- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #16.821
Kızlar valla az evvel kayınvalidemin kuzeninin kayıp haberini aldık. 1 haftadır kayıp 3 çocuğu var adamın. Cinayetten şüpheleniliyor. Dedim dert mi bizimki insanlar nelerle uğraşıyor. Dua edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar valla az evvel kayınvalidemin kuzeninin kayıp haberini aldık. 1 haftadır kayıp 3 çocuğu var adamın. Cinayetten şüpheleniliyor. Dedim dert mi bizimki insanlar nelerle uğraşıyor. Dua edin.
Merhaba kizlar aranizda yeni sayilirim daha dogrusu hep takip edip bir turlu yazamayanlardan 1 yillik evliyim suan 2.klomen denememdeyim ilkinde maalesef 10. Gun kirmizilandim ;( cok cok uzuldum. Hemen ikinciye basladik kontrolum yarin insallah hepiimiz bu ay bebisleniriz
hoşgeldin canm... burdakilerin çoğu da 2.klomen denemesinde...
inşallah hep beraber müjdeli haberlerini alırız...sağ salim bebeklerimiz olur
Insallah yarin yumuslarima bakicas gecen ay klomen +igne yaptirdim 19.7 mm yumurtam vardi 14. Gunde ama beceremedik sanirim;( yarin 11 gun dozum ikiye cikartildi bu ilaclar cok hormonlu degilmii
inşallah canm..
benim de geçen ay kolmen +iğne oldu bu ayda yumurtalarım büyümedi klomeni 1hafta fazla kullandım..iğneyide bi ahfta geç vurdurdum...hayrılısı baklm bnde zaman geçşin diye bekliyordum
Iste bundan korkuyorum buyumez diye cokta fazla takibti haline getirmemeye calistim bu ay doktor 6 ay surebilir dedi nasil sabredilirki .bn bunu yasarken eltimde ikinciye hamile 1 aylik tam gecen ay kirmizilandigim gun ogrenip 2 gun boyu evde agladim.bazi insanlar sirf rahatligi yuzunden hemen elde ediyor bence. Olmuyorsa vardir bir hayri diyorum artik. Sabiir sabiirrr
Hahah öyle bir yöntem olsa burası yıkılmıştı şimdiBide ben biraz kiloluyum spermlerin rahime kolay ulasmasi icin bir yontem bilen varmi ?akrobat oldum artik
benm ilk ayda normal gelişti ama ikinci ay zor oldu...
hakkımızda hayırlısı cnm.. bnm arkdasımın da pko vardı bebeği oldu 1 yaşına girmeden 2.bebeğine hamile kalmış hiç tedavi olmadan...
belki de cok sakin olmak lazım...
Kilo verilnilen birşey canım ben 3 ayda 9 kio vereim ki çok düzensiz ve fazla yerdim. Gerçi yine sapıtmaya başladım ama verirlbiliyor en azında isteyinceHahah öyle bir yöntem olsa burası yıkılmıştı şimdi
Hahah öyle bir yöntem olsa burası yıkılmıştı şimdi
Hahah öyle bir yöntem olsa burası yıkılmıştı şimdi
Kızlar hormon testi ne kadar süre geçerli. Benim 1.5 yıl oldu yapalı.
Ben ilişki sonrası geri kaçmasın diye koyuyorum ama sanki bilinçli gibi hep hapşırma ya da öksürme geliyo. Spermlerin geri Çıktığını hissediyorum.Bir yastik hikayesi var atalarimizdan gelen ama ne kadar dogrudur bilinmez:)
Hmm yenilemek lazım o vakit.1 yil diye biliyorum ama bu arada ilac kullndiysan degismis olabilir
Ben ilişki sonrası geri kaçmasın diye koyuyorum ama sanki bilinçli gibi hep hapşırma ya da öksürme geliyo. Spermlerin geri Çıktığını hissediyorum.
Senin de cuman hayırlı olsun cnm benim durumum da senin ki nin tam tersi geçen ay da ben de klomen + catlatma ignesi vurulmustum doktor hanim eğer hamile olursan 15 gün sonra gel dedi olmazsan da 1 ay ara verelim yani 1 ay sonra gel dedi bende bugün gittim doktor a da bakalim dedi yumurta catlamis mi yumurtam büyüyüp çatlamıs ama tutmamis Allah bilir hayırlısini zamanı ni o biliyor biz sabredemiyoruz ve stres yapıyoruz hakkımızda hayırlısı olsunn yeterkiGünaydınlar olsun kızlar.. Cumanız hayırlı olsun..
Dün doktora gittim ve yumurtamın çatlamadığını be bilakis büyüdüğünü gördük..
Zaten tee o zaman bile aklımdan geçmişti:"Insülin direncim yüksek, nasıl çatlayacak ki" die..
Doktor regl ile büyüyen yumurtayı atacağımı söyledi.. Şükür ki bugün regl oldum :)
Doktor istersen devam edelim istersen ara verelim dedi.. bende devam edelim bakalım ne olyor dedim.
3. günü gidip kontrol edecek.. sonra yine ilaç ve bu sefer çatlatma iğnesi kullanıcaz..
Bakalım.. neylerse Mevlam elbet güzel eyler..