Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

evet ssk geçmiyordu prof yaptı eşim öyle istedi
hımmm bızım denk geldı apar topar acıle gıttık ertesı gun bebegı dogurdum ıkıncıde oyle oldu once devlet acıle gıttık onlar bızı asar ddedı fakulteye yolladı orda 4 gun kaldık 4 gun sonra dogdu işte

canımmmm bak ben 29 yasındayım sen benden kucuksundur senden de cok tecrubelıyım ıkı hamıleleık gecırdım agır kaldırmanın arabaya bınmenın yurumenın falan gebelıge etkısı yok hele su asamada yok dusunsene orda bı kactane hucre var sadecene yercekımınden ne de kuvvetten etkılenırler bu haftalarda dusmesının sebebı ya bozuk bı gebelıktır vucut kabul etmıyordur yada progesteron eksıklıgıdır rahım ıcı bebegın tutunabılmesı ıcın uygun dııldır sen ıstesende dusuremessın bebegını o tutunacak olduktan sonra

dogru soyluyorsun canım belkı benım bebegım de hala yaşıyor olabılır. sende olan mucıze belkı ben de de olur. cok umutlanmak da ıstemıyorum ama bugune kadar hıc umudum olmadı ama sımdı acaba mı dıyorum. eger dusmedıyse ne buyuk mutluluk olur benım ıcın bır bılsen.

Allahtan ümit kesilmez cnm herseyın hayırlısını ıste herzaman ınsallah senınledır ama degılsede kanaman bıtınce basla calışmalara bı ay korunabılırsın

o zaman benım ıhtımal bıraz zayıf gıbı. cunku aynı gece devlette yaptrdıgım testte 171. normalde yaptrdıgım yerde de 175 cıktı. sence hala umut var mıdır?
canım kac gun oldu ben kanama baslagı ggıbı proluton vurunduum ıkı gun o tuttu bebegi orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…