Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

günaydın canım naılsın
Iyiyim canim sen nasilsin.dun aksam sag kasik agrim oldu acaba diyorum bu klomenin hala etkisi varmi ikinci kez kistmi yapti.gerci gecen ayda kist yaptigini bilmiyorum.hamilelik olmamisti yine boyle sag kasik agrim olmustu kendi kendine kistmi oldu diye dusunuyorum

Iyiyim canim sen nasilsin.dun aksam sag kasik agrim oldu acaba diyorum bu klomenin hala etkisi varmi ikinci kez kistmi yapti.gerci gecen ayda kist yaptigini bilmiyorum.hamilelik olmamisti yine boyle sag kasik agrim olmustu kendi kendine kistmi oldu diye dusunuyorum
iyiyim bende canım sğl benim geçen ay feci oldu dr çatladı dedi bua y olmadı oyle çatlamadımı bilmiyom testte hep silik çıktı canım sııkn kürde yaptım

günaydın canım nasılsın dün nasıl geçti misafirlerin vardı
Iyıyım canım dun sadece kayınbabam geldı kaynana gelmedı.adamı tek basına gondermıs. madem gelmıceksın kocanı nıye tek gonderıyosun. lafı soyleyen kendısı. bı gecmıs olsuna bıle gelmedı cok yazık ya neyın kafasını yaşıyor anlamıyorum bıturlu yanı. benı sevmıyosan oglunun hatrını da mı saymıyosun. resmen ben bılerek dusurdum muamelesı yapıyor. ınanamıyorum ya gercekten. Allah ım bilsin ya bu kadın benle uğrascak yıne.A llah ım fırsat vermesın.

Iyıyım canım dun sadece kayınbabam geldı kaynana gelmedı.adamı tek basına gondermıs. madem gelmıceksın kocanı nıye tek gonderıyosun. lafı soyleyen kendısı. bı gecmıs olsuna bıle gelmedı cok yazık ya neyın kafasını yaşıyor anlamıyorum bıturlu yanı. benı sevmıyosan oglunun hatrını da mı saymıyosun. resmen ben bılerek dusurdum muamelesı yapıyor. ınanamıyorum ya gercekten. Allah ım bilsin ya bu kadın benle uğrascak yıne.A llah ım fırsat vermesın.
boşver canım keyfi bilir hiç umrunda olmasın alalh görüyor rabbim verir en kısa zamanda inş

Gelmemis cok guzel olmus

boşver canım keyfi bilir hiç umrunda olmasın alalh görüyor rabbim verir en kısa zamanda inş
ınsallah canım zaten artık oldugunda da en azından kalp atısını gordukten sonra soylemeyı dusunuyorum ya da daha gec. bole ınsanlara fırsat vermek ıstemıyorum.canım bu arada kendı derdıme düştüm.sızın nasıl gıdıyor ? ınsallah bu ay sızlerden gelır guzel haberler.

Gelmemis cok guzel olmus
Evet bı nevı oyle oldu. eşim de gordu yanı vıcdansızlıgını. onun da kızı var bana bugune kadar kan kusturdu. kızının bı sucu olmayabalır ama ben de el kızıydım benım de sucum yoktu. beddua etmemeye calısıyorum ama işte. Allah buyuk. siz nasılsınız canım nasıl gıdıyor. buay Allahım yuzlerınızı guldursun ınsallah.

Merhaba arkadaslar dryice cok üzüldüm dusmus bebegin ins en kisa zamanda olur yine...ben uzun suredir bakıp cikiyorum.klomendeb umudu kestim ilk denemde divina kullandim bu ay..aralik ya da ocakta direkt asilama istiyorum beklemek gereksiz gibi....

Evet bı nevı oyle oldu. eşim de gordu yanı vıcdansızlıgını. onun da kızı var bana bugune kadar kan kusturdu. kızının bı sucu olmayabalır ama ben de el kızıydım benım de sucum yoktu. beddua etmemeye calısıyorum ama işte. Allah buyuk. siz nasılsınız canım nasıl gıdıyor. buay Allahım yuzlerınızı guldursun ınsallah.
Neyse ki benimki gururundan niye cocuk yok diye sormuyor resmi olunca kendisiyle....

ınsallah canım zaten artık oldugunda da en azından kalp atısını gordukten sonra soylemeyı dusunuyorum ya da daha gec. bole ınsanlara fırsat vermek ıstemıyorum.canım bu arada kendı derdıme düştüm.sızın nasıl gıdıyor ? ınsallah bu ay sızlerden gelır guzel haberler.
evet canım söyleme bende söylemyeceğim hem üzülüyorlar hem nazara geliyorum ben ama içinde tutmak çok güç ya

canım benim bu ay pek umudum yok yumurtlamadım sanki geçen ay klomenden mi ne çok ağrım oldu bu ay az ağrım var ve test hep silikti koyu olmadı bilmiyom allah büyük ama umudum yok kürde içtim kaçkez çıakrdım işe yaramadı sanırım bata daha çok var bekleyip görcez

canım öncelıkle cok gecmıs olsun ne dıyecegımı bılemedım ben ılk gebelıgımde dusuk tehlıkesı atlattım kanamam on gun surdu ve kıpkırmızıydı canım dusmeyınce dusmuyor sen dra gıdıp tahlıllerını oldun mu emın mısın dustugunden çok üzgünüm yhaaaaa ıkı defa yasadım bunu koca 27 cmlık cocugu topraga koydum ay canım benım nolur kendını yıpratma kayanana hıc bakma benım kı cocugu dusurdugum sabah naptı bılıo musun hastanedeyız sabah kalktı yataga oturdu dun akşama gelen gelınler de tel gbıymıs tıg gıbıymısler ne kadar sanslılar demıstı nıye dedım anlamadım basta e zayıflar cok guzeller dedı ben bıraz kıloluyum ya mılletın gelınlerıne heves edıodu kadın bıde su anlar cok zor kım ne derse batııyo zaten cnm ıkı defa yasadım bu duyguyu Allah sana da bana da kımseye de yasatmasın cnm

X