- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.861
Ne kadar ugursuz geldi bu ay bize böle
işimiz çok zor çook..nasıl olucak bilmiyorum..neyi nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar ugursuz geldi bu ay bize böle
Biseyi yanlis yapmiyoruz canım daha nasip olmadı o bebisler bize ondan ben kızıma klomen kullandıgım ilk ay ignesiz takipsiz hamile kaldım nasiptı oldu simdi ise iki yıldır her tedaviye basladıgım da bir aksilik yasadım yarım kaldı bu ayda yumurta gelisti esim gitti nasip degil iste olmuyorişimiz çok zor çook..nasıl olucak bilmiyorum..neyi nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum
Biseyi yanlis yapmiyoruz canım daha nasip olmadı o bebisler bize ondan ben kızıma klomen kullandıgım ilk ay ignesiz takipsiz hamile kaldım nasiptı oldu simdi ise iki yıldır her tedaviye basladıgım da bir aksilik yasadım yarım kaldı bu ayda yumurta gelisti esim gitti nasip degil iste olmuyor
Kızlar nerdesiniz ya kimsecikler yok
En iyisini yapiyorlar bende oturuyorum evde gulfemi izliyorum cok sıkıcıhafta sonu ya herkez geziyor sanrım
En iyisini yapiyorlar bende oturuyorum evde gulfemi izliyorum cok sıkıcı
Kac gun var adetine canim bekliyorsun sen degilmibnde evdeyim surevivorla kirz mevsimi arasında gidip geliyorum
Kac gun var adetine canim bekliyorsun sen degilmi
Benim adetim ne zaman gelir acaba igne vurulmadım nisanin 30 nu bulur sanirim daha cok var
Ne zamandi gunun bugunmuAcayip sancım var kızlar oldum olacağım diyor reglim. Bıgün toplantımız 10 da bitti. Gelinimiizn d.günü falan anca girdim eve ölüyorum resmen.
Günaydın nasılsın idrara baktın mi var mı bir degisiklik hakikaten bu ay hiç iyi bir haber almadık hep negatif inşallah senden alırız ilk pozitifiGunaydın hwrkese iyiv pazarlar