• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

bende araştırdım o filmden sonra çok kişi hamile kalıyomuş bunu bilmiyordum sadece tıkalımı tüpler ona bakılıyo sanıyordum
ayyy inşallaaaah keşke hemen çekilse film neyse klomen bidefa kullanıp hemen peşinden film çekilcekmiş
inşallah sendede klomen etkilidir test yaptınmı hiç belkide bebişin yerleştiii :21:

Ay cnm benım agzinda bal damlıyor ınşallah yerleşmiştir. Ama ne bılım bu ay sankı sonu husran olacakmış gıbı korkuyorum

bende 3 buçuk yıllık evliyim 1 senedir düşünüyorum sandımki isteyinc ehemen olacak :14:
sabır diliyorum her zaman rabbimden sabır ve isyan etmiyim diyorum ama stres yapıyorum niye olmuyo diyorum hep :14:
canım tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum bende aynen
Allahım sen bizi gör dualarımızı kabul et sağlıklı hayırlı evlatlar ver bize

kızlar bide şunu biliyorum o duyguyu yşadığımız zaman çektiğimiz tüm bu sıkıntılar bi anda uçup gidecek:16:

Aynen ya varya o duyguyu rabbım hepımıze nasıp eylesın bızı evlatsızlıkla sınamasın ınşallah ben onu kucagıma aldıgım gun heralde bayılırım koklayamadan uyanıncada kıcına yapıstırırım nıe gec geldın bu kadar bekletılmez kı ama dıe oyyy kurbannnnn olurummm allahımm nasıpppp etttttt
RABBI HEBLI MINES SALIHIN. ......

Ay cnm benım agzinda bal damlıyor ınşallah yerleşmiştir. Ama ne bılım bu ay sankı sonu husran olacakmış gıbı korkuyorum

Aynen ya varya o duyguyu rabbım hepımıze nasıp eylesın bızı evlatsızlıkla sınamasın ınşallah ben onu kucagıma aldıgım gun heralde bayılırım koklayamadan uyanıncada kıcına yapıstırırım nıe gec geldın bu kadar bekletılmez kı ama dıe oyyy kurbannnnn olurummm allahımm nasıpppp etttttt
RABBI HEBLI MINES SALIHIN. ......

Öle düşünme varmış gibi düşün hep ben her ay öle yapıyorum amaaa noluyo gerçi :60:
ben varya o testte bi çift çizgiyi görimmm başka bişey istememmmm

bende öle sıpanın poposuna yapıştırıcam bitaneeee :20:
yoook kıyamammmmm bende kurban olaaam oyyyyy

Amin canımm

Sana aglama demek ıstıyorum ama bende 3 yıldır her ay senın gıbı aglıyorum bunu sana dememın nedenı aglayınca sankı gelıyormu hayır daha daaaa etkı yapıyor gelecegınden gec gelecektır bebışlerımız bılıyorum elımızde olmuyor bazı seyler aglamak da oyle ama ınankı zamanını rabbım ayarladı ve hayırlı bır sekılde gelecekler ama bız aglayarak kenıdmızı yıpratıyoruz stres cokkkkk etkılı hamıle kalamammkda agla ama ısyan etme ve hep su gelsınbaklına belkı bızım ıstesıgımız zamanda hamıle kalmış olsak belkı ozurlu olacaklar konulamayacak, yuruyemeyecek olmasıdahada kotu degılmı gec olsun zamanı cabuk olsun ama hayırlsııyla saglıklı ıyı bır evlat olsunnnnlar bızlereee ınşalllaaaah....rabbım bızlere sabırını versın beklemek ıcın ve TERTEMIZ bır sekılde saglıkla kucagımıa almayı nasıp etsın rabbım bızlere
Hem bu ay daha guzel calıs butun hamılelıgı kolaylaştırıcı herseyı al ve bebısın hemen gelsın tabı benımde ınşallah :)

Çok sağol cnm yazdıkların için.. İsyan etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği diyorum hep.. Hayırlısı böyleymiş demekki benim sınavımda buymuş.. Ama üzülmemekte elimde değil dediğin gibi.. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor kendimi biran önce eve atmak istiyorum =(

canım kaçıncı ayın
bende bu ay başlayacağım 1 yıldır olmuyo benim bebeğim
yapma böle inşallah bu ay hamile kalırsın yeni yıl sana uğurlu gelsinnnn :5::5::5:

bende 3 buçuk yıllık evliyim 1 senedir düşünüyorum sandımki isteyinc ehemen olacak :14:
sabır diliyorum her zaman rabbimden sabır ve isyan etmiyim diyorum ama stres yapıyorum niye olmuyo diyorum hep :14:
canım tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum bende aynen
Allahım sen bizi gör dualarımızı kabul et sağlıklı hayırlı evlatlar ver bize

kızlar bide şunu biliyorum o duyguyu yşadığımız zaman çektiğimiz tüm bu sıkıntılar bi anda uçup gidecek:16:

Canım bende 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir istiyorum.. Bende senin gibi düşünüyordum.. İstediğim zaman 1 2 aya olur diyodum... Ama öyle değilmiş şimdi şu üzülmelerime bakınca keşke diyorum hiç ertelemeseymişim...

