Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Merhaba arkadaşlar,

Bende aranıza katılabilir miyim? Bu ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 8 yıllık evliyim 2 sene önce korunmayı bıraktık 6 ay sonra hamile kaldım ama 5,5 aylıkken kan pıhtılaşması olduğu için kaybettik. Şimdi 5 aydır yine çalışmalara başladık doktorum tahlil sonuçlarını beklemeden klomen verdi 11. günümde 2 yumoşum vardı ve çatlatmayı yaptı :KK45:

21. gün yani salı günü progesteron ve beta hcg yaptı o benden sabırsız :KK16: tabiki beta hcg 2 çıktı ama progesteron 37,55 27 olması gerekiyormuş sonucu doktoruma gösteremedim daha yarın 3 te inşallah. Bu arada SAT : 29 Ekim BAT 24 Kasım son 4 gün.

Aslına beta hcg de birşey çıkmayınca ben yok diye düşündüm ama progesteron yüksekliği de hamilelik belirtisi olabiliyormuş diye okudum birden içim kıpır kıpır oldu benim durumumda olan var mı acaba çoookk fena strese girdim bu stresle gecikmeyen adetim bile gecikir kesin :KK17::KK17::KK17:

kendi açtığım topiğe hikayemi yazmadım unuttuğumu söyleyenler oldu ama unutmadım.. doğumdan sonra anlatmayı düşünüyordum ama şimdiden anlatayım bari birilerine bir nebze umut olur..
Öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin.. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :nazar:
Bana gelince ben 5. klomen kullanışımda hamile kaldım. Eşimde sorun vardı hareket sayımız çok düşüktü, çakşır otu mu keçiboynuzu kürü mü ne varsa denedik..
Sonra Proxeed plus aldık eşim onu 1 ay kullandı ve test yaptık o da ne hızımız 2 kat artmış ama yine ben o ay hamile kalamadım..
Doktorum göğsümden süt gelip gelmediğini sordu bilmiyorum dedim ve baktı süt geldiğini bu şekilde hamile kalamadığımı söyledi ve hemen bir ilaç verdi adını şu an hatırlamıyorum..
onu kullandım ve de klomeni o ay bir sürü yumurtam oluştu belki 10 tane vardı..
aşılama yapacaktı doktorum vazgeçti çok yumurtam olduğu için..
ben de istemiyordum zaten...
ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Hiç beklemiyordum umutlarım tükenmişti ama çok şükür rabbime 1yılın sonunda daha fazla bekletmeden meleğime kavuşturdu beni...
Size tavsiyem kafanızı dinleyin tatile çıkın bebek düşüncesini aklınızdan çıkarın, nasıl çıkarayım tüm hayatım ona odaklanmışken, diyenler olacak içten içe.. ben de diyordum çünkü ama o ay aklımdan çıkarmıştım tatile gittim eşim ve arkadaşlarla.. sonra arkadaşlar bize tatile geldi bi hafta bizde kaldılar düşünmeye vaktim bile olmadı...
adet günü yaptığım testle öğrendim..
Belirtilere gelince öyle ahım şahım bi belirtim olmadı.. göğüslerim büyümüş ve sızlıyordu her adet dönemindeki gibi...
Zaten belirtilere de takılmayın herkesin vücut yapısı hissedeceği farklı..
Umarım Rabbim sizi çok bekletmez kendinize iyi bakın.. Umutsuzluğa kapılmayın.. Allahım gerçekleştirmeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz unutmayın... :KK68::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba,

Bende bugün sayfanın en başından okumaya başladım sonra senin ilk kötü haberini okuyunca yine karamsarlığa düştüm ama şimdi bu yazını görünce bir nebze de olsa içim rahatladı. "OL DER ve OLUR" aslında her şey bundan ibaret. Rabbim sağlıkla güzelliklerle kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım ben beraber içtim

Merhaba tuncer82 topiğin son hamilesi sensin galiba :) Gözün aydın Rabbim sağlıkla, güzelliklerle, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir kaç sayfa geri gittiğimde senin BAT a 3 gün kala 3 küsür çıktığını okudum sanki doğru mu? Sonra da geçince 57 küsür çıktı galiba? Benim 21. gün testiyle birlikte doktor beta hcg de yaptı ama 2 çıktı o yüzden ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim :110: inşallah bende senin gibi güzel haberleri alırım, gözün aydın tekrar :KK15:

