• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

3 yil 2 ay oldu cnm bu sûre zarfında korunmadım koruyucularla. Ama herhangı bır sekılde ne dış gebelık ne dusuk yasamadım rabbım hayırlsııyla daha fazla aratmasın ınşallah

Inşallah cnm ben de herhangi bir gebelik olmadı. İnsan anne olamayacağı hissine kapılıyor. Ama moral çok önemliymiş. Biz de hayırlısıyla anne olucaz inş.

test yaptınmı canım ayyyy inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrr :32:

amin deniz çokkkk teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr :16: ama doktor çok despot ve ben eleştiri yada bişey söleyince karışma dercesine fırçalıyor :9: iğne istiyom diyememmkiii
bana da öle geliyo iğneye gerek yok dicek gibi düşünüyorum
yarın sabah gidiyorum alttanmı bakıcak karındanmı yaa :44:
ayyyyyy inşallaaah yaaaaa bir daha işleme gerek kalmaz inşallah çok zor gel gitler

hayır canım henüz test yapmadım.çocuk istediğmden beri her ay mutlaka bir gecikmem oluyor bir defasından 10.gün olmuştum

bu ay ilk defa klomen kullandım böyle bir gecikme olur mu bilemicem ama ,tekrar aynı üzüntüyü yaşamamak için 1 hafta daha beklmeye
kararlıyım inş kırmızılar gelmez

selam kızlar doktora gittim çok yumurtam gelişmiş çoğul gebelik olur bekleyelim dedi
hayır dedim deneyeceğim
ptesi yine gidicem kontrole kafam karıştı tutarmıki :44:

Bende perşembe günü gittim kontrole.. Kaç tane yumurtam olduğunu söylemedi doktor ama görüntülerde görünen 3 - 4 tane.. Eğer ben doğru anladıysam tabii :1: Bugünde çatlatma iğnemi vuruldum çalışmalara başlayacağız :17::1: ikiz çok istiyorum inşallah olurr:24: Dua edin banada...
Ve rabbim inşallah hepimizi bebeklerimize kavuştursun....

Bende perşembe günü gittim kontrole.. Kaç tane yumurtam olduğunu söylemedi doktor ama görüntülerde görünen 3 - 4 tane.. Eğer ben doğru anladıysam tabii :1: Bugünde çatlatma iğnemi vuruldum çalışmalara başlayacağız :17::1: ikiz çok istiyorum inşallah olurr:24: Dua edin banada...
allah hayırlısını nasip etsin sana tatlım gücün ne kadarına yetecekse okadar olsun inşallah :):):)

canlarım ben 1.5 sene oluo hemen hemn klomen kullanalı tutmamştı. 3ay önce serophene kullandm ve 26 m oldu iğneye gerek kalmadı ve 3 tane farklı boyutlardaydı 2 si çatladı 1 tanesi içine çökmüş kanama yapmış buda çatlar dedi doktor ama biride tutmadı nedense .. ilşkiyeimi beceremedm anlamadım son kontrole gtmedim çağrmamştıda zaten ama ben giderdm de 10 günü geçmşti muayene parası vermek istemedm :) salı günü eşimi sperm testine götüreücem okdar.. bende bi muayene olucam ne var ne yok die :):):) dua edin kardeşlerim :) dert ortaklarım:):)

hayır canım henüz test yapmadım.çocuk istediğmden beri her ay mutlaka bir gecikmem oluyor bir defasından 10.gün olmuştum

bu ay ilk defa klomen kullandım böyle bir gecikme olur mu bilemicem ama ,tekrar aynı üzüntüyü yaşamamak için 1 hafta daha beklmeye
kararlıyım inş kırmızılar gelmez
stresten gecikmeler olur tatlım sakin olun :):)

ya üçüz olursa pekiii benim doktor öle dedi buda ihtimalmiş
ben çok düşünüyorum şimdi nolacak diye meraktan ölüyorum resmen :)

arkadaslar bir şey sormak istiyorum. bu at benim ikinci klomen kullanışım olacak. şu an adetimin 5. günündeyim. cuma günü doktora gidecem . o zamana kadar ilişki yasak sanıyorum . doktoruma sormayı unuttum. ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaslar var mı ??

Son düzenleme:
ya üçüz olursa pekiii benim doktor öle dedi buda ihtimalmiş
ben çok düşünüyorum şimdi nolacak diye meraktan ölüyorum resmen :)

Onu düşünmedim valla:1: Benim geçen ayda aynıydı yumurtalar ama hiçbiri tutmadı.. Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah:24:

arkadaslar bir şey sormak istiyorum. bu at benim ikinci klomen kullanışım olacak. şu an adetimin 5. günündeyim. cuma günü doktora gidecem . o zamana kadar ilişki yasak sanıyorum . doktoruma sormayı unuttum. ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaslar var mı ??

Onu düşünmedim valla:1: Benim geçen ayda aynıydı yumurtalar ama hiçbiri tutmadı.. Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah:24:

Canım niye yasak olsunki öle bişey olsa söylerler:44:

yaaaa o kadar yumurtayla dahi tutmayabiliyormuuu:5:
ben çok umutluydummm:5:
aminnnnn

aminnnnn

Canıımmm sen umudunu yitirmeee belli olmaz bende tutmadı inşallah sende tutar :24: Benim geçen ay 3 tane yumurtam çatladı ama hiçbiri tutmadı.. Hatta doktorum da şaşırdı nasıl tutmadı diye.. Ama nasip kısmet işte.... Bu ay ikinci denemem bakalım ne olacak.. inşallah bu sefer tutar benimde

mrb arkadaşlarEki Görüntüle 920567 çok mutsuz hissediyorum Eki Görüntüle 920568 hemde çocuk konusuna yogunlaştıgımdan beri inşşllh bu günlerde geçecek ama delecekte geçecek galiba çok stres yapıyorum bugün yumurta takibine gitcem bakalım bu sefer ne olacak bıktım doktora git ultrasyona gir gün aşırı birliktelik insan bööhhhhEki Görüntüle 920570 yapası geliyo artık sanki dünya kendi kendine dönmüyo zorla biz döndürüyoruz gibi geliyo bu nebiçim dünya biz kimiz nere gidiyoruz böyle neler oluyo anlam veremiyorum kafam çok karışık birde desteksiz koca çok yanlızım çoooookkkkkkkkkkkkkEki Görüntüle 920565 arkadaşlar birde sorum olacak bu çatlatma iğnesini vurdura arkadaşlar doktor kendisimi veriyo kaçıncı denemenizden sonra veriyo kim vuruyo iğneyi ve nerden vuruluyo bu iğne beni aydınlatırsanız çok sevinirm

canım benim inşallah bu ay yüzün güler , dualarımız seninle inşallah kavuşursun bebişine

bnde geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum bugün günüm geçeli 6.gün sabırsızlıkla bekliyorum bende

mrb arkadaşlarEki Görüntüle 920567 çok mutsuz hissediyorum Eki Görüntüle 920568 hemde çocuk konusuna yogunlaştıgımdan beri inşşllh bu günlerde geçecek ama delecekte geçecek galiba çok stres yapıyorum bugün yumurta takibine gitcem bakalım bu sefer ne olacak bıktım doktora git ultrasyona gir gün aşırı birliktelik insan bööhhhhEki Görüntüle 920570 yapası geliyo artık sanki dünya kendi kendine dönmüyo zorla biz döndürüyoruz gibi geliyo bu nebiçim dünya biz kimiz nere gidiyoruz böyle neler oluyo anlam veremiyorum kafam çok karışık birde desteksiz koca çok yanlızım çoooookkkkkkkkkkkkkEki Görüntüle 920565 arkadaşlar birde sorum olacak bu çatlatma iğnesini vurdura arkadaşlar doktor kendisimi veriyo kaçıncı denemenizden sonra veriyo kim vuruyo iğneyi ve nerden vuruluyo bu iğne beni aydınlatırsanız çok sevinirm

canım benim kesinlikle mutsuzluğa kapılma bir tek sen değilsin aynı durumda olan hepimiz uğraşıyoruz aylardır senin için önemli olan tek şey moral bende düşünüyrum sürekli acaba tuttu mu noldu die ama kesinlile olmuyacak gözüyle bakma herşeyin bir zamanı var moralini bozma

bn ilk defa geçen ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmustu doktorum ilk klomen kullanmamda 2 tane çatlatma iğnesi vermişti ama bazılarında hemen vermiyor bekleyıp tutmazsa bırdahakı tedavıde verıolar çatlatma iğnesi. eczaneden aldıgında hemn vurulman gerekiyor buzdolabından çıkarıyorlar bn kontrol oldugum hastanenın acıl bolumnde olmustum 2 tane iğneyide aynı kolumdan vurdular
zaten küçücük iğneler bn iğneden aşırı korkarım ama hiç hissettmedim anlamıyorum bile korkucak bişey yok

aminnnnn

Merhaba arkadasım bende hep ne kadar cok yumurta olursa o kadar cok tutma ıhtımalı daha yukses bılıyordum ama bu durum cok karısık mıs...gecen ay klomenle 5 yumurtam olmus gayet de guzel buyumusler nasıl sevındım anlatamam ...adet olunca neden dedım tutmadı. doktorumda ızah ettı sag olsun. dedı kı : bızler ultrasonda yumurtaları gorebılırız catladıgınıda ama ıcınde canlı hücre var mı yok mu onu bılemeyız dedı bu mumkun degıl dedı.canlılıgını sadece yumurta ve sperm bulusunca olusan bebekden anlıyoruz eger adet olursak bu yumurtanın boş oldugunu anlıyoruz dedı. varsayalımkı bos yumurta ıle hamıle kaldın o da zaten ya kımyasal gebelık oluyormus yada dusuyormus .Yanı saglıklı bır kadında normal sartlarda ılacsız her ay bır adet yumurta olusuyormus. bunun tutup tutmaması yumurtanın kalıtesıne baglıymıs her ay duzenlı adet gormek demek saglıklı yumurtlamak degıldır dedı .her ay adet goren ve Boş yumurtlamak mumkunmus....mesela bunun ıcın progesteron testı yapıyorlar adetın 21 gunu...burdan kesın anlasılıyor saglıklı yumurtlayıp yumurtanın catladıgını anlıyorlar.

Canıımmm sen umudunu yitirmeee belli olmaz bende tutmadı inşallah sende tutar :24: Benim geçen ay 3 tane yumurtam çatladı ama hiçbiri tutmadı.. Hatta doktorum da şaşırdı nasıl tutmadı diye.. Ama nasip kısmet işte.... Bu ay ikinci denemem bakalım ne olacak.. inşallah bu sefer tutar benimde

Merhaba arkadasım bende hep ne kadar cok yumurta olursa o kadar cok tutma ıhtımalı daha yukses bılıyordum ama bu durum cok karısık mıs...gecen ay klomenle 5 yumurtam olmus gayet de guzel buyumusler nasıl sevındım anlatamam ...adet olunca neden dedım tutmadı. doktorumda ızah ettı sag olsun. dedı kı : bızler ultrasonda yumurtaları gorebılırız catladıgınıda ama ıcınde canlı hücre var mı yok mu onu bılemeyız dedı bu mumkun degıl dedı.canlılıgını sadece yumurta ve sperm bulusunca olusan bebekden anlıyoruz eger adet olursak bu yumurtanın boş oldugunu anlıyoruz dedı. varsayalımkı bos yumurta ıle hamıle kaldın o da zaten ya kımyasal gebelık oluyormus yada dusuyormus .Yanı saglıklı bır kadında normal sartlarda ılacsız her ay bır adet yumurta olusuyormus. bunun tutup tutmaması yumurtanın kalıtesıne baglıymıs her ay duzenlı adet gormek demek saglıklı yumurtlamak degıldır dedı .her ay adet goren ve Boş yumurtlamak mumkunmus....mesela bunun ıcın progesteron testı yapıyorlar adetın 21 gunu...burdan kesın anlasılıyor saglıklı yumurtlayıp yumurtanın catladıgını anlıyorlar.

tamam canlarım sağolun bugün gittim tekrar doktora doktor şok oldu tabi bende sağlı sollu birsüürü yumurta 10 küsür
23 mm çapları genelde doktor ısrarla boş geçelim dedi ama ben yok dedim iğne vuruldum hemen bu gece ve yarını boş geçme dedi
çok riskli dedi göze alıyosan düşüneceksende gene iğne vurulki kist olmasın dedi
bende denicemmm ama dördüz bile olur diyor

hilalcim bunu hiç bilmiyordum beeen aaaa çok şaşırdımmm
evet bi,de o ihtimal var değilmi neden beklimki bir ay boşuna denicem ben bu ayııı :16:
inşallah bu ay hamileyiz kızlarrrr

inşaALLAH tutar canım ama 10 adet yumurta bıraz fazla ya ...ılac mu kullandım bu ay? bırde bakıyorsun 4düz beşiz oluyormus :52::52::52::52:

inşaALLAH tutar canım ama 10 adet yumurta bıraz fazla ya ...ılac mu kullandım bu ay? bırde bakıyorsun 4düz beşiz oluyormus :52::52::52::52:

he yaaa doktor şok olduuuuu korunun dedi ben ısrar ettim olmaz nasılsa 1 senedir olmuyo dedim delimisin kaderde varsa olur dedi resmen
ve dediki çoğul kesin çok fazla yumurta varyaaa dedi
sağ sol iki taraftada gördüm birsürüydüüüü
iğneyi sabah 9 da vuruldum
bugün 14. günüm ne zaman çatlarkiiii
birde bu gece yarın çalış dedi sonra bir gün ara sonra yine birgün:44:

he yaaa doktor şok olduuuuu korunun dedi ben ısrar ettim olmaz nasılsa 1 senedir olmuyo dedim delimisin kaderde varsa olur dedi resmen
ve dediki çoğul kesin çok fazla yumurta varyaaa dedi
sağ sol iki taraftada gördüm birsürüydüüüü
iğneyi sabah 9 da vuruldum
bugün 14. Günüm ne zaman çatlarkiiii
birde bu gece yarın çalış dedi sonra bir gün ara sonra yine birgün:44:

canım çok sevindim inşallah bu ay olur

bir de iğneyi nezamn vuruldun sen

Back