Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bende yarin aksam eve dogru yolculuk pzr sabahi evdeyim insallah.calisma sadece 13.gun olmus olacak insallah.pzteside doktor bakalim.hic agrim olmadi akintimda ara ara oldu
İnsallah olur valla olacagı varsa oluyor. 12 sınde catlasan 13 i lişki ıyı, gıden yavrular 3 gun yasasa. 14,15,16 da da gecerlıdir. Ben bu ay gecen aylara gore daha sıkı calısmaya gayret ettim. Ya öyle de oluyo böyle de oluyo yada öyle de olmuyo böyle de olmuyo, nasip her sey. Bu ay klomenı 2. Gun kullandım taktık degıstırdım sasırtmısımdır belkı bınyemı :))) sasar da hamılr kalırım ımsallah. Kac gun var reglıye kızlar ?

Olur insallah her sey kismet cok takma kafani bn ilk kizima tek yumurtalikla ilk seferde hamile kaldm saglik raporu cikarirken tesadüfen öğrenmistm o kdar sasirip tepkisiz kalmisizki esimle dktr istemiyomuydnz dedi:)) simdi sira ikincide inşallah eli ayağı duzgun olsunda hic moralinizi bozmayin kismeti ne zamnsa o zamn olsun arkadaslar

İnsallah olur valla olacagı varsa oluyor. 12 sınde catlasan 13 i lişki ıyı, gıden yavrular 3 gun yasasa. 14,15,16 da da gecerlıdir. Ben bu ay gecen aylara gore daha sıkı calısmaya gayret ettim. Ya öyle de oluyo böyle de oluyo yada öyle de olmuyo böyle de olmuyo, nasip her sey. Bu ay klomenı 2. Gun kullandım taktık degıstırdım sasırtmısımdır belkı bınyemı :))) sasar da hamılr kalırım ımsallah. Kac gun var reglıye kızlar ?
Evet cnm orasi oyle.insallah bu ay bebisin seninle olur ve kurtulursun tedavi asamalarindan.benim adet 27sinde..

benim adetime bir hafta var.bu ay sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı.15.günü çatlıyor sanki benim yumurtam biz 13.-15.-17.-19.gün ilişkiye girdik:KK17:şimdi beklemedeyim

benim adetime bir hafta var.bu ay sadece klomen kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı.15.günü çatlıyor sanki benim yumurtam biz 13.-15.-17.-19.gün ilişkiye girdik:KK17:şimdi beklemedeyim
Tatlım selam, benım bugun adet gunum henuz olmadım. Gecen ay klomen kullanmadım 29. Gunde oldum. Bu ay kullandım, biraz gecıkme yapıyor bende onun ıcın umutlanmak istemiyorum. Bakalım. Bi de sabah ayagını yere basmadan ısını ölç. Ben bıkacgundur ölcüyorum 36.9 cıkıuo, dusunce adet gelıyomus. Test yapmaktan cok korkuyorum :KK43:

Biz de 5,7,11,13,15,16,23,25 ne zaman yumurtlamısımdır bılmıyorum umarım denk getirebilmişizdir.

Slm kızlar geçen ay klomen kullandım kontrolde doktor yumurtan gelişmemiş demişti adet olmam için duphaston verdi kullandım ama beş gün geçti hala adet olmadım benimle aynı sorunu yaşayan var mı yardimci olur musunuz:KK17:

Selam kızlar Nasılsıniz dün adet olmadığımı söylemiştim kimseden cevap gelmedi ama olsun çok şükür bugün oldum cuma günü doktor a gidcem inşallah hayırlı haberler alırım duaların izi bekliyorum inşallah bu ay ki tedavimı güzel geçer :KK33:

Selam kızlar Nasılsıniz dün adet olmadığımı söylemiştim kimseden cevap gelmedi ama olsun çok şükür bugün oldum cuma günü doktor a gidcem inşallah hayırlı haberler alırım duaların izi bekliyorum inşallah bu ay ki tedavimı güzel geçer :KK33:
Insallah bu ay her sey güzel gelisirde hayaline kavuşursun sende

Ben ikinci bebek icin kullandim klomeni her sey yolunda gitti fakat doktorun verdigi uc gunde kizimin hastaligi yuzunden degerlendiremedik ateslendi uyuyamadik hic cok şükür simdi ii onumuzdeki aya kaldik sanirim bnde adet olunca gitcm tekrar
İnşallah hayırlı haber veririz birbirimize yalnız sen bana göre biraz sanslisin canım bi tane bebisin olmuş ben bir buçuk yıl olacak klomen tedavisine de yeni başladım ilki başarısız oldu bu ikinci gidisim Allahım inşallah gonlumuzdekini tez zamanda hayırlısıyla versin insallah

Ben ikinci bebek icin kullandim klomeni her sey yolunda gitti fakat doktorun verdigi uc gunde kizimin hastaligi yuzunden degerlendiremedik ateslendi uyuyamadik hic cok şükür simdi ii onumuzdeki aya kaldik sanirim bnde adet olunca gitcm tekrar
Canim Bu arada geçmiş olsun kızına dikkat et havalar hastalık havası birde benim ilk klomenle yumurtalarim gelişmedi bu ikincide bakalım gelişecek mi bilmiyorum:KK17:

Sabah aksammi kullandin sen teşekkür ederim bu arada
Günde üç tane kullandım yumoslar tedaviye cevap vermedi klomeni bes gun ictim altinci gunu doktora gittim doktor bakti gelismemis dedi duphaston verdi yolladi tekrar çağırmadi kontrole adet ol beşinci günü yine gel dedi senin ilk bebeğin bu ilaçla mi oldu yoksa kendiliğinden mi oldu

Günde üç tane kullandım yumoslar tedaviye cevap vermedi klomeni bes gun ictim altinci gunu doktora gittim doktor bakti gelismemis dedi duphaston verdi yolladi tekrar çağırmadi kontrole adet ol beşinci günü yine gel dedi senin ilk bebeğin bu ilaçla mi oldu yoksa kendiliğinden mi oldu
Yok hayir kendiliginden olmadı 10aylik evliydim o zmn korunmayi bıraktık bi kac test yaptrdik rutin testler fsh 11 çıktı o yuzden kullandm klomeni ama sanirim şans bnden yanaydi hemen hamile kaldm 20 m olmuştu tek yumurtayla gebelik olustu supriz oldu bnm icin doktorum bile şaşirmisti bu ay o kdr sansli dgldm kismet artik bidahaki aya

X