- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #15.201
Iste bana yazmadi ustelik kagidi da verdim sabah aksammis ben sadece akdam aldim offfff
hadi ya..iğne fln olmucakmı şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste bana yazmadi ustelik kagidi da verdim sabah aksammis ben sadece akdam aldim offfff
Cnm günde 1 tane almana rağmen güzel gelişmiş yumurtan 13 ml di dime oda güzel yani moralini bozma lütfen kizzGunde 1 tane aldim
Coook kotuyum ya eczaci da yazmadi simdi farkettim Allahim ya bi dahaki aya kaldi ya bende diyorum niye anormallik var alsaydim simdi normal olucakti offffffffCnm günde 1 tane almana rağmen güzel gelişmiş yumurtan 13 ml di dime oda güzel yani moralini bozma lütfen kizz
Yok iste ancak mucize cuma 18mm olursahadi ya..iğne fln olmucakmı şimdi
inşallah sağol canım sende bugün vurunmuştun değilmiİnşallah hayırlı haberler alırsın
Keske kagida iyice baksaydim....gaflet anima denk geldi...baktim oysa ki ama farketmedim sanki unutturuldu bana
Yok artik umudumbu ayda adet olucam bi dahaki aya kaldi 1 bucuk ay daha beklicem...Allahimmmmm!..üzme kendini belki böylesi daha iyidir belki hala bi umut vardır moralini hiç bozma bana hiç iğneden bahsetmedi
Yok artik umudumbu ayda adet olucam bi dahaki aya kaldi 1 bucuk ay daha beklicem...Allahimmmmm!..
Senin umudun var...benim ertelendi...cok pismanimallah en hayırlısını nasip etsin moralini bozma...benimde belli değil kii belki benmde tutmucak ama kısmet...
Canim uzulme hem doktor banada demistiki 'ilac bittikten sonrada vucutta etkisini gosterir'. gerci bende 2 tane icmistim ama olsun enaz 18 olur bence :)Yok iste ancak mucize cuma 18mm olursa
Insalllah tek yumurtam kaldi zaten...o buyur ins.dua et canim...Canim uzulme hem doktor banada demistiki 'ilac bittikten sonrada vucutta etkisini gosterir'. gerci bende 2 tane icmistim ama olsun enaz 18 olur bence :)
Evet bugün sabah 11 de vuruldum cnm
Insallah hayatim. Hem bukadar stres yapmaman da lazim. Benimde 2. Klomen kullanisim insallah hayirlisiyla nasip olur :)Insalllah tek yumurtam kaldi zaten...o buyur ins.dua et canim...
Keske kagida iyice baksaydim....gaflet anima denk geldi...baktim oysa ki ama farketmedim sanki unutturuldu bana
Insalllah nasil uzuldum bilemezsin sinirden esimi de tersledim basim agriyo uzuntudenÜzülme herşeyde bi hayır vardır canım zaten nasibinde varsa yine olur bu durumda bile ki durumun kötü değil cumaya kadar daha iyi olur hayırlı haberler alırsın inşallah sıkma canını
Insalllah nasil uzuldum bilemezsin sinirden esimi de tersledim basim agriyo uzuntuden
Durumlar keyifler nasıl kızlar? ?