerle oyalanmaya calisalim kizlar. Suanda bende aynu durumdayim ama odak noktami farklilastirmaya basladim. Bugun yumurta takibinden geldim 21 mm igne aldim yarin sabah vurulucam yine beklemeler beklemeler....
İnşallah müjdeli haber alırız canım ben ne kadar başka şey düşünsem bile yine aklım oraya geliyor sürekli gebelik haberleri geliyor sagdan Soldan birde