- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.861
inşALALHH CANIM BENİM hadii güzel haberler yazarsın inşALLAH..S.A kızlar nasılsınız...
bugün tekrar doktora gittim iki yumurtam dan biri küçülmeye başlamış diğerinin de durumu çok iyiymiş çatlatma iğnesi vurulmuyorum kendisi çatlayacakmış. bugün 11. günüm yumurta boyutum 18,15 mm imiş, yarın çatlar dedi. inşallah yumurtalarımız civciv olur.
Ben olecem sandim canim ilk iki gun belimi dogrultamiodumbende çok olmadı canım aynı adet agrısı gibiydi ama kanama çok oldu az kanamayı düşün sanmıştım parça parça kan geliyor allah göstermwesin bir daha ya
ınsallah canım ınsallah belgın le sız bu ay klomen kullanıyo musunuz ? belgın sogan kuru dıyodu en son ama sen naptın?canım ne şişirmesi ne gitmsi biz hep beraber takip etcez sen daha bize ıltrason görüntüsü atcan inş sevcez yeğnimizi yaa:)
hadı guzel haberlerını beklıyoruz canım :)Kizlar bende bu arada durumumu nakledeyim gecen hafta pazartesi catlatma ignemi vurundum sali gunu catladi osali carsamba persembe cumartesi oldu bu aksam carsamba aksami da naspse olacak onumuzdeki pazartesi de sonucu ogrencez
hımm anladım canım ole aman aman agrım yok cok sukur. kalp atısını duysaydık bde keseyı gorsek rahatlıcam valla :)O normal canim tarif edemem dusuk olsa anlarsin cnm normal degil agrisi
yok canım gitmedim bende incir bal tarçın kürü yapıyom sorma bakalım nasipınsallah canım ınsallah belgın le sız bu ay klomen kullanıyo musunuz ? belgın sogan kuru dıyodu en son ama sen naptın?
inş duyacaksın canımhımm anladım canım ole aman aman agrım yok cok sukur. kalp atısını duysaydık bde keseyı gorsek rahatlıcam valla :)
canım iğneden 12 gün sonra diyorlar ben adete 5 gün kala yaptırmıştım çıkmıştı ama herkeste farklıİnşallah kızlar herkes beklediği meleğini kucağına alır inşallah en kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini alırız. Fakat iğneden sonra kasık ağrısı çok olan oldu mu hiç? Ve iğnedn kaç gün sonra test yapmalıyız çok heycanlıym yaa inşallah emeğimiz uğraşmalarımz çabalarımız boşuna gitmez.
Insallah cnm bizde cok bekledik guzel haberi hala da beklioruz uhadı guzel haberlerını beklıyoruz canım :)
amin canım ahhh herşey vakti gelince oluyor canım ınan negatıf sonuc almaktan cok daha acı şeyler var rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBende çok bekledim canım iki yıllık evliym her ay düzensizlik yüüzünden negatif sonuç alıyordumama artık inşallah hepimiz güzel haber alıcaz. :)
bu arada resimdeki sen misin :)Bende çok bekledim canım iki yıllık evliym her ay düzensizlik yüüzünden negatif sonuç alıyordumama artık inşallah hepimiz güzel haber alıcaz. :)
Canim benim ben artik dogal akisina biraktim.bu ay ve bi dahaki ay sogan suyu sonraki iki ay incirle havuc sonraki iki ayda bal corek otu tarcin.toplamda 6 ay bu kurleri yapmayi dusunuyorum.eger bu sure icerisinde hamile kalmazsam tup bebek.para biriktiririz.ha bu arada adacayi yagi var onuda kullanmayi dusunuyomınsallah canım ınsallah belgın le sız bu ay klomen kullanıyo musunuz ? belgın sogan kuru dıyodu en son ama sen naptın?
Canim benim hatirlamiyormusun senin yumurta gec buyumustu merak etme demistim.iste gec buyudugu icin gec dollenmis oldu bu yuzdende dusuk cikmasi normaldiryok canım da ben kendı kendıme strese gırıyorum işte. yarın doktoruma gıdıcem randevu aldım.daha doktor bılmıyo hamıle oldugumu. benım adeetten 1 gun sonra yapıldı cuma gunu kan tahlılı yapıldı labaratuvarda. beta hcg 18. 02 cıktı . acıldekı doktor bısey demedı yanı sadece hamılesın tebrık ederım 15-20 gunluk dedı. ınternetten bakıyorum herkesın adetten sonrakı degerlerı baya yuksek oluyo benımkı dusuk gıbı geldı de korkuyorum
benım de aklıma oyle gelıyo canım ya. yarın doktoruma gıdıyorum bakalım ne dıcekCanim benim hatirlamiyormusun senin yumurta gec buyumustu merak etme demistim.iste gec buyudugu icin gec dollenmis oldu bu yuzdende dusuk cikmasi normaldir