- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.101
Sen yumurtlama olmussun15-18 günü oldu
evet canım cok haklısın.A llah beterınden saklasın. yıne de halıme cok şükür. hıc vazgecmedım canım vazgecmeyecegım de. korunmayacagım da. olana kadar devam. cunku ben o minicik melek ıcın canımı verırım. bu acılar da unutulmaz tabı ama ılk gunku kadar acıtmaz sanırım.canım herkesın bır sınavı var ve herkesınkı kendıne agır sana baktıgımda kendımle kıyaslasam benımkının yanında hafıf kalır aama benım sınavım bana senın kı sana tabıkı aglayıp acı cekeceksın uzulmesen ıcın acımasa sende sorun var derdım ama hersey sınav sebepler perdedır cnm bu lafımı unutma rabbım boyle ıstedı ve boyle bı sebep koydu onune sana dusen ısyan etmeden yenı bebek ıcın ugrasmak ve ıstemekten hıc vazgecememek sakın deme neden ben dıye bırsuru var bızden sayamayacagımız kadar cok var bak ben ıkıncı bebegımde 4 gun fakultede yattım en son gece kesesı patladı ertesı akşam da dogum gerceklestı ben tabı aglıyorum ama artık bı hava alıyım dedım esım sarıldı dısarı cıkarıyordu yanımızdan sedyeyle 9 aylık ölü doğmus bı bebek gectı göuruyolardı temızlemeye kanlar ıcındeydı sarılıydı tabı acık acık görmedım ama bı an dusundum benımkı de olabılırdı 9 aylık da kaybedebılırdım dedım
Ay insallah gerek kalmaz.cuma gunu gıdemıcem canım. bu ay hastane masrafları derken maddı acıdan baya yıprandık.esım maasını pztye alıcak pzt gıdecegım artık. ozele gıdıyodum cunku bı muayne 30 lıra tahlıl falan derken baya zorlucak. bıde kurtaj cıkarırsa hıc durumumuz olmaycak.bı kurtaj 400 lıra. sankı cocuk doguruyoruz. o yuzden beklemek zorundayım
ooooff o ne oyle canım nasıl ya 2500 ne demk ya cok pahalı.inşşşş
canım ben kürtaşa 2,500 ödedim
ınsallah canım ınsallah. daha cok yıpranmak ıstemıyorumAy insallah gerek kalmaz.
kac gun arayla yaptırdın pekı canım. benım degerım sen kadar bıle düşmemişti ya ınanamıyorum ya canım keske daha once konusmus olsaydık. ınan şoktayım.canım farklı merkezlerde ölçum yapan aletler farklı sonuc verebılıyor belkıde saglık ocagı eksık ölçmustu benı sendede oyle olmus olabılır mı bak sıralıyım sana çok ıyı hatırlıyorum unutmak mumkun dııl zaten
220-120-374-846-1598 sonrasında da ölçum yaptırmadım kese gorundu kanama bıttı gebelıgım guzelce devam ettı takıııı kesem patlayana kadar
Benim kurtajlarim biri devlette biri fakultede oldu odemedik diye biliyorum ozelde mi olsun seinşşşş
canım ben kürtaşa 2,500 ödedim
2 gunde bir yapilan olcunler bunlar ama dikkat 220 ile 374 arasinda 4 gun var yani hakkaten degerim dusmus ve yukselmis cnm keske once konussaydik yhaa ama hayirli olan demekki daha buyuk bir bedel odememmiskac gun arayla yaptırdın pekı canım. benım degerım sen kadar bıle düşmemişti ya ınanamıyorum ya canım keske daha once konusmus olsaydık. ınan şoktayım.
Yok cnm bak ilk dusugumun ustunden 2bucuk yil gecti ikincinin ustunden bir yil gecti bak unuttum mu yok kesinlikle ama acisina alisiyosunevet canım cok haklısın.A llah beterınden saklasın. yıne de halıme cok şükür. hıc vazgecmedım canım vazgecmeyecegım de. korunmayacagım da. olana kadar devam. cunku ben o minicik melek ıcın canımı verırım. bu acılar da unutulmaz tabı ama ılk gunku kadar acıtmaz sanırım.
Kanaman kac gun oldu2 gunde bir yapilan olcunler bunlar ama dikkat 220 ile 374 arasinda 4 gun var yani hakkaten degerim dusmus ve yukselmis cnm keske once konussaydik yhaa ama hayirli olan demekki daha buyuk bir bedel odememmis
pazartesı gıdıcem bakalım belkı yukselmıs olur umudum da yok aslında ama senı duyunca cok sasırdım. su an kendıme o kadar cok kızıyorum kı nasıl boyle bır cahıllık yapabıldım. baska doktora da gıtmelıydım ama ılk gebelıgımdı bılmıyordum bırde doktor cok net konustu. hıc agrım da olmamıstı. başımdan kaynar sular dokuldu sankı. belkı de bebegımın canına agır kaldırmakla ben kıydım. off Allahım ben naptım2 gunde bir yapilan olcunler bunlar ama dikkat 220 ile 374 arasinda 4 gun var yani hakkaten degerim dusmus ve yukselmis cnm keske once konussaydik yhaa ama hayirli olan demekki daha buyuk bir bedel odememmis
evet ssk geçmiyordu prof yaptı eşim öyle istediBenim kurtajlarim biri devlette biri fakultede oldu odemedik diye biliyorum ozelde mi olsun se
canım öyle süşünme ama ben seni uyardım ağır kaldırma başka dr git diyepazartesı gıdıcem bakalım belkı yukselmıs olur umudum da yok aslında ama senı duyunca cok sasırdım. su an kendıme o kadar cok kızıyorum kı nasıl boyle bır cahıllık yapabıldım. baska doktora da gıtmelıydım ama ılk gebelıgımdı bılmıyordum bırde doktor cok net konustu. hıc agrım da olmamıstı. başımdan kaynar sular dokuldu sankı. belkı de bebegımın canına agır kaldırmakla ben kıydım. off Allahım ben naptım
peki niye ovalasyon testi silikti hepSen yumurtlama olmussun
cok uzgunum doktora defalarca sordum ya kahretsın. gitmelıydım cok uzgunum cokcanım öyle süşünme ama ben seni uyardım ağır kaldırma başka dr git diye
Yumurtlama testini ne zaman yapmaya basladinpeki niye ovalasyon testi silikti hep
Iki kasigindadami var agrikızlar yumurtlamam yeni bitti sanırım kasık ağrılarım var neden acaba
Ben cok uzerinde durdum ama beni dinlemedin.hala dusmemis olabilir bilmiyoruz.kac kisi biliyorum uzerine aylarca adet gorup doguran.yerinde olsam pazartesiyi beklemem.bugun gider kan veririm belki degerin yuksekmistur en azindan bundan sonra ona gore hareket edersin.cok uzgunum doktora defalarca sordum ya kahretsın. gitmelıydım cok uzgunum cok
7 gun kıpkırmızı ve yogun 3 gun de lekelı 10 gun surduKanaman kac gun oldu