• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

mrb arkadaşlar Eki Görüntüle 911524 klomen kullanan arkadaşlara sorum varEki Görüntüle 911525 bu ay kullandıgım klomden sora 5 gün adetim gecikti sonra geldi ve simsiyah kan şeklinde degil ama geliş o geliş çok agrı yaptı agrıdan agladımEki Görüntüle 911527 resmen çok kötüydüm dün doktora gittim tahlilver ultrasyon verdi daha giremedim ultrasyon acaba sizdede aynı şey oldumu bu durumu yaşayan varsa lütfen cevap bekliyorumEki Görüntüle 911525 Eki Görüntüle 911532

hayiridr insallahh cnm kotu bisey cikmaz umarimm icini ferah tut bende kullandim ama ben bata 3 gun var dhaa ama simdiden kasik agrilarim fazlalamaya basladii

korkmana hic gerek yok cnm allahin izniyle hamile kalirsin cunku daha once gecirmi oldugun bir gebelik var sonu husran olsada bu senin icin pozitif deemek her sey kolaylasir sende merak etme dua et gelecegi gunu var sadece hayirli bi sekilde ve saglikli gelsin bnaaaananananananaaaa da dua et cnmmmmm ama

Olur ivibiu rahat tut hersey kısmet

Merhaba kızlarrrr.. Cuma günü tekrar dr. gittim ve klomene tekrar başladım... Geçen ay işe yaramamıştı inşallah bu ay yarar :24: inşallah yeni yılın ilk günlerinde hepimiz güzel haberleri alırız :24:

malesef yıneee husrann sonucc bugun butun gun agladım durdum daha yenı kendıme geldım :( 1,5 snedır denıyorum olmuyorr elbet bır ıldıgı var rabbımın ne esımde nede bende hıc bır sorun yok sadece ben bıraz kıloluyum ama dokolar engel deıl dıyolar ma olmuyor ıstee psıkoljım yerle bır yanı suan :( hala da adet gormus degılım bugun tam 5. gundu gecıktıgı bakalım hayırlısı 2 ay daha klomen deneyıp olmadı hsg yanı rahım fılmı cekınecekmısım oktorum oyle solemısı bakalım artık :( ınsallah hayırlıısıyla alırız bebeıslerımızı kucagımıza :(

Merhaba canım öncelikle inşallah mutlu sona ulaşırsın. umutsuzluğa kapılma nolur bende de aynı sıkıntı vardı sorun yok ancak kilo var:( kilo da yumurta oluşumunu engelliyormuş bu yüzden klomen kullandım ilk ay 5 gün günde 1 tane ve sadece 1 tane yumurtam oluştu çatlama iğnesi falan vurmadı doktor gelişmiş zaten dedi ama hamile kalamadım 2. ay doktor klomen kullanma zaten etkili bir ilaç dedi ama ben ısrar ettim "zaten kullanınca 1 yumurta oluştu kullanmazsam hiç oluşmaz" dedim onun üzerine 5 gün günde 2 tane kullandım yumurta takibinde yine sadece 1 yumurtam oluşmuştu doktor çatlatma iğnesi vurucaz dedi (demeseydi ben isteyecektim). iğne vurulduğum gün dr bugün, yarın, öbürgün ilişkiye girin dedi. ama ilk gün evimize hırsız girmişti o yüzden bişe yapamadık. 2. gün akşam 00:00 çok önemli demişti dr ona özen gösterdik ve 15 gün sonra test yaptım çift çizgi:) şuan 11 haftalık hamileyim ümidini yitirme inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun...:)

Kızlar klomenle sadece 5 kışımı hamıle kaldı başka kımse hamıle olmadımı bızlere umut olupda soyleyın ya

merhaba canım ben klomenle 2. ayımda hamile kaldım:49:
inşallah sende hemencecik hamile kalırsın. İlk ay günde 1 tane 2. ay günde 2 tane ve çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum ilişki için gün ve saat verdi. 15 gün sonra test yaptım sonuç pozitif. bebişim şuanda 11 haftalık darısı en kısa zamanda başına inşallah canım:)

hayiridr insallahh cnm kotu bisey cikmaz umarimm icini ferah tut bende kullandim ama ben bata 3 gun var dhaa ama simdiden kasik agrilarim fazlalamaya basladii

ben klomene 23/11 de başladım. ilk kullanımımdı. dr 5 gün boyunca günde 1 kez kullan demişti. klomeni içtiğim gibi ağrı oluyordu bende. bana çok ağır geldiğini düşünmüştüm. ama devam ettim. 11/12 de yumurtayı gördük.Doktor günaşırı ilişki dedi. bata 3 - 4 gün kala senin bahsettiğin gibi ağrılarım oldu. özellikle belim ve karnım. hiç adet sancısı çekmezdim ama sanki öyle birşey gibiydi. batı beklemeye sabredemedim. 3 gün kala kan verdim sonuç: hamile olduğumu öğrendim...
şimdi senin yazılarına bakınca tıpa tıp aynısı gibi geldi bana. senden de güzel haberlerini alırız inşallah....:52:

selamlar arkadaslar .. ben bu ay cok da umitli olmasamda birara hamilemiyim diye supheye dustum
ama test alip baktim negatif cikti :(
Klomen kullanayim diyorum .. 5. gunu baslicam sanirim .. sadece yumurtlama zamanini klomen
kullaninca nasil hesapliyoruz bir bana yardimci olabilir misiniz ??? :2:

