- 8 Mayıs 2013
- 2.506
- 29
- Konu Sahibi AdaisyLove
2. aydan sonra eğer olmaz ise ( ki inş olur gerek kalmaz) aşılama yapacaktır canım. ama benim hep içime aşılamada hamile kalacakmışım gibi doğuyo.. umarım sende bu ilk tedavinde sonuç alırsın. bu arada sen rahim filmi çektirmiş miydin canım.
Teşekkür ederim doktorun söylediği de o inşallah. Deger 0 a dusene kadar beklicez sonra tekrar klomen. Inşallah sizinkiler bu ay olur ama saglikli en guzelinden olur.
canım değerinin sıfıra düşmesi cok uzun sürmez...Rabbim c.c. inş en kısa zmanda sağlıklı gebelikler nasip eder..değerin sıfırlandıktan sonra doktorundan hormon testi de iste canım. prolaktin değerin cok önemli benim düşükten sonra prolaktinim yani süt hormonum düşmemişti vücut kendini gebe gibi sanıyor bu hormonda..düşmesi içinde 1 ay falan bekledim ve süt hormonu yüksek olunca gebe kalamıyosun doktorum öyle demişti bunun düşmesi gerek diye.kişiden kişiye değişiyor ama kiminin hemen düşüyormuş kiminin zamanla..sen yinee bu testleri iste canımm biz bişey istemeyince malum doktorların pek bişey yaptığı yok çünkü...