Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kizlar hani diyorlarya şu şu belirtilerim oldu ama hamile degilmisim demekki psikolojikmis diyorlarya bende bu kadar kafaya takiyom psikolojim bozuldu yinede hic belirtim yok.benim bi arkadas da bebek istiyor dun midesi bulandi kustu dedim kiz hamilesin ne guzel hamile olmasanda belirti yasiyon bu bile guzel kendini hamile hissetmek.hic belirtim yokki kendimi hamile hissetsem.

Kizlar herkese gunaydin.sedacim minecim ne durumdasiniz iyimisiniz.
bıraz toparlandım canım. bugun eşimin dogum gunu.bugunu baş başa gecırmek ıstıyodum kutlama yapamazdık zaten ama en azından bas basa olalım ıstedım ama nerde. kayınbaba kaynana pasta alıp gelcez dedıler benım evladım gıtmıs herkes pasta derdınde. düşük yaptıgımın ertesı gunu kaynanam aradı ve benı oyle bır azarladı kı yok işte buraya gelmedın kendı basına ıs yapıyosun sabah nıye gelmedın. ya ben dusuk yapıyorum agrım var nasıl gelebılırım. evım de uzak bıraz 2 otobusle gıdebılıyorum. bu kadar anlayışsız işte. şimdiye kadar da cok ezıyet ettı bana ama bu en son yaptıgı şey benı yıktı. ben düşürmek ıster mıydım ya en cok ben ıstedım. o gun saatlerce agladım. aksam da dogum gunu kutlamasına gelıyolarmıs. şaka gıbı ya gercekten artık dıyecek hıcbısey bulamıyorum.

günaydın cnm iyiyim ben seda girmiyo inş iyidir allah yardımcısı olsun ben halen ağlarım aklıma gelince çok zor senin bat yakınmı ki o belirtiler yalan herkeste değişiyo canım kendini dinleme ama ben gebe kaldığımda çok belli oldu nasıl diyim kasığım farklı ağrıdı bişey var gibi böyle orda bişeyler oluyo bunu hissediyorsun başka hiç belirtim olmadı adet öncesi sonra idrar çok koyu oluyo zamanla hemen belirti olmaz o bulantı 6. haftadan sonra başlıyo

neden ona gitmeni istiyor delimi ne ağrısını geçtim insan yıkılıyo benimde kürtaj olduğum gün ailesi geldi hasta ziyareti kısa olur dimi ağrım yoktu ama uzunmak istersin ve çekemiyorsun kimseyi oturup tavuk yediler muhabbet ettiler çok üzülmüştüm acımı yaşamıyorlar diye ateş düştüğü yeri yakıyor canım inan yaşayan anlar daha canlanmamış ne olacak derler içinde mucize hissediyorsun işte gidince yıkıyo

benim bata daha çok var bu ay ovulasyon testi aldım hep silik çıktı yumurtlamadım sanırım büyümedi çatlamadı mı ne bu ayda ümidim yok allah büyüktür

sedacım düşürdünmü kanaman varmı canım
anlamıyolar daha kan pıhtısıydı nıye uzulyosun dıyolae ya kolay mı bız onu hıssedıyoruz . ınan bak ben sankı cocgum ellı ayaklı kanlı canlı olmus topraga vermısım gıbı acı cekıyorum uzuluyorum. kanamam devam edıyo canım düşürdüm mü bılmıyorum bı kesılıyo bı baslıyo.

canım parça geliyormu kanama dışında çok olması lazım kese oluştuysa onu anlarsın bana ilaç verdi dr sabaha kadar kıvrandım sabah tuvalette düşürdüm keseyi sonra kürtaj yaptı kalanları temizledi düşünsene bir ay kanamam odu onlar basite alsınlar doğum gibi doğm güzel birde değiyo bu çok acı

Ah canim ya zaten senin derdin sana yetiyor birde bunlar cikinca insan sinir oluyor.herkesin bi imtihani var.kaynananla kayinpederinle iyi olsan kicanla kotu olacan belki.kocanla iyi olda gerisini bosver canim.benim bi arkadas kaynanasiyla cok iyi anlasiyordu ama kocasiyla kotuydu bosandilar.cocukta onemli degil.Allahim hayirlisini versin.en onemlisi kocanla iyi olacan

parca gıbı degıl ama bazen sımsıyah bole pecetede uzayan leke mı desem nasıl anlatsam bılmıyorum. cok aşırı bır kanamam yok. parca geldıyse de gormemısımdır belkı bılmıyorum ama pazartesıye kadar beklıcem sonra kan testını yaptrcam.

eşimle ıyıyız canım ama zamanında onu da cok doldurmustu esımı benden sogutmustu. boşanma noktasına gelmıstık esyalar falan toparlanıyodu. son dakıka degıstı ıste hersey. su an esımle ıyıyım cok sukur. o kadar seyler yaptı kı bana. ALLAH a havale edıyorum onu. ben 1 haftadır yaşayan ölü gibiyim hıc farkım yok ınan. napım gelsınler kutlasınlar gıtsınler. neysekı kurtulacam ınsallah 5 ay kadar. esımın işi nedenıyle ızmıre gıdecegız 5 ay kadar orda kalıcaz.kafam rahat olur en azından.

6 gun var adetime.11 kasim bat.sadece sag kasigimda arada bir gelen hafif agri oluyor gecen ayda olmustu.sogan suyu iciyorumya yumurtaliklarim temizleniyor galiba.onun disinda birsey yok

allah büyük canım biliyorum anladım o düşük değil bendede oldu düşük diye ağlamıştım çok fazla anlarsın canım

iyi canım inş o arada gebe kalırsın tekrar sitreste etkiloy çünkü

Dusuk yapan yarim dogum yapmis gibidir bence.coluk cocuk sahibi olanlar bizi anlamaz anlayamazlar.Allahim sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…