Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canım merhaba senin yazdıklarını okuyunca yasadiklarimi tekrar yasadim. Geçen yil eylulde benimde senin gibi oldu 1400 ere çıktı kan degerim ama kese görünmedi adet gibi kan geldi megerse dusuyormus kürtaj yapmadilar düşmesini beklediler. :KK61:Bende bir hafta yaşayabildim bu duyguyu. Rabbim hepimizin bebislerini versin inşallah üzülme canım tekrar nasip eder Rabbim inşallah:KK70:

Canım özel hastaneye gittim de kürtaj yapalım dediler, ben istemedim onun için bi de devlete gittim orada ne gerek var kürtaja kendiliğinden düşer dediler. dedikleri gibi de oldu canım bir hafta sonra kendiliğinden düştü. Aslında kanamam da kesilmişti ama keseyi göremediler. Senin de kan değerin çok küçük canım kürtaj olma sakın. benim bile 1400 lerde olduğu halde yapmadılar kürtaj. Üzülme canım benim inşlh sağlıklı bi şekilde tekrar bebişlerimizi alırız elimize
evt para için herşeyi yaparlar düşmezse mecbur ama zehirleyedebilir allah korusun ben özelde oldum eşim zarar verebilirler dedi çok para ödedik zaten doğum gibi

ınsallah canım benım ınsallah RABBİM anne olmak ısteyen herkese tattırsın.ama klomenı hemen vermez heralde doktor dımı ?
Hemen vermez korun diyecek sana ama bence korunma.dusukten sonra hamile kalan cok benim bi arkadas dusukten sonra 6 ay korundu simdide hamile kalamiyor.
Yaşamayan bılmez canım 1 hafta bıle olsa o kadar alışıyosun kı o kadar benımsıyosun hayal kuruyosun kı bı anda darmadagın oldugunda yıkılıyo ınsan. cok zor bısey cok. en onemlısı de aklından cıkaramıyosun bıturlu. oyalanmaya calısıyorum ama yok toparlanamıyorum biturlu.Rabbim kımseye yaşatmasın bu acıyı. senın kürtaj olmadan mı düştü. ben de kürtajı ıstemıyorum cumaya kadar kn değerlerım düşmezse doktor kürtaj yapcak.benım dun baslamıstı kanamam gece kesıldı. su anda da yok dencek kadar az umarım kürtaja gerek kalmaz.
Canincim birde soyle bi durumda ilk gebelikerin cogu dusukle sonuclaniyor bu normal cunku ilk hamilelikte vucut ilk defa boyle birseyle karsiladtigi icin yabanci cisim olarak goruyor ve atmaya calisiyor.sonraki gebelik yabanci gelmiyor.sen tahlil yapmasaydin hamile oldugunu bilmeyecektin bir hafta sonra dusurecektin kanaman gelecekti gec adet oldum diyecektin.kadinlar o kadar cok dusuk yapiyorlarki farkinda bile olmuyorlar.sen canini uzme.Yuce Rabbim tekrardan verir.

Minecim sen ne yapiyon iyimisin.sedaya cok uzulduk.kendimi unuttum valla.
iyiiym şükür cnm sen nasılsınevet canım bende kendimdeki geldi aklıma çok üzüldüm inş hemen olur yine.ya bende ovulasyon yapıyom bir haftadır hep silik bu hafta ağrım arttı sanırım geç yumurtlaycam yada yumurtlamıycam bilemedim:KK43:bu 2.ayım bu ayda olamzsa (inşşş olur)bir ay daha deneyip tekrar dr gitcem:KK43:sen neler yapıyorsun

iyiiym şükür cnm sen nasılsınevet canım bende kendimdeki geldi aklıma çok üzüldüm inş hemen olur yine.ya bende ovulasyon yapıyom bir haftadır hep silik bu hafta ağrım arttı sanırım geç yumurtlaycam yada yumurtlamıycam bilemedim:KK43:bu 2.ayım bu ayda olamzsa (inşşş olur)bir ay daha deneyip tekrar dr gitcem:KK43:sen neler yapıyorsun
Bende sogan suyunda 10.cu gundeyim.adet ka gunde bi oluyon bugun adetinin kacinci gunu

bugun 17. günü canım genelde 30 gün oluyo
Benimde 17.ci gunum ama ben 25 gunde bir oluyom.yumurtlamamda 11.ci gun.seninde 16.ci gun.dun yumurtlama gunundu.bugun yarinda yumurtlayabilirsin.zaten insan anliyor ben yumurtladigim gunlerde cok istekli oluyom.mesala bugunlerde hic istegim yok.ogunlerde affedersin ama 4gun ustuste yaptik benim yuzumden.sende anlarsin.

