Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

evet canım cok haklısın.A llah beterınden saklasın. yıne de halıme cok şükür. hıc vazgecmedım canım vazgecmeyecegım de. korunmayacagım da. olana kadar devam. cunku ben o minicik melek ıcın canımı verırım. bu acılar da unutulmaz tabı ama ılk gunku kadar acıtmaz sanırım.

Ay insallah gerek kalmaz.

kac gun arayla yaptırdın pekı canım. benım degerım sen kadar bıle düşmemişti ya ınanamıyorum ya canım keske daha once konusmus olsaydık. ınan şoktayım.

kac gun arayla yaptırdın pekı canım. benım degerım sen kadar bıle düşmemişti ya ınanamıyorum ya canım keske daha once konusmus olsaydık. ınan şoktayım.
2 gunde bir yapilan olcunler bunlar ama dikkat 220 ile 374 arasinda 4 gun var yani hakkaten degerim dusmus ve yukselmis cnm keske once konussaydik yhaa ama hayirli olan demekki daha buyuk bir bedel odememmis

Yok cnm bak ilk dusugumun ustunden 2bucuk yil gecti ikincinin ustunden bir yil gecti bak unuttum mu yok kesinlikle ama acisina alisiyosun

2 gunde bir yapilan olcunler bunlar ama dikkat 220 ile 374 arasinda 4 gun var yani hakkaten degerim dusmus ve yukselmis cnm keske once konussaydik yhaa ama hayirli olan demekki daha buyuk bir bedel odememmis
pazartesı gıdıcem bakalım belkı yukselmıs olur umudum da yok aslında ama senı duyunca cok sasırdım. su an kendıme o kadar cok kızıyorum kı nasıl boyle bır cahıllık yapabıldım. baska doktora da gıtmelıydım ama ılk gebelıgımdı bılmıyordum bırde doktor cok net konustu. hıc agrım da olmamıstı. başımdan kaynar sular dokuldu sankı. belkı de bebegımın canına agır kaldırmakla ben kıydım. off Allahım ben naptım

canım öyle süşünme ama ben seni uyardım ağır kaldırma başka dr git diye

cok uzgunum doktora defalarca sordum ya kahretsın. gitmelıydım cok uzgunum cok
Ben cok uzerinde durdum ama beni dinlemedin.hala dusmemis olabilir bilmiyoruz.kac kisi biliyorum uzerine aylarca adet gorup doguran.yerinde olsam pazartesiyi beklemem.bugun gider kan veririm belki degerin yuksekmistur en azindan bundan sonra ona gore hareket edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…