Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Sağ yumurtalıkta 17.16 mm lik bi yumurtam varmış solda da var ama onlar küçükmüş sağdaki çatlamaya yakın bugünden itibaren gün aşırı ilişki önerdi bakalım artık hayırlısı canım :) 10 gün boyunca böyle devam edin dedi bidaha ne zaman geliyim dedim inşallah hamile kalır öyle gelirsin dedi bende inşallah dedim:KK54::KK54:

Sağ yumurtalıkta 17.16 mm lik bi yumurtam varmış solda da var ama onlar küçükmüş sağdaki çatlamaya yakın bugünden itibaren gün aşırı ilişki önerdi bakalım artık hayırlısı canım :) 10 gün boyunca böyle devam edin dedi bidaha ne zaman geliyim dedim inşallah hamile kalır öyle gelirsin dedi bende inşallah dedim:KK54::KK54:
Catlatma ignesi vermedi mi?

Arı sütü mü sen özel hastaneye mi gittin? Bide arı sütü miktarı ne kadardı?? Arı sütü çok kıymetli bi ürün damla damla çıkar. nasıl bardak bardak içecen onu anlamadım
Evet cnm ilk baştan beri özel e gidiyorum 1 senedir yani arı sütü miktar i 1 lt ama meyve nektarisi içinde arı sütüyle karışık inşallah yararı olur bu sabah bir su bardağı içtim bitene kadar icecem

Selam kizlar..bende klomen kullandim biliyorsunuz..11 subat ve 12 subat supheli gunlerdi 1 hafta degerlendirdik...adete 1hafta kaldi ama hiicbir belirti yok.akinti yok kasik agrisi yok gogus agrisi yok. Yok ta yook...bugun test yaptim dayanamadim evde bi tane vardi yaptim negatif tabiki ama 27 subat adet tarihim.olmadi miki

Tek yumurta mi var cnm..hadi insallah olur bu defaa..

Selam kizlar..bende klomen kullandim biliyorsunuz..11 subat ve 12 subat supheli gunlerdi 1 hafta degerlendirdik...adete 1hafta kaldi ama hiicbir belirti yok.akinti yok kasik agrisi yok gogus agrisi yok. Yok ta yook...bugun test yaptim dayanamadim evde bi tane vardi yaptim negatif tabiki ama 27 subat adet tarihim.olmadi miki
Igneden sonra 15 gun gecince kan testi yaptir adet olmazsan!.!..

Hoşgeldin Aramıza :) valla bi bilgim yok bende bu ay klomen kullandım ama doktorum çatlatma iğnesinden bahsetmedi bugün tekrar kontrole gidiyorum .

hoşbulduk :)
banada demdi iğne fln die ama salı gel dedi yumurtada büyüme olmuşmu ona bakıcak sanrım...
netten bakıyorum bende sırada iğne var...

X