- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi AdaisyLove
Hoşbulduk canım nasılsınız
Güzel Gelişmeler varmı
şimdilik yok tatlımmm yarın olur inşallah kontrolüm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım nasılsınız
Güzel Gelişmeler varmı
hoşgeldinn şekerimm..kızlar yoğunumm ara ara giriyorummmGünaydın bayanlar nasılsınız bugün biraz geç kaldım yazmakta
günaydın canım h.gGünaydın bayanlar nasılsınız bugün biraz geç kaldım yazmakta
allah allah nazar mı değdiriyolar yoksa sizeee umut olmadan yaşanmıyo ki canım...
her defasında ayınıs olunca aklıma isger istemez öyle geliyor ne zman gitsek hep böyle oluyo cünküü accık uzak duralım özellikle şu süreçte
günaydın canım h.g
allah allah nazar mı değdiriyolar yoksa sizeee umut olmadan yaşanmıyo ki canım...
her defasında ayınıs olunca aklıma isger istemez öyle geliyor ne zman gitsek hep böyle oluyo cünküü accık uzak duralım özellikle şu süreçte
Günaydın bayanlar nasılsınız bugün biraz geç kaldım yazmakta
günaydın tatlım hoşgeldin iyi sen nasılsın
günaydın yol arkadaşlarım :) nasılsınız inşşallah herkes umutlu mutludur :) dun kontrlm vardı ymurtalar 17 bucuk 16 mm 17mm baya saydı dr :)) yarın tekrar gel dedı bugun öğleden sonra gıdecegım 14 gunumçatlatma iğnesi verecek benı bıan karıştırdı galıba dr pazartesı yaparız dedı bende ne yaıyoruz dedım aşılama dedı ama yenı başlamıştık dedım istemıyormusun dedı yanı daha ılk defa klomen kullanıp yumurta takıbı yaptık dıyecektım sen yarın bı gel dedı :) dıyecem bırkaç ay takıp yapalım normalde hiç tedavı uygulanmadı bana :)) çok hastası oldugu için bıde yenı oldugum için karışıtrdı galıba :))hoşgeldinn şekerimm..kızlar yoğunumm ara ara giriyorummm
bence de uzak durun canım bu ay meşgulsünüz tartışmamnız lazım iyi çalışınnnnnnnn emek harcamadan olmaz
günaydın yol arkadaşlarım :) nasılsınız inşşallah herkes umutlu mutludur :) dun kontrlm vardı ymurtalar 17 bucuk 16 mm 17mm baya saydı dr :)) yarın tekrar gel dedı bugun öğleden sonra gıdecegım 14 gunumçatlatma iğnesi verecek benı bıan karıştırdı galıba dr pazartesı yaparız dedı bende ne yaıyoruz dedım aşılama dedı ama yenı başlamıştık dedım istemıyormusun dedı yanı daha ılk defa klomen kullanıp yumurta takıbı yaptık dıyecektım sen yarın bı gel dedı :) dıyecem bırkaç ay takıp yapalım normalde hiç tedavı uygulanmadı bana :)) çok hastası oldugu için bıde yenı oldugum için karışıtrdı galıba :))
günaydın yol arkadaşlarım :) nasılsınız inşşallah herkes umutlu mutludur :) dun kontrlm vardı ymurtalar 17 bucuk 16 mm 17mm baya saydı dr :)) yarın tekrar gel dedı bugun öğleden sonra gıdecegım 14 gunumçatlatma iğnesi verecek benı bıan karıştırdı galıba dr pazartesı yaparız dedı bende ne yaıyoruz dedım aşılama dedı ama yenı başlamıştık dedım istemıyormusun dedı yanı daha ılk defa klomen kullanıp yumurta takıbı yaptık dıyecektım sen yarın bı gel dedı :) dıyecem bırkaç ay takıp yapalım normalde hiç tedavı uygulanmadı bana :)) çok hastası oldugu için bıde yenı oldugum için karışıtrdı galıba :))
aynen canım tartışmamamız lazımm stresten uzak olmamız lazım lazımm da lazımmmm gelsin artık eşşek sıpaları
Çok beklettiler biziiiii wallaaa:)
Çok beklettiler biziiiii wallaaa:)
aynen canım tartışmamamız lazımm stresten uzak olmamız lazım lazımm da lazımmmm gelsin artık eşşek sıpaları
evet ya gelsinler çok yoruyolar annelerini ama
Canım ya benim 4 gün önce sümüksü seklinde akıntım oluyodu bugün gene o şekilde bir akıntım oldu acaba diğer yumurtam mı çatladı ki
yumurtlama dönemindeysen canım diğeri çatlamıştır :))) ikisinin de tuttuğunu düşünsene ikiz olsa ayy ne güzel olur :)Canım ya benim 4 gün önce sümüksü seklinde akıntım oluyodu bugün gene o şekilde bir akıntım oldu acaba diğer yumurtam mı çatladı ki
bende hiç akıntı yok yaaaa neden olmuo acabaa.. yada olduda benmi görmedimm
bencedeevet ya gelsinler çok yoruyolar annelerini ama
İsteyeli 4 ay oldu ama sankı yıllar geçti canım:)
yumurtlama dönemindeysen canım diğeri çatlamıştır :))) ikisinin de tuttuğunu düşünsene ikiz olsa ayy ne güzel olur :)
canım klomen kuruluk yapıyomuş ondan da olabilir ya da akıntın oluyodur lavaboya çıktığında sen farketmiyosundur:)
bencede
sen daha yolun başındasın canım inş cok beklemezsin
yumurtlama dönemindeysen canım diğeri çatlamıştır :))) ikisinin de tuttuğunu düşünsene ikiz olsa ayy ne güzel olur :)
canım klomen kuruluk yapıyomuş ondan da olabilir ya da akıntın oluyodur lavaboya çıktığında sen farketmiyosundur:)