ben klomene 23/11 de başladım. ilk kullanımımdı. dr 5 gün boyunca günde 1 kez kullan demişti. klomeni içtiğim gibi ağrı oluyordu bende. bana çok ağır geldiğini düşünmüştüm. ama devam ettim. 11/12 de yumurtayı gördük.Doktor günaşırı ilişki dedi. bata 3 - 4 gün kala senin bahsettiğin gibi ağrılarım oldu. özellikle belim ve karnım. hiç adet sancısı çekmezdim ama sanki öyle birşey gibiydi. batı beklemeye sabredemedim. 3 gün kala kan verdim sonuç: hamile olduğumu öğrendim...
şimdi senin yazılarına bakınca tıpa tıp aynısı gibi geldi bana. senden de güzel haberlerini alırız inşallah....:52:

Slm cnmm senınnnn adınaaa cokkk sevındım rabbım saglıklı sekılde kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
Bana gelınce her ay hep umut ıcındeydım oldumu dıe ama bu ay ıcımde bı hıs yıne kırmızılar gelecek hazırlıklı ol dıyor bakalım yarın bat gunum ama gerceekten de gelecegını tahmın edıyorumm cunku suanda kasık agrılarım cok fazlalastııı bıde ben atesımı olcuyorum bata 2-3 gun kala atesın duserse kırmızılar gelecek yolda demekmış ve benım gercektende 3 gun kala dususe gectı :( malesef yanı bakalım

merhaba canım ben klomenle 2. ayımda hamile kaldım:49:
inşallah sende hemencecik hamile kalırsın. İlk ay günde 1 tane 2. ay günde 2 tane ve çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorum ilişki için gün ve saat verdi. 15 gün sonra test yaptım sonuç pozitif. bebişim şuanda 11 haftalık darısı en kısa zamanda başına inşallah canım:)

Inşalllaaaah amın dıleklerın ıcın ama bu ılk ayımdı ve galıba benımkıler yoldalar geldı gelecekler kasıklarımda suanda cok agrım var haber verıyorlar bana malesef

:43: :43: :43: kırmızılarım geldı bıleeeee malesef
Artık umutlarım ocak ayına tasındılar bakalımmmmmmm bana dua edın ne olursunuz

hayırlısı olsun canm. bak en azından adet oldun bennn halaaa olmadım adet 16 sında olmam lazımdı 15 gun gectı 4. gun sabah test yaptım çıkmadı belkı testte çıkmaz dıye kan verdım o gunu oda sonuç negatiff 2 gun once tekrar test yaptım yıne yok ne yapacağımı sasırdım klomen mı yaptı boylee bılmıyorummm offf :(( en sonuna doktora gdıcemm

hayırlısı olsun canm. bak en azından adet oldun bennn halaaa olmadım adet 16 sında olmam lazımdı 15 gun gectı 4. gun sabah test yaptım çıkmadı belkı testte çıkmaz dıye kan verdım o gunu oda sonuç negatiff 2 gun once tekrar test yaptım yıne yok ne yapacağımı sasırdım klomen mı yaptı boylee bılmıyorummm offf :(( en sonuna doktora gdıcemm

Aaaaaa uzuldum cnm senın adına normalde adetlerin duzenlımıydı?
Hakkımıza hayırlısı cnmm :43: :43:

selamlar arkadaslar .. ben bu ay cok da umitli olmasamda birara hamilemiyim diye supheye dustum
ama test alip baktim negatif cikti :(
Klomen kullanayim diyorum .. 5. gunu baslicam sanirim .. sadece yumurtlama zamanini klomen
kullaninca nasil hesapliyoruz bir bana yardimci olabilir misiniz ??? :2:

selam canım.. doktor kontrolu olmadan mı klomen kullanmayı düşünüyorsun? :53:
öyle basit bir iş değil. çoğul ve riskli gebeliğe sebep olabilir. ayrıca kan tahliline göre kullanacağın gün sayısı ve dozaj belli oluyor. vakit kaybetmeden doktora git bence. adetin 2.3. ya da 4. günü git tahlil ve takibin başlasın. klomen sonrası yumurta takibini de dr yapıyor..
ben klomene 3. gün başlamıştım. dr. bana 12. gün kontrol edelim demişti, gittim yumurta namına bişey yoktu sonra taaa 21. gün yumurta gelişmişti. tabi bu kişinin periyoduna bağlı olarak çok değişiyor. benim uzun sürüyordu. 33 -34 gün falan. o nedenle ovulasyon da geç oluyor haliyle.

Kizlar bisey sorucam size,
Ben gecen ay klomen kullandim.bu ayda adetim 5 gun gec geldi,hamileyim sanip srviniyodum.neyse benim bu adetim cok koyu kahverengi,ve normal adet kani gibi duzgunde gelmiyo,ama bacaklarimda kasiklarimda agri var.acaba klomen yuzundenmi boyle gelmesi?yoksa kist mi oldu acaba?biliyorum doktora git diyeceksiniz,persrmbeye randevum.ama ben acaba boyle bisey basina gelen varmi diye size bir sorayim dedim:))

Back