- Konu Sahibi AdaisyLove
bende hiç akıntı yok yaaaa neden olmuo acabaa.. yada olduda benmi görmedimm
Canım sen kaçıncı günündesin adetinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hiç akıntı yok yaaaa neden olmuo acabaa.. yada olduda benmi görmedimm
yumurtlama akıntısı şeffaf ve uzar kızlarr bilin istedim:))))
ben çok isterim ikiz olmasını ama Allahım günah yazmasın bitaneyi göndersin de :)Canım teki tutsada olur ikizde gözüm yok :)heralde ikiz olsa eşim ek işe çıkar artık:):)
evet ama bazıları farketmiyebiliyor canım ben bekarken farketmiyodum mesela ne olduğunu bile bilmiyodum :))Canım ama farketilmiycek gibi değil bildiğin bümüksü gibi
Eki Görüntüle 988189
aynu bunun gibi kızlar tabi bu biraz yoğu hali sanırımmm...
İçin kalktı walla
kızlar mideniz bulansın diye eklemedimm intertten buldum bilgi amaçlı olsun diye ekledimmm
adetin kaçıncı günü klomene başlıyorsunuz bende 7 senede 4 düşük yaptım tüp bebek denedim ama olmadı birde yumurta çatlatma iğnesi denemek istiyorum aslında sorun eşimin spermiyle ilgili ama ne sigarayı bıraktırabildim nede bir ilaç kullanmıyorkızlar mideniz bulansın diye eklemedimm intertten buldum bilgi amaçlı olsun diye ekledimmm
Yumurta çatlayınca bu şekilde akıntımı geliyormuş canım
adetin kaçıncı günü klomene başlıyorsunuz bende 7 senede 4 düşük yaptım tüp bebek denedim ama olmadı birde yumurta çatlatma iğnesi denemek istiyorum aslında sorun eşimin spermiyle ilgili ama ne sigarayı bıraktırabildim nede bir ilaç kullanmıyor
evet canım aynen öle..ve o günü kaçırmıosun kesinlikle..
tatlım öncelikle çok üzüldüm..4 düşük gerçekten çok zor..Allah bir daha yaşatmasın inşş..
klomene adetin 3 yada 5. günü başlanıyor ve dozunu doktorun ayarlıyor..
ama benim bildiğim kadarı ile sperm sorunu olanlarda çok kullanmıolar direk aşılamaya gidiolar şekerim..
Hsg filmi çekildin mi canım sen peki senin tüplerin açıkmı eğer kapalı ise belkı ondan tutmamış olabilir
tatlım öncelikle çok üzüldüm..4 düşük gerçekten çok zor..Allah bir daha yaşatmasın inşş..
ama benim bildiğim kadarı ile sperm sorunu olanlarda çok kullanmıolar direk aşılamaya gidiolar şekerim..
yok canım çekilmedim henüz çok korkuyorum bu ay ilk tedavimm daha
tüp bebekte denedim 7 ay önce ama olumsuz malesef onun için bir çıkar yol arıyorum aslında ne yapama gerektiğinide çokta bilmiyorum bu aşamalar çok yıprattı
çok zor canım yaa benim daha 1 yıl olmadı ama ben bile çok yıprandımm..beklemek acaba hiç olmayacakmı korkusu gerçekten çok zor..Rabbim kimseye yaşatmasın bu korkuyuuu
isyaaaaaaaaannnn benim bugün kasık ağrım başladı yie batıyo soldan soldan nedenki dün gitmişti bugün geri geldi körolasıcaaaçok zor canım yaa benim daha 1 yıl olmadı ama ben bile çok yıprandımm..beklemek acaba hiç olmayacakmı korkusu gerçekten çok zor..Rabbim kimseye yaşatmasın bu korkuyuuu
aminnnnnnnnn canım inş..amin Allah ım hep isteyen dileyen herkesle birlikte annelik duygusunu bize de yaşatsın inş
Güzel bayanlar ben yemeğe çıkıyorum kendinize iyi bakıyım öğleden sonra görüşmek üzere