- 30 Haziran 2013
- 21.055
- 16.337
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.121
hımmm bızım denk geldı apar topar acıle gıttık ertesı gun bebegı dogurdum ıkıncıde oyle oldu once devlet acıle gıttık onlar bızı asar ddedı fakulteye yolladı orda 4 gun kaldık 4 gun sonra dogdu işteevet ssk geçmiyordu prof yaptı eşim öyle istedi
Iki kasigindadami var agri
silik olmasının nedenı acaba erken mı yumurtladın benım kasık ağım da ığneden ıkı gun sonra basladı gecmedı zatenpeki niye ovalasyon testi silikti hep
Adet olacagin gunmu basladi kanaman7 gun kıpkırmızı ve yogun 3 gun de lekelı 10 gun surdu
canımmmm bak ben 29 yasındayım sen benden kucuksundur senden de cok tecrubelıyım ıkı hamıleleık gecırdım agır kaldırmanın arabaya bınmenın yurumenın falan gebelıge etkısı yok hele su asamada yok dusunsene orda bı kactane hucre var sadecene yercekımınden ne de kuvvetten etkılenırler bu haftalarda dusmesının sebebı ya bozuk bı gebelıktır vucut kabul etmıyordur yada progesteron eksıklıgıdır rahım ıcı bebegın tutunabılmesı ıcın uygun dııldır sen ıstesende dusuremessın bebegını o tutunacak olduktan sonrapazartesı gıdıcem bakalım belkı yukselmıs olur umudum da yok aslında ama senı duyunca cok sasırdım. su an kendıme o kadar cok kızıyorum kı nasıl boyle bır cahıllık yapabıldım. baska doktora da gıtmelıydım ama ılk gebelıgımdı bılmıyordum bırde doktor cok net konustu. hıc agrım da olmamıstı. başımdan kaynar sular dokuldu sankı. belkı de bebegımın canına agır kaldırmakla ben kıydım. off Allahım ben naptım
aynen adet olacagım gun basladıAdet olacagin gunmu basladi kanaman
12gün canım 10.gün de de akıntı çoktu o gün mu yumurtladım kiYumurtlama testini ne zaman yapmaya basladin
evet neden senceIki kasigindadami var agri
dogru soyluyorsun canım belkı benım bebegım de hala yaşıyor olabılır. sende olan mucıze belkı ben de de olur. cok umutlanmak da ıstemıyorum ama bugune kadar hıc umudum olmadı ama sımdı acaba mı dıyorum. eger dusmedıyse ne buyuk mutluluk olur benım ıcın bır bılsen.canımmmm bak ben 29 yasındayım sen benden kucuksundur senden de cok tecrubelıyım ıkı hamıleleık gecırdım agır kaldırmanın arabaya bınmenın yurumenın falan gebelıge etkısı yok hele su asamada yok dusunsene orda bı kactane hucre var sadecene yercekımınden ne de kuvvetten etkılenırler bu haftalarda dusmesının sebebı ya bozuk bı gebelıktır vucut kabul etmıyordur yada progesteron eksıklıgıdır rahım ıcı bebegın tutunabılmesı ıcın uygun dııldır sen ıstesende dusuremessın bebegını o tutunacak olduktan sonra
Allahtan ümit kesilmez cnm herseyın hayırlısını ıste herzaman ınsallah senınledır ama degılsede kanaman bıtınce basla calışmalara bı ay korunabılırsındogru soyluyorsun canım belkı benım bebegım de hala yaşıyor olabılır. sende olan mucıze belkı ben de de olur. cok umutlanmak da ıstemıyorum ama bugune kadar hıc umudum olmadı ama sımdı acaba mı dıyorum. eger dusmedıyse ne buyuk mutluluk olur benım ıcın bır bılsen.
tamam canım ınsallah. pekı sen doktora sordun mu beta hcg neden düşüp yukselmıs ?Allahtan ümit kesilmez cnm herseyın hayırlısını ıste herzaman ınsallah senınledır ama degılsede kanaman bıtınce basla calışmalara bı ay korunabılırsın
sordum yanlış ölçum yapılmıstır dedıtamam canım ınsallah. pekı sen doktora sordun mu beta hcg neden düşüp yukselmıs ?
o zaman benım ıhtımal bıraz zayıf gıbı. cunku aynı gece devlette yaptrdıgım testte 171. normalde yaptrdıgım yerde de 175 cıktı. sence hala umut var mıdır?sordum yanlış ölçum yapılmıstır dedı
canım kac gun oldu ben kanama baslagı ggıbı proluton vurunduum ıkı gun o tuttu bebegi ordao zaman benım ıhtımal bıraz zayıf gıbı. cunku aynı gece devlette yaptrdıgım testte 171. normalde yaptrdıgım yerde de 175 cıktı. sence hala umut var mıdır?
kanama baslayalı yarın tam 1 hafta olcak canım. ama ıgneyı vurulalı bugun 1 hafta oldu.canım kac gun oldu ben kanama baslagı ggıbı proluton vurunduum ıkı gun o tuttu bebegi orda
cnm bellı olmaz o ıgne cok ama cok etkılı bı ıgne bıde ben progestan içiodum gunde 3 tane 200 mg dan 600 mg yanıkanama baslayalı yarın tam 1 hafta olcak canım. ama ıgneyı vurulalı bugun 1 hafta oldu.
sen yarın devlete falan gıtsene yhaa nıye pazartesıyı beklıosun belkı hala yapılabılecek bısey vardır pazartesıye ama zannetmem yanıkanama baslayalı yarın tam 1 hafta olcak canım. ama ıgneyı vurulalı bugun 1 hafta oldu.
Kurler yaptinya erken yumurtlamis olabilirsin12gün canım 10.gün de de akıntı çoktu o gün mu yumurtladım ki
Iki nedeni var ya hamilesin insallah oylesindir erken yumurtladigin icin erken hamile kalmisindir eger hamile degilsen erken adet olabilirsin soyliyim.cunku yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet olunurevet neden sence