Benimde 17.ci gunum ama ben 25 gunde bir oluyom.yumurtlamamda 11.ci gun.seninde 16.ci gun.dun yumurtlama gunundu.bugun yarinda yumurtlayabilirsin.zaten insan anliyor ben yumurtladigim gunlerde cok istekli oluyom.mesala bugunlerde hic istegim yok.ogunlerde affedersin ama 4gun ustuste yaptik benim yuzumden.sende anlarsin.
evet o belirti zaten kasık ağrısı akıntı gögüs agrısı oluyo şuan hepsi var canım ama silik işte uyuz oluyorum ya çatlamıyo mu ne

Canım merhaba senin yazdıklarını okuyunca yasadiklarimi tekrar yasadim. Geçen yil eylulde benimde senin gibi oldu 1400 ere çıktı kan degerim ama kese görünmedi adet gibi kan geldi megerse dusuyormus kürtaj yapmadilar düşmesini beklediler. :KK61:Bende bir hafta yaşayabildim bu duyguyu. Rabbim hepimizin bebislerini versin inşallah üzülme canım tekrar nasip eder Rabbim inşallah:KK70:

Canım özel hastaneye gittim de kürtaj yapalım dediler, ben istemedim onun için bi de devlete gittim orada ne gerek var kürtaja kendiliğinden düşer dediler. dedikleri gibi de oldu canım bir hafta sonra kendiliğinden düştü. Aslında kanamam da kesilmişti ama keseyi göremediler. Senin de kan değerin çok küçük canım kürtaj olma sakın. benim bile 1400 lerde olduğu halde yapmadılar kürtaj. Üzülme canım benim inşlh sağlıklı bi şekilde tekrar bebişlerimizi alırız elimize
Olmayayım o zaman canım düşer heralde.cuma gunu sadece kan degerlerıme baktırayım düşmüş mü dıye. ınsallah canım Allah bıze de tattırsın anne olmayı. arattırmasın.

Olmayayım o zaman canım düşer heralde.cuma gunu sadece kan degerlerıme baktırayım düşmüş mü dıye. ınsallah canım Allah bıze de tattırsın anne olmayı. arattırmasın.
amin canım ben 3 dr gittim belki değişir diye ama dr lar biliyor hepsi aynısını söyledi bir hafta daha bekledim ama kalbi atmadı

merak etme canım rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesin inanki bizimde olacak dua et bugün aşure bende edecem sana cnm
Allah razı olsun canım benım de dualarım sızınle. ben hamıle kaldım. hep hergun sızlere de dua ettım. o kadar guzel bı duyguydu kı herkes tatsın istedım. . kımın dilek kapısının acık oldugu bılınmez. en guzel ılac duadır.tek Rabbım bole acıları yaşatmasın kımseye.

Hemen vermez korun diyecek sana ama bence korunma.dusukten sonra hamile kalan cok benim bi arkadas dusukten sonra 6 ay korundu simdide hamile kalamiyor.

Canincim birde soyle bi durumda ilk gebelikerin cogu dusukle sonuclaniyor bu normal cunku ilk hamilelikte vucut ilk defa boyle birseyle karsiladtigi icin yabanci cisim olarak goruyor ve atmaya calisiyor.sonraki gebelik yabanci gelmiyor.sen tahlil yapmasaydin hamile oldugunu bilmeyecektin bir hafta sonra dusurecektin kanaman gelecekti gec adet oldum diyecektin.kadinlar o kadar cok dusuk yapiyorlarki farkinda bile olmuyorlar.sen canini uzme.Yuce Rabbim tekrardan verir.
amin canım benım. siz ne kadar iyi ınsanlarsınız kalbınız ne guzel Rabbım sızden razı olsun. burada sevıncımı de uzuntumu de paylastım ıkısınde de hep yanımdaydınız. en sevdgım arkadasım bıle aramazken. sız vakıt ayırıp destek olmaya calıstınız ben ne dıyım ALLAH ım yuzlerınızı guldursun.

amin canım kimseye aratmasın. Aynen canım sen git kan tahlili yaptır düşüyor mu diye ben bir ay kan tahlili verdim. En son sıfıra düştü.

