-
- Konu Sahibi AdaisyLove
canım evet istedi ama ben çok korkuyorummmm:18::18:
tatlım benim eşimin sperm testini ilk doktorumn istemişti..
ama doktor muayene etmeden direk sperm testi istemiş..
sorun varsa bakalım demiş...şükür normal çıktı testt
ama ben keçiboynuzu pekmezi aldım yinede fakat yemiyor uyuz ediyor beniii
inşş canım inşş beklemeyiz çok fazlaa
sevindim cnımm :) inş bebeğiniz bekletmeden gelir kac aydır istiyorsunuz ?
yemeğe çıkıyorumm hanımlar..öğleden sonra görüşürüz..
sanırım üçümüzden başkada klomen kullanan yok gibi
8.ayımız canım..
ilk tedavimiz..klomenin ilk ayı..inş son olur bebişimde tutunur..
senin kaçıncı denemenn
canım benimde yılım dolacak martta bi tane kimyasal gebeliğim var ama benimde ilk tedavim ve klomenim inş son olur :)yemeğe çıkıyorumm hanımlar..öğleden sonra görüşürüz..
sanırım üçümüzden başkada klomen kullanan yok gibi
Afiyet olsun canım benimde öğle arası görüşürüz yemekten sonra:) aynen kimse konuşmuyo
merhaba arkadaşlar çatlatma iğnemi pazar günü oldum şimdi hafif sancı oluyor acaba yenimi çatlıyor
bugün bi arkadaşım mesaj atmış bana rüyasında beni görmüş kızz bebeğim olmuş.Bu at hiç düşünmeyeyim saymayayım diyorum ama yapamıyorum
canım benimde yılım dolacak martta bi tane kimyasal gebeliğim var ama benimde ilk tedavim ve klomenim inş son olur :)
bencde bi biz kullanıyoz heralde bakan cok ama yazan yok değişik bi topik :)))
Afiyet olsun canım benimde öğle arası görüşürüz yemekten sonra:) aynen kimse konuşmuyo
tatlım o iğneden 36 saat sonra çatlıyormuş..
yeni çatlamış olabilier..
sıkı çalışınnn
hee biz bize yeterizzzz
aynen canım yeteriz :)) bende yedim işime başladım :)))
ben yedim havamıda aldım geldimmm
arkadaşlar mrb bende 2 ay klomen kullandım olmadı. 3.ay kullanmadım ve hamile kaldım, şu an 23 haftalık hamileyim, allah isteyen herkese nasip etsin
arkadaşlar mrb bende 2 ay klomen kullandım olmadı. 3.ay kullanmadım ve hamile kaldım, şu an 23 haftalık hamileyim, allah isteyen herkese nasip etsin
canımm Allahım sana bağışlasın bebeğini sağlıkla sıhhatle gelsin inş :) böyle hamiş kalanlrı duyunca büyük moral oluyor inş bizleredede nasip olur..bişey sorabilir miyim kac yumurtan olmuştu??? bnm yumurtam dün çatlamış 11 . günümde..ama doktorum adetine kadar ilişki dedi bu başka yumurta var anlamına mı geliyor acaba ??? herkese soruyorum ya merak ediyorum :))) bildiğim çatlayan yumurta 36 saat sonra ekişini yitiriyor bilgin varsa yazr mısın canım
ayy ne kadar güzel peki çatlatma iğnesi falan vurdumu doktorun...yoksa sadece klomenlemi hamile kaldınnn..
tebrikk ederimmm bize çok güzel moral oldunnn
2.ay çatlama iğnesi yapmadı zaten kendilinden çatlamıştı ama olmadı o ay. dediğim gibi 3.ay klomen kullanmadım ve kendiliğinden hamile kaldım :)
2.ay çatlama iğnesi yapmadı zaten kendilinden çatlamıştı ama olmadı o ay. dediğim gibi 3.ay klomen kullanmadım ve kendiliğinden hamile kaldım :)
Bayanlar sanırım benim yumurtam çatladı heralde afedersiniz sümük şeklinde akıntım geliyor
evet canım çatlamış galıba hadi inşşallahh bende bugun dr gıttım 14m olmuş perşembe tekrar bakacak ona göre dedı çatlatma iğnesi yapacakımıyız bakarız dedı inşşallah o zamana kadar 18mm fılan olur ama ıkıgunde okadar buyumez galıba
canım kactane yumurta oluşmuş peki benim 12.günümde 17mm di ama büyür daha senınkıde