Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Senin hormin ve esinin sperm testi normalse yumurtlama gununu bul bir ay normal dene derim kendin klomene baslayamazsin...yumurta takibini gerektiriyo cunku...klomen 5gun kullaniyorsun 2 gun sonra doktora gidiyosun buyuduyse yumurta yani 16 18 20 mm falan olduysa catlatma ignesi veriyo 36 saat sonra iliski oneriyo...yada igne vermiyo kndi catlicaktir diye doktora bagli...igne ilsikiden sonra gun asiri iliskiye devam ediyosun 10gun...sonrada ignenin ustunden 10 15gun gecince kanina baktiryosyn gebelik icin:KK66:
Doktor yazdi bana canim zaten, takibe de aldi beni. Adetinin 11. Gununde gel dedi. Simdi sorun benim aceleci davranmam. Aile baskisi buyuk. Ne yapsam yalan yere olmuyo dedim gecen ayda yumurtam kiste donusunce garanti olsun diye takip ettireyim bu ay dedim ama bu da yanlis elmeye basladi simdi. Dogal yolla olma ihtimali dusuk degil bizde cunku . .

Doktor yazdi bana canim zaten, takibe de aldi beni. Adetinin 11. Gununde gel dedi. Simdi sorun benim aceleci davranmam. Aile baskisi buyuk. Ne yapsam yalan yere olmuyo dedim gecen ayda yumurtam kiste donusunce garanti olsun diye takip ettireyim bu ay dedim ama bu da yanlis elmeye basladi simdi. Dogal yolla olma ihtimali dusuk degil bizde cunku . .
Tamam canim o zaman stres yapma klomen kullanmaya devam et...bn baslamadan adetin 2.gun 2.5mm yumurtam catlamamis gorduler klomen vermediler 2 gun sonra tekrar baktilar 12mm olmus klomen verdiler 12mm duruyodu bi de 10mm vardi bu pazartesi gttim 12mm olmus 13mm..yarin yne gtcem...biraz zorlicak bu bebek olayi napalim gelsinde ugrasiriz...sende canini skma:KK66:olucak ins

Tamam canim o zaman stres yapma klomen kullanmaya devam et...bn baslamadan adetin 2.gun 2.5mm yumurtam catlamamis gorduler klomen vermediler 2 gun sonra tekrar baktilar 12mm olmus klomen verdiler 12mm duruyodu bi de 10mm vardi bu pazartesi gttim 12mm olmus 13mm..yarin yne gtcem...biraz zorlicak bu bebek olayi napalim gelsinde ugrasiriz...sende canini skma:KK66:olucak ins
Canim cevap verdigin icin cok cok tesekkur ederim, Allah yardimcin olsun insallah bebisin bekletmez seni de. Ben de madem yazildi kullanacagim artik ya. Sansimizi arttirir en azindan. Haberleselim ya bence burdan arkadaslarla Whatsapp grubu kurulsa daha hizli ve aktif de mesajlasilir. Telefon numaralari paylasmak lazim tabii ama .

Canim cevap verdigin icin cok cok tesekkur ederim, Allah yardimcin olsun insallah bebisin bekletmez seni de. Ben de madem yazildi kullanacagim artik ya. Sansimizi arttirir en azindan. Haberleselim ya bence burdan arkadaslarla Whatsapp grubu kurulsa daha hizli ve aktif de mesajlasilir. Telefon numaralari paylasmak lazim tabii ama .
Estagfrullah arayisini istegini caresizligini biliyorum canm tabiki kullan bu hap ise yariyo cogu kiside biliyorum canim o yuzden takibini ihmal etme moralini de bozma Allah hepimize en yakin zamanda versin:KK66:

Hadi bakalim bal anneler ayse sumeyye ve ozge...heyecanli bekleyis:)benim pek umudum yok bu yumurta buyumemistir ama sansimi denicem artik...

Olur inşallah kaybedecek bişey yok. Sabır lazım büyük boyunu alın 4 5 tl bişey. Öyle yapmıyorum zaten 3 4 saat sonra bildiginiz gibi geçiyo. Olur inşallah ben bu Ayverdi denedim bakalım neler bekliyor bizi :anneadayı::KK54::KK54:

İnşallah Herşeyi deniyoruz bunu da deneyelim birsey kaybetcek degiliz birde meryem süresini okuyayim diorum ama bu aralar arkadaslarimin niyetleri ne dua okuyorum onlar bitsin kendim için baslicam

kızlar yarın gidicez ya neye bakıcak yaa cok merk ediyorum ne diyecek???
yumurta yerindemi değilmi diyemi bakıcak....
ne zman catlaması gerekıyodu?

Kıslar bende aranızda yeniyim bende yaklaşık 3 senelik evliyim hic korunmadik hala bebisimiz yok dr. herseyiniz normal dedi bekleyin dedi 1 sene oyle bekledim gecen ay tekrar gittim ve klomene başladım ama 3 gun once adet oldum bu sefer cok üzüldüm klomen isişe yaramadi

Klomen 5gun kullaniliyo...2 gun sonra bakiliyo sonra yumurtanin durumuna gore senin kac mm yumurtan bakildi mi?

kolmen biter bitmez baktı 6.gün yani...
yumurtalarım için bi tanesine 17mm demişti ama buyuk olan içinmi küçük olan içinmi tam anlamadım...
solda vardı cok güzel buyumuş dedi.sağ daki de güzel diğeri olmazsa buna da bakarız dedi onun dısında 4-5tane daha minik vardı

kolmen biter bitmez baktı 6.gün yani...
yumurtalarım için bi tanesine 17mm demişti ama buyuk olan içinmi küçük olan içinmi tam anlamadım...
solda vardı cok güzel buyumuş dedi.sağ daki de güzel diğeri olmazsa buna da bakarız dedi onun dısında 4-5tane daha minik vardı
Tamam yarin ya igne verir ya da kendi catlasin ilski olsun der?

X