Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Tesekkurederim hosbulduk :) yakmiyo oyle ya.belin sicacik oluyo.oyle olunca birak soguk duvara yasla geciyo oyle asiri biseybyok.hem degmezmi cocuk için. :)
Ne zmn takilacagi hic onemli deil.kaybedecek biseyde yok.zararida yok.olur insallah.2 ay sonra olur diyolar hemen kalanda oluyomus.

Hımm anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) ama bana adetten yıkandıktan sonra takılır dediler neyse olmadı onuda deneriz allah insana neyi şifa eder bilemeyiz sen ne kadar oldu evlisin? ? :)

Ya öyle biraz abla mi diyim ben şimdi sana kizz :)))

Geçen hastaneye gittiğimde 17 yaşındaki bir kız gelmişti evli çocuk sahibi olmak istiyordu doktor niye sen ne zaman evlendin dedi oda 1 buçuk yıl önce dedi doktor şaşırdı biraz :) yine senin iyi bacım çokta küçük sayılmazsın :KK66:

Hımm anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) ama bana adetten yıkandıktan sonra takılır dediler neyse olmadı onuda deneriz allah insana neyi şifa eder bilemeyiz sen ne kadar oldu evlisin? ? :)
6 aylık evliyim.adetliyken öncesi sonrası fark etmez dediler.bende rast gele bi gün taktım 3 gün kaldı çıkardım. Sonra çıkarmak lazımmış kendisi bırakıyor Muş. Ama büyük olan bak unutma üzerinde aslan olanı al o daha iyi diğerleri kalitesiz diyorlar.
Sen ne kadarlık evlilik :)

6 aylık evliyim.adetliyken öncesi sonrası fark etmez dediler.bende rast gele bi gün taktım 3 gün kaldı çıkardım. Sonra çıkarmak lazımmış kendisi bırakıyor Muş. Ama büyük olan bak unutma üzerinde aslan olanı al o daha iyi diğerleri kalitesiz diyorlar.
Sen ne kadarlık evlilik :)

Tamam anladım :) 1 yıl bitmeyene kadar genelde doktorlar tedaviye başlamıyorlar hadır sen başlamışsın bile :) benimde bu ay 2 yıl oldu evleneli. 1 yıldır çocuk istiyoruz rabbim hepimize Hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Tamam anladım :) 1 yıl bitmeyene kadar genelde doktorlar tedaviye başlamıyorlar hadır sen başlamışsın bile :) benimde bu ay 2 yıl oldu evleneli. 1 yıldır çocuk istiyoruz rabbim hepimize Hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Ya doğrusu olmayınca 6 ay bende 1 senedir korunuyor 1 yıllık evliyim dedim zorla aldım anlayacağın :) allah sağlıklı hayırlı verir inşallah ya.ona sıgındık

Arkadaslar benim daha 3. Ayim ama doktora yalan soyledim 4 yillik evli oldugum icin artik baski var bizde. Tayin islerinden cocuk dusunemedik simdi dusunmeye basladik 2 ay olmayinca artik bi seyler yapalim dedik. Tum testlerimiz normal cikti. Simdi ne yapsam Klomen i icsem mi ? Sonra bi de catlatma ignesi mi olmam gerek illa ki ? Ne olur bi sey deyin yanlis ki yapiyorum acep ?

Arkadaslar benim daha 3. Ayim ama doktora yalan soyledim 4 yillik evli oldugum icin artik baski var bizde. Tayin islerinden cocuk dusunemedik simdi dusunmeye basladik 2 ay olmayinca artik bi seyler yapalim dedik. Tum testlerimiz normal cikti. Simdi ne yapsam Klomen i icsem mi ? Sonra bi de catlatma ignesi mi olmam gerek illa ki ? Ne olur bi sey deyin yanlis ki yapiyorum acep ?
Senin hormin ve esinin sperm testi normalse yumurtlama gununu bul bir ay normal dene derim kendin klomene baslayamazsin...yumurta takibini gerektiriyo cunku...klomen 5gun kullaniyorsun 2 gun sonra doktora gidiyosun buyuduyse yumurta yani 16 18 20 mm falan olduysa catlatma ignesi veriyo 36 saat sonra iliski oneriyo...yada igne vermiyo kndi catlicaktir diye doktora bagli...igne ilsikiden sonra gun asiri iliskiye devam ediyosun 10gun...sonrada ignenin ustunden 10 15gun gecince kanina baktiryosyn gebelik icin:KK66:

X