mrb arkadaşlar Eki Görüntüle 911524 klomen kullanan arkadaşlara sorum varEki Görüntüle 911525 bu ay kullandıgım klomden sora 5 gün adetim gecikti sonra geldi ve simsiyah kan şeklinde degil ama geliş o geliş çok agrı yaptı agrıdan agladımEki Görüntüle 911527 resmen çok kötüydüm dün doktora gittim tahlilver ultrasyon verdi daha giremedim ultrasyon acaba sizdede aynı şey oldumu bu durumu yaşayan varsa lütfen cevap bekliyorumEki Görüntüle 911525 Eki Görüntüle 911532
korkmana hic gerek yok cnm allahin izniyle hamile kalirsin cunku daha once gecirmi oldugun bir gebelik var sonu husran olsada bu senin icin pozitif deemek her sey kolaylasir sende merak etme dua et gelecegi gunu var sadece hayirli bi sekilde ve saglikli gelsin bnaaaananananananaaaa da dua et cnmmmmm ama
malesef yıneee husrann sonucc bugun butun gun agladım durdum daha yenı kendıme geldım1,5 snedır denıyorum olmuyorr elbet bır ıldıgı var rabbımın ne esımde nede bende hıc bır sorun yok sadece ben bıraz kıloluyum ama dokolar engel deıl dıyolar ma olmuyor ıstee psıkoljım yerle bır yanı suan hala da adet gormus degılım bugun tam 5. gundu gecıktıgı bakalım hayırlısı 2 ay daha klomen deneyıp olmadı hsg yanı rahım fılmı cekınecekmısım oktorum oyle solemısı bakalım artık ınsallah hayırlıısıyla alırız bebeıslerımızı kucagımıza
slmızlar ben yarın yarın klomene başlıcam sonra haftaya cuma kontrolum var.
şimdiden heyecanlandım .ama benim 3 ay önce bir düşük tecrübem var
hayırlısıs inş.bekliyorum....inş hepimiz hamile kalırız.....
Kızlar klomenle sadece 5 kışımı hamıle kaldı başka kımse hamıle olmadımı bızlere umut olupda soyleyın ya
hayiridr insallahh cnm kotu bisey cikmaz umarimm icini ferah tut bende kullandim ama ben bata 3 gun var dhaa ama simdiden kasik agrilarim fazlalamaya basladii
inşallah kalırsın canım klomenle 2. ayımda hamile kaldım
arkadaşlar bugün yine doktor klomen verdiEki Görüntüle 910250 bıktım bu klomenden inşllh tez zamanda kurtulurum senden pis klomenEki Görüntüle 910251 Eki Görüntüle 910252 kızlar aranızda klomenle beraber inofolik kullanan varmı ?
inşallah kalırsın canım klomenle 2. ayımda hamile kaldım
ben klomene 23/11 de başladım. ilk kullanımımdı. dr 5 gün boyunca günde 1 kez kullan demişti. klomeni içtiğim gibi ağrı oluyordu bende. bana çok ağır geldiğini düşünmüştüm. ama devam ettim. 11/12 de yumurtayı gördük.Doktor günaşırı ilişki dedi. bata 3 - 4 gün kala senin bahsettiğin gibi ağrılarım oldu. özellikle belim ve karnım. hiç adet sancısı çekmezdim ama sanki öyle birşey gibiydi. batı beklemeye sabredemedim. 3 gün kala kan verdim sonuç: hamile olduğumu öğrendim...
şimdi senin yazılarına bakınca tıpa tıp aynısı gibi geldi bana. senden de güzel haberlerini alırız inşallah....
merhaba canım ben klomenle 2. ayımda hamile kaldım
inşallah sende hemencecik hamile kalırsın. İlk ay günde 1 tane 2. ay günde 2 tane ve çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum ilişki için gün ve saat verdi. 15 gün sonra test yaptım sonuç pozitif. bebişim şuanda 11 haftalık darısı en kısa zamanda başına inşallah canım:)
kırmızılarım geldı bıleeeee malesef
Artık umutlarım ocak ayına tasındılar bakalımmmmmmm bana dua edın ne olursunuz
hayırlısı olsun canm. bak en azından adet oldun bennn halaaa olmadım adet 16 sında olmam lazımdı 15 gun gectı 4. gun sabah test yaptım çıkmadı belkı testte çıkmaz dıye kan verdım o gunu oda sonuç negatiff 2 gun once tekrar test yaptım yıne yok ne yapacağımı sasırdım klomen mı yaptı boylee bılmıyorummm offf( en sonuna doktora gdıcemm
selamlar arkadaslar .. ben bu ay cok da umitli olmasamda birara hamilemiyim diye supheye dustum
ama test alip baktim negatif cikti
Klomen kullanayim diyorum .. 5. gunu baslicam sanirim .. sadece yumurtlama zamanini klomen
kullaninca nasil hesapliyoruz bir bana yardimci olabilir misiniz ??? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?