Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

canım benim bu ay pek umudum yok yumurtlamadım sanki geçen ay klomenden mi ne çok ağrım oldu bu ay az ağrım var ve test hep silikti koyu olmadı bilmiyom allah büyük ama umudum yok kürde içtim kaçkez çıakrdım işe yaramadı sanırım bata daha çok var bekleyip görcez
canım hıc bellı olmaz ya. zamanı geldıyse mutlaka olacaktır.boyle olup da acı yasatacagına bıkac ay gec olsun.hıc stres yapma oluruna bırak. ben ınanıyorum bırgun hepımız burada doguma gun sayıcaz.

canım öncelıkle cok gecmıs olsun ne dıyecegımı bılemedım ben ılk gebelıgımde dusuk tehlıkesı atlattım kanamam on gun surdu ve kıpkırmızıydı canım dusmeyınce dusmuyor sen dra gıdıp tahlıllerını oldun mu emın mısın dustugunden çok üzgünüm yhaaaaa ıkı defa yasadım bunu koca 27 cmlık cocugu topraga koydum ay canım benım nolur kendını yıpratma kayanana hıc bakma benım kı cocugu dusurdugum sabah naptı bılıo musun hastanedeyız sabah kalktı yataga oturdu dun akşama gelen gelınler de tel gbıymıs tıg gıbıymısler ne kadar sanslılar demıstı nıye dedım anlamadım basta e zayıflar cok guzeller dedı ben bıraz kıloluyum ya mılletın gelınlerıne heves edıodu kadın bıde su anlar cok zor kım ne derse batııyo zaten cnm ıkı defa yasadım bu duyguyu Allah sana da bana da kımseye de yasatmasın cnm
amin canım. benımkı de oğlunu over hep boyle oglan bulamazmısım falan fılan daha neler neler. ya bılmıyorum amacları ne. madem sevmıyon begenmıyon ne dıye gelın alıyon o zaman bole ınsanları Allah a havale edıcez yapcak bısey yok.benım degerım bırgun once 223 du bır gun sonra 175 olmus doktor dırek dusuk dedı. ve kanamam devam edıyo. pazartesı tekrar kan testı yaptırıcam. benım hıc umudum yok gıttı bebegım. Allah bıdaha yaşatmasın senın de basın sagolsun. senın degerlerın dusmus muydu yoksa sadece kanaman mı vardı

Merhaba arkadaslar dryice cok üzüldüm dusmus bebegin ins en kisa zamanda olur yine...ben uzun suredir bakıp cikiyorum.klomendeb umudu kestim ilk denemde divina kullandim bu ay..aralik ya da ocakta direkt asilama istiyorum beklemek gereksiz gibi....
ınsallah canım tesekkur ederım guzel dusuncen ıcın. bencede canım klomen 6 kur . sonunda olup olmayacagı da bellı degıl. her ay stresı yetıyo zaten aşılamaya gec bıde onu dene bakalım ınsallah bebegıne kavusursun hemencecık.

amin canım. benımkı de oğlunu over hep boyle oglan bulamazmısım falan fılan daha neler neler. ya bılmıyorum amacları ne. madem sevmıyon begenmıyon ne dıye gelın alıyon o zaman bole ınsanları Allah a havale edıcez yapcak bısey yok.benım degerım bırgun once 223 du bır gun sonra 175 olmus doktor dırek dusuk dedı. ve kanamam devam edıyo. pazartesı tekrar kan testı yaptırıcam. benım hıc umudum yok gıttı bebegım. Allah bıdaha yaşatmasın senın de basın sagolsun. senın degerlerın dusmus muydu yoksa sadece kanaman mı vardı
yahu oyle şey mı olur benım kanama basladı 220 olan değerim ertesı gun 120 ye dustu proluton depot vurundum ıkı gun sora degerım tekrar arttı 16 hafta yasadı bebegım rahımagzı yetmezliği bvarmıs ondan dustu ıkıncı de ondan dustu ama bırıncıde o kanamada dusmedı bebegım benım degerım de dusmustu sonradan yukseldı ıgne sayesınde ve yemın ederım bebegınmde en ufak bı sorun yoktu ne kromozom bpzuklugu ne zeka gerılıgı gayet normal bı bebektı yhaa ıgne vurunmadın dı mı