amin canım benım. siz ne kadar iyi ınsanlarsınız kalbınız ne guzel Rabbım sızden razı olsun. burada sevıncımı de uzuntumu de paylastım ıkısınde de hep yanımdaydınız. en sevdgım arkadasım bıle aramazken. sız vakıt ayırıp destek olmaya calıstınız ben ne dıyım ALLAH ım yuzlerınızı guldursun.
allah sendende razı olsun canım duygular karşılıklıdır sen iyisin iyi hissediyorsun ondan

merhaba canım aslında taze kanla bebek düşer , sen sadece kahverengi kesilip duran akıntıdan bahsediyorsun , birde hcg değerinin düştüğünü az bucuk hissedersin sanırım , hcg düştükçe insan kendini hamile gibi hissetmiyor . Ama doktorun daha iyi bilir tabi kürtajdan korkma ben kürtajdan sonraki ay hamile kaldım ama düştü , doktor korun derse korun rahminin kendini toparlaması lazım , kendine dikkat et.

Amin canim Yüce Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

merhaba canım aslında taze kanla bebek düşer , sen sadece kahverengi kesilip duran akıntıdan bahsediyorsun , birde hcg değerinin düştüğünü az bucuk hissedersin sanırım , hcg düştükçe insan kendini hamile gibi hissetmiyor . Ama doktorun daha iyi bilir tabi kürtajdan korkma ben kürtajdan sonraki ay hamile kaldım ama düştü , doktor korun derse korun rahminin kendini toparlaması lazım , kendine dikkat et.
dün adet kanaması gıbı geldı baya.bugun yok kesildi. kürtaj olmazsa korunmayı dusunmuyorum canım. bıraz da nasip işi. Bu dünyada yıyecek ekmegı olursa sen neler edersen et düşmez. benım arkadasım hamıleyken halı bıle cırptı hamılelıgın sonuna kadar hep bulantı kusma. hıc dıkkat bıle etmedı. ama hıcbısey olmadı smdı bebegı doğdu. 5 aylık. nasip yanı bıraz da.

Öncelikle iyi akşamlar Arkadaşlar... Klomenle ilgili bir sürü konu var hepsini de okudum ama hiç biri güncel değil o yüzden yeni bi konu açmaya karar verdim... bugün itibariyle klomen kullanmaya başladım... aslında hiç bir sorunum da yok ÇOK ŞÜKÜR.. biraz da acele ettim sanırım çünkü çok yeni evliyim doktorum bu kadar sabırsızlandığımı görünce bu ayı garantiye alalım yumurtlar bizim kontrolümzde olsun diyip klomen verdi.. önce sıcak bakmadım ama eşim kullanmamı isteyince kullanmaya başladım.. Çok uzattım :)) konuya gelelim, klomen kullanıp hamile kalanlar yazıp destek ve moral verirse çok sevinirim..
Klomen kullananlar yeni başlayanlarla bu yolda birbirimize destek olmayı da çok isterim..
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :nazar:

UĞURLU LİSTEMİZ :nazar:

BEKLEYENLERİMİZ :nazar:

İSİM
YAŞBAT
SONUÇ
Evrakcu258Nisan 2014Klomen 2.deneme + Çatlatma iğnesi
Ariver2120Nisan 2014Klomenle 2.deneme + Çatlatma iğnesi
Ozturk0624belirsizKlomen beklemede
Dennizkabugu307 Mart 2014Klomen+çatlatma iğnesi
Zozitos381 Mart 2014Klomenle ikinci deneme
femiray2715mart 2014Klomenle ilk deneme
BenimAskPastam295 Mayıs 2014Klomenle ikinci deneme
zeynn217 nisan 2014Klomenle ilk deneme
Sevi872615 mart 2014Klomenle ilk deneme
Crnugur235 nisan 2014Klomenle ikinci deneme
Londonelizabet2722 Mart 2014Klomenle ilk deneme
yasmin6734?22 Mart 2014Klomen + çatlatma iğnesi
yBiberli_pasta24?Klomenle ilk deneme

HAMİŞLERİMİZ :nazar:
zeyneppmehmett2223Mart2014Klomenle ilk denemede üçüzlerine Hamiş :KK49:
İsyan123275 Mart 2014 Klomen ilk denemede HAMİŞ :KK49:
13nisa28 9Mart 2014Klomenle ilk denemede Hamişş :KK49:
incitanemmm224nisan 2014Klomenle ilk denemede Hamişş :KK49:
Sipahii2716nisan2014Hamişşş :KK49:
Mrb benide listenize eklermsnz benmde klomen + catlatma ignesi ilk ay allah isteyen herkese versn

Kizlar bende ikinci klomeni denedim .dunde catlatma ignesi oldum.. bakalim artik. Iki yumurtam olmus biri 22 cm biri 18 cm miis. Insallah tutar kizlarr dua edin lutfen..

X