Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

inşALALHH CANIM BENİM hadii güzel haberler yazarsın inşALLAH..

Kizlar bende bu arada durumumu nakledeyim gecen hafta pazartesi catlatma ignemi vurundum sali gunu catladi osali carsamba persembe cumartesi oldu bu aksam carsamba aksami da naspse olacak onumuzdeki pazartesi de sonucu ogrencez

canım ne şişirmesi ne gitmsi biz hep beraber takip etcez sen daha bize ıltrason görüntüsü atcan inş sevcez yeğnimizi yaa:)
ınsallah canım ınsallah belgın le sız bu ay klomen kullanıyo musunuz ? belgın sogan kuru dıyodu en son ama sen naptın?

İnşallah kızlar herkes beklediği meleğini kucağına alır inşallah en kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini alırız. Fakat iğneden sonra kasık ağrısı çok olan oldu mu hiç? Ve iğnedn kaç gün sonra test yapmalıyız çok heycanlıym yaa inşallah emeğimiz uğraşmalarımz çabalarımız boşuna gitmez.

canım iğneden 12 gün sonra diyorlar ben adete 5 gün kala yaptırmıştım çıkmıştı ama herkeste farklı

Senin pozitif sanırm okudm biraz önceki msjları çok sewindim canım darısı başıma inşallah :) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk iğnede gebe mi kaldn peki?

Bende çok bekledim canım iki yıllık evliym her ay düzensizlik yüüzünden negatif sonuç alıyordum ama artık inşallah hepimiz güzel haber alıcaz. :)

Bende çok bekledim canım iki yıllık evliym her ay düzensizlik yüüzünden negatif sonuç alıyordum ama artık inşallah hepimiz güzel haber alıcaz. :)
amin canım ahhh herşey vakti gelince oluyor canım ınan negatıf sonuc almaktan cok daha acı şeyler var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

ınsallah canım ınsallah belgın le sız bu ay klomen kullanıyo musunuz ? belgın sogan kuru dıyodu en son ama sen naptın?
Canim benim ben artik dogal akisina biraktim.bu ay ve bi dahaki ay sogan suyu sonraki iki ay incirle havuc sonraki iki ayda bal corek otu tarcin.toplamda 6 ay bu kurleri yapmayi dusunuyorum.eger bu sure icerisinde hamile kalmazsam tup bebek.para biriktiririz.ha bu arada adacayi yagi var onuda kullanmayi dusunuyom

Canim benim hatirlamiyormusun senin yumurta gec buyumustu merak etme demistim.iste gec buyudugu icin gec dollenmis oldu bu yuzdende dusuk cikmasi normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…