- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.361
Benim de agustos ta 2 yıl olacak cnmcimHaziranda 2 olcak canim sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de agustos ta 2 yıl olacak cnmcimHaziranda 2 olcak canim sen?
Yasin kac?Benim de agustos ta 2 yıl olacak cnmcim
19 cnm seninYasin kac?
Amaaaaaan cok kucuksun 24 ben...19 cnm senin
Biz burda birbirimize destek oluyoruz unutma
Hayirlisi olsun canim...uzulme devam et bi dahaki aya pes etmek yok!...
Bisey yok canim hatta fitiller rahmi temizliyomus diyolar kalirsin ins kisa zamandaPes etmemeye çalışıyorum da olmuyo işte bi de mantar çıktı şimdi onla uğraşıyorm sanırım o da etkiliyo hamile kalma konusunda
Evet bnde de ayni...hatta sacma ama adet olunca kendimi manasiz bos hissedyorum...zaten birbirimize destek olalım yoksa insan iyice bunalıma giriyo benim psikolojim bozuldu her adet oluşumda bi ağlama krizi
Ya öyle biraz abla mi diyim ben şimdi sana kizz :)))Amaaaaaan cok kucuksun 24 ben...
Tesekkurederim hosbulduk :) yakmiyo oyle ya.belin sicacik oluyo.oyle olunca birak soguk duvara yasla geciyo oyle asiri biseybyok.hem degmezmi cocuk için. :)
Ne zmn takilacagi hic onemli deil.kaybedecek biseyde yok.zararida yok.olur insallah.2 ay sonra olur diyolar hemen kalanda oluyomus.
Ya öyle biraz abla mi diyim ben şimdi sana kizz :)))
6 aylık evliyim.adetliyken öncesi sonrası fark etmez dediler.bende rast gele bi gün taktım 3 gün kaldı çıkardım. Sonra çıkarmak lazımmış kendisi bırakıyor Muş. Ama büyük olan bak unutma üzerinde aslan olanı al o daha iyi diğerleri kalitesiz diyorlar.Hımm anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) ama bana adetten yıkandıktan sonra takılır dediler neyse olmadı onuda deneriz allah insana neyi şifa eder bilemeyiz sen ne kadar oldu evlisin? ? :)
6 aylık evliyim.adetliyken öncesi sonrası fark etmez dediler.bende rast gele bi gün taktım 3 gün kaldı çıkardım. Sonra çıkarmak lazımmış kendisi bırakıyor Muş. Ama büyük olan bak unutma üzerinde aslan olanı al o daha iyi diğerleri kalitesiz diyorlar.
Sen ne kadarlık evlilik :)
Teşekkür ederim cnm :)))Geçen hastaneye gittiğimde 17 yaşındaki bir kız gelmişti evli çocuk sahibi olmak istiyordu doktor niye sen ne zaman evlendin dedi oda 1 buçuk yıl önce dedi doktor şaşırdı biraz :) yine senin iyi bacım çokta küçük sayılmazsın
Ya doğrusu olmayınca 6 ay bende 1 senedir korunuyor 1 yıllık evliyim dedim zorla aldım anlayacağın :) allah sağlıklı hayırlı verir inşallah ya.ona sıgındıkTamam anladım :) 1 yıl bitmeyene kadar genelde doktorlar tedaviye başlamıyorlar hadır sen başlamışsın bile :) benimde bu ay 2 yıl oldu evleneli. 1 yıldır çocuk istiyoruz rabbim hepimize Hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Ya doğrusu olmayınca 6 ay bende 1 senedir korunuyor 1 yıllık evliyim dedim zorla aldım anlayacağın :) allah sağlıklı hayırlı verir inşallah ya.ona sıgındık
Yok tatlim tuğba kafiiiYa öyle biraz abla mi diyim ben şimdi sana kizz :)))
Tamam Tuğba cim :)))Yok tatlim tuğba kafiii
Senin hormin ve esinin sperm testi normalse yumurtlama gununu bul bir ay normal dene derim kendin klomene baslayamazsin...yumurta takibini gerektiriyo cunku...klomen 5gun kullaniyorsun 2 gun sonra doktora gidiyosun buyuduyse yumurta yani 16 18 20 mm falan olduysa catlatma ignesi veriyo 36 saat sonra iliski oneriyo...yada igne vermiyo kndi catlicaktir diye doktora bagli...igne ilsikiden sonra gun asiri iliskiye devam ediyosun 10gun...sonrada ignenin ustunden 10 15gun gecince kanina baktiryosyn gebelik icinArkadaslar benim daha 3. Ayim ama doktora yalan soyledim 4 yillik evli oldugum icin artik baski var bizde. Tayin islerinden cocuk dusunemedik simdi dusunmeye basladik 2 ay olmayinca artik bi seyler yapalim dedik. Tum testlerimiz normal cikti. Simdi ne yapsam Klomen i icsem mi ? Sonra bi de catlatma ignesi mi olmam gerek illa ki ? Ne olur bi sey deyin yanlis ki yapiyorum acep ?