Merhaba tuncer82 topiğin son hamilesi sensin galiba :) Gözün aydın Rabbim sağlıkla, güzelliklerle, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir kaç sayfa geri gittiğimde senin BAT a 3 gün kala 3 küsür çıktığını okudum sanki doğru mu? Sonra da geçince 57 küsür çıktı galiba? Benim 21. gün testiyle birlikte doktor beta hcg de yaptı ama 2 çıktı o yüzden ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemedim :110: inşallah bende senin gibi güzel haberleri alırım, gözün aydın tekrar :KK15:
sgl canim darisi basina. ins o gecen aydi canim evet deger artmadi 4 gun kala yaptirmistim sen kac gun kala yaptirdin

sgl canim darisi basina. ins o gecen aydi canim evet deger artmadi 4 gun kala yaptirmistim sen kac gun kala yaptirdin

6 gün kala canım 2 çıktı progestoren 37 küsür umutlanmak istemiyorum ama olsun istiyorum bilirsin işte o duyguyu :KK17::KK17::KK17:

inş değildir canım o kötü ama ağrılı diye biliyorum ağrın var mı niye nalamıyorlar ya çok tuhaf bu drlar canım belkşde bebiş düşmedi ha rabbimin mucizesi
Agrim yok bugun de kan vrcem ama pzt ogrencem.korkuyorum canım ya inş dış gebelik değildir

Canim gordum ve cok sevindim..hayırlı olsun..ben esimle ilgili tedavi surecine girdim morfoliji cok dusuk çıktı bu ay doktorum asilama dedi...normal yolla umudumu kaybettim gibi...
sğl canım darısı başına canım onlar hep vesile rabbim dilemedikten sonra aşı tüp hepsi boş dilerse normal yolla olur asla umudunu kaybetme bende tedavisiz olmaz diye düşünmüştüm bir dr gittim çok tavsiye edildi kadın bana klomen vermedi hormon o iyi bişeymi normal yolla dene olur senin dedi kızdım içten içe başka dr gittim oda normal olur ama hızlandıralım dedi verdi geçen ay ve rahmi inceltti beebk tuttnmadı olmadı bu ay hiçbişey kullanmadım sadece dua duaa inancını yitirme çok dua et yasini şerif ,meryem oku herakşam

sğl canım darısı başına canım onlar hep vesile rabbim dilemedikten sonra aşı tüp hepsi boş dilerse normal yolla olur asla umudunu kaybetme bende tedavisiz olmaz diye düşünmüştüm bir dr gittim çok tavsiye edildi kadın bana klomen vermedi hormon o iyi bişeymi normal yolla dene olur senin dedi kızdım içten içe başka dr gittim oda normal olur ama hızlandıralım dedi verdi geçen ay ve rahmi inceltti beebk tuttnmadı olmadı bu ay hiçbişey kullanmadım sadece dua duaa inancını yitirme çok dua et yasini şerif ,meryem oku herakşam
Minecim bugun kan tahlili verecenmi

Agrim yok bugun de kan vrcem ama pzt ogrencem.korkuyorum canım ya inş dış gebelik değildir
Canim benim ozel bi soru olacak ama dusukten sonra iliskiye girdinizmi.doktor yeni bi gebelik olabilir demisya.kanamanin basladiggindan beri kac gun oldu.

Kizlar bu gece ruyamda gebelik testi yapmisim cift cizgi gordum inanamiyordum.uyandim Allah Allah dedim adetim yeni bitti daha esimle birlikte bile olmadik.boyle ruyalari gormek icin erken diye dusundum.adetime yakin gorurdum.daha 2 gun once test yaptim sogan suyu baslayacaktim ne olur ne olmaz uzerine gormusumdur diye yaptim.hayrolsun.

dryice merhaba canım, benim geçen ay arkadaşım düşük yaptı ama hastanede zaten düşük yapıyor diye kürtaj yapmamışlar senin gibi nerdeyse 1 ay sonra kanaması durmayınca tekrar hastaneye gitti meğer eşi kalmış kürtaj yaptılar. Dikkat et ihmal etme. Rabbim bu mübarek gün mübarek saatlerde gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin ve dualarımızı kabul eylesin inşallah. :KK19:

X