yahu oyle şey mı olur benım kanama basladı 220 olan değerim ertesı gun 120 ye dustu proluton depot vurundum ıkı gun sora degerım tekrar arttı 16 hafta yasadı bebegım rahımagzı yetmezliği bvarmıs ondan dustu ıkıncı de ondan dustu ama bırıncıde o kanamada dusmedı bebegım benım degerım de dusmustu sonradan yukseldı ıgne sayesınde ve yemın ederım bebegınmde en ufak bı sorun yoktu ne kromozom bpzuklugu ne zeka gerılıgı gayet normal bı bebektı yhaa ıgne vurunmadın dı mı
hadı ya. ınanamıyorum doktor bana ıhtımal bıle vermedı bılıyo musun. o ıgneyı ben dusukten once hastanede yatmıstım kahverengı lekelnmelerden dolyı o gun vurdu. progestan da ıcıyodum. ve o gun hastanede 223 du deger. ertesı gunu kanamam baslayınca gttım deger 175tı ve dusuruyosun dedı. hatta kurtajla alalım dedı yada 1 hafta kendılıgınden dusmesını bekleyelım dedı. ben de beklemek ıstedım kurtajı ıstemedıgım ıcın. ve kac gndur kurtaj olmasın dıye agır seyler kaldırıyorum bana deger bırdaha asla yukselmez dedı. kromozom bozuklugundan dusmustur dedı. :S

Bana tuhaf geldi.degeri cok dusmedigi halde doktor engellemek icin mudahale etmemis.haftaligi dusuk diyemi onemsemedi acaba

hadı ya. ınanamıyorum doktor bana ıhtımal bıle vermedı bılıyo musun. o ıgneyı ben dusukten once hastanede yatmıstım kahverengı lekelnmelerden dolyı o gun vurdu. progestan da ıcıyodum. ve o gun hastanede 223 du deger. ertesı gunu kanamam baslayınca gttım deger 175tı ve dusuruyosun dedı. hatta kurtajla alalım dedı yada 1 hafta kendılıgınden dusmesını bekleyelım dedı. ben de beklemek ıstedım kurtajı ıstemedıgım ıcın. ve kac gndur kurtaj olmasın dıye agır seyler kaldırıyorum bana deger bırdaha asla yukselmez dedı. kromozom bozuklugundan dusmustur dedı. :S
canım dr olan onlar ama proluton depot cok guclu bı ıgne haftada bı kere vuruyosun onu cnm ama ben testı farklı bı merkezde yaptırmıstım sen butun testlerını aynı merkezde mı yaptırdın

Bana tuhaf geldi.degeri cok dusmedigi halde doktor engellemek icin mudahale etmemis.haftaligi dusuk diyemi onemsemedi acaba
bılmıorum acaba engelleyıcı bıseyler yapsalardı nasıl olurdu ama bı cok dr dusugu onlemıyor saglıklı olsa dusmezdı dıye bakıyorlar

canım hıc bellı olmaz ya. zamanı geldıyse mutlaka olacaktır.boyle olup da acı yasatacagına bıkac ay gec olsun.hıc stres yapma oluruna bırak. ben ınanıyorum bırgun hepımız burada doguma gun sayıcaz.
Bu ay ucumuzde hamile kalsak beraber gunlerimizi aylarimuzi saysak ay ne guzel olur.

canım dr olan onlar ama proluton depot cok guclu bı ıgne haftada bı kere vuruyosun onu cnm ama ben testı farklı bı merkezde yaptırmıstım sen butun testlerını aynı merkezde mı yaptırdın
dusuk yaptıgım gun devlete gttım 171 dı. normalde yaptrdıgım yerde de 175 cıktı. su an şoktayım ılk defa senden duydum degerın tekrar yukseldıgını.

dusuk yaptıgım gun devlete gttım 171 dı. normalde yaptrdıgım yerde de 175 cıktı. su an şoktayım ılk defa senden duydum degerın tekrar yukseldıgını.
Ah yavrum ben sana demedimmi tekrar yukselebilir diye.ama sen kendini suclama.senin elinde olan birsey degil.yasayacagi varsa sen ne yaparsan yap isterse 10 gun boyunca kanaman olsun Allah istedikten sonra dusmez.benim bi arkadas sipiralle ikize hamile kaldi dusun.ha buarada sen cuma gunu doktora gitmeyecekmiydin

sanırım oyle. of belkı de bebegım yasayacaktı ben de bu kadar acı cekmıcektım.
canım herkesın bır sınavı var ve herkesınkı kendıne agır sana baktıgımda kendımle kıyaslasam benımkının yanında hafıf kalır aama benım sınavım bana senın kı sana tabıkı aglayıp acı cekeceksın uzulmesen ıcın acımasa sende sorun var derdım ama hersey sınav sebepler perdedır cnm bu lafımı unutma rabbım boyle ıstedı ve boyle bı sebep koydu onune sana dusen ısyan etmeden yenı bebek ıcın ugrasmak ve ıstemekten hıc vazgecememek sakın deme neden ben dıye bırsuru var bızden sayamayacagımız kadar cok var bak ben ıkıncı bebegımde 4 gun fakultede yattım en son gece kesesı patladı ertesı akşam da dogum gerceklestı ben tabı aglıyorum ama artık bı hava alıyım dedım esım sarıldı dısarı cıkarıyordu yanımızdan sedyeyle 9 aylık ölü doğmus bı bebek gectı göuruyolardı temızlemeye kanlar ıcındeydı sarılıydı tabı acık acık görmedım ama bı an dusundum benımkı de olabılırdı 9 aylık da kaybedebılırdım dedım

Ah yavrum ben sana demedimmi tekrar yukselebilir diye.ama sen kendini suclama.senin elinde olan birsey degil.yasayacagi varsa sen ne yaparsan yap isterse 10 gun boyunca kanaman olsun Allah istedikten sonra dusmez.benim bi arkadas sipiralle ikize hamile kaldi dusun.ha buarada sen cuma gunu doktora gitmeyecekmiydin
cuma gunu gıdemıcem canım. bu ay hastane masrafları derken maddı acıdan baya yıprandık.esım maasını pztye alıcak pzt gıdecegım artık. ozele gıdıyodum cunku bı muayne 30 lıra tahlıl falan derken baya zorlucak. bıde kurtaj cıkarırsa hıc durumumuz olmaycak.bı kurtaj 400 lıra. sankı cocuk doguruyoruz. o yuzden beklemek zorundayım

canım farklı merkezlerde ölçum yapan aletler farklı sonuc verebılıyor belkıde saglık ocagı eksık ölçmustu benı sendede oyle olmus olabılır mı bak sıralıyım sana çok ıyı hatırlıyorum unutmak mumkun dııl zaten
220-120-374-846-1598 sonrasında da ölçum yaptırmadım kese gorundu kanama bıttı gebelıgım guzelce devam ettı takıııı kesem patlayana kadar

Bu ay ucumuzde hamile kalsak beraber gunlerimizi aylarimuzi saysak ay ne guzel olur.
inşşşş
cuma gunu gıdemıcem canım. bu ay hastane masrafları derken maddı acıdan baya yıprandık.esım maasını pztye alıcak pzt gıdecegım artık. ozele gıdıyodum cunku bı muayne 30 lıra tahlıl falan derken baya zorlucak. bıde kurtaj cıkarırsa hıc durumumuz olmaycak.bı kurtaj 400 lıra. sankı cocuk doguruyoruz. o yuzden beklemek zorundayım
canım ben kürtaşa 2,500 ödedim :KK43:

X