- 8 Aralık 2014
- 485
- 268
- 32
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.221
Teşekkürler bnde şimdilik iyi ama cuma günü belli olucak
merhaba canim klomenle mi hamile kaldinAllah Alah ... kullanan bi tek ben miyim kimse yok mu :44:
Üzülme cnm herseyde bi Hayır vardır bi yandan da öyle düşün cnmCoook kotuyum ya eczaci da yazmadi simdi farkettim Allahim ya bi dahaki aya kaldi ya bende diyorum niye anormallik var alsaydim simdi normal olucakti offffffff
Evet cnm dün vuruldum iğne mi saat 11 de bakalım 10 gün sonra belli olur inşallah hayirlisiinşallah sağol canım sende bugün vurunmuştun değilmi
İnşallah cnm hayirlisi olsun yeterkiŞifa olur inşallah canım
hayırlısı olsun cnm bende bugün 12 de vuruldum bakalımEvet cnm dün vuruldum iğne mi saat 11 de bakalım 10 gün sonra belli olur inşallah hayirlisi
Bnde oyle dusunmeye calisiyorum...dunden beri basim agridi ama simdi iyiyim biraz daha...Üzülme cnm herseyde bi Hayır vardır bi yandan da öyle düşün cnm
Canım üzme kendini bidaha ki aya hersey daha iyi olacak inşallah ;-)Bnde oyle dusunmeye calisiyorum...dunden beri basim agridi ama simdi iyiyim biraz daha...
Canim 13 gun erken olabilir 15 16 gun sonra deniliyo zaten adet zamanina denk geliyo ya o yuzden bi kac gun sonra adetten 1gun once idrar yap bi sonra kan?
Senin kaç tane yumurtan vardı çatlamışmıydı ?,
Senin kaç tane yumurtan vardı çatlamışmıydı ?,
Çatladı mı dye kontrole gel demedi zaten adet de oldumm iğne işe yaramadı bu ay ilk denememdi zaten
Hayirlisi olsun canim...uzulme devam et bi dahaki aya pes etmek yok!...Adet oldum maaleseff
Ayy öyle mi cnm hakkımızda hayırlısı olur ve bebislerimiz gelir insallahhayırlısı olsun cnm bende bugün 12 de vuruldum bakalım
İyii ol cnm bnm inşallah gelir en yakın zamanda bebeklerimizBnde oyle dusunmeye calisiyorum...dunden beri basim agridi ama simdi iyiyim biraz daha...
aynen canım inşallah sağlıklı gelsinler :)Ayy öyle mi cnm hakkımızda hayırlısı olur ve bebislerimiz gelir insallah