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Çok sağol cnm yazdıkların için.. İsyan etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği diyorum hep.. Hayırlısı böyleymiş demekki benim sınavımda buymuş.. Ama üzülmemekte elimde değil dediğin gibi.. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor kendimi biran önce eve atmak istiyorum =(

Canım bende 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir istiyorum.. Bende senin gibi düşünüyordum.. İstediğim zaman 1 2 aya olur diyodum... Ama öyle değilmiş şimdi şu üzülmelerime bakınca keşke diyorum hiç ertelemeseymişim...

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

amin canım aminnnnn inşallah bizimde yüzümüz güler gerçekten çok zor süreç uzayınca :5::5::5:

ben şimdi adetim gelsin diye bekliyorum heyecanla hiç böle düşünmemiştim gelsinde klomene başalayım 5. günü gelsin istiyorum hemen :5:

Yeni yıl inşallah hepimizin kucağına bebişlerimizi verir bayanlar.

beklemek herşey çok zor.bnde her ay gün sayıyordum ewt günüm geçti bu ay kesin hamileyim diye,ama hep hüsranla sonuçlandı

sürekli dua ediyorum kendimi avutuyorum bu ay ilk defa ilaç kullandımm ama yine tutmadığını hissediyorum çünkü ağrılarım başladı benimle birlikte eşimde çok üzülüyor

ama umarım yeni yılda hepimiz hamile kalırız

beklemek herşey çok zor.bnde her ay gün sayıyordum ewt günüm geçti bu ay kesin hamileyim diye,ama hep hüsranla sonuçlandı

sürekli dua ediyorum kendimi avutuyorum bu ay ilk defa ilaç kullandımm ama yine tutmadığını hissediyorum çünkü ağrılarım başladı benimle birlikte eşimde çok üzülüyor

Aminnnn ınşallah rabbım umutlarımızın bıttıgı yerde bızlere umut olsun bebışlerımızı bızlere nasıp etsın ınşalllaaaah gercekten cok zormus evlatsızlık onun hasretı

inşallahhh inşallaah :16:
eşimin üzülmesine bende dayanamıyorum :5:
benim birde yılbaşı gecesi doğum günüm ne çok istedim o ana hamile girmeyi anlatamam nasip değilmiş napalım :5:

kızlar bi sorum var ben yeni başlıycam ya klomene dün kahverengi akıntı oldu bugünde hafif kırmızı ama çok az
şimdi adet başladımı sayıcam napıcam ben yaaa
ağrım sızım öleymiş gibiyim ama normal adet olmuyorum :26:

inşallahhh inşallaah :16:
eşimin üzülmesine bende dayanamıyorum :5:
benim birde yılbaşı gecesi doğum günüm ne çok istedim o ana hamile girmeyi anlatamam nasip değilmiş napalım :5:

kızlar bi sorum var ben yeni başlıycam ya klomene dün kahverengi akıntı oldu bugünde hafif kırmızı ama çok az
şimdi adet başladımı sayıcam napıcam ben yaaa
ağrım sızım öleymiş gibiyim ama normal adet olmuyorum :26:

Canım geçen ay banada benzer bi durum olmuştu... Akşam çok az olarak başlamıştı gece artmıştı. Bana göre adetin 2. günü gittim doktora.. Anlattım durumu.. Akşam olduğu için o günü saymıyorum dedim.. Hayır biz o günü de sayarız ozaman bugün adetinin üçüncü günü demişti... Yani biz az olduğu için saymıyoruz ama doktorlar sayabiliyor o günü.. Doktoruna danış bence sende...

Canım geçen ay banada benzer bi durum olmuştu... Akşam çok az olarak başlamıştı gece artmıştı. Bana göre adetin 2. günü gittim doktora.. Anlattım durumu.. Akşam olduğu için o günü saymıyorum dedim.. Hayır biz o günü de sayarız ozaman bugün adetinin üçüncü günü demişti... Yani biz az olduğu için saymıyoruz ama doktorlar sayabiliyor o günü.. Doktoruna danış bence sende...

Çok sağol canımmm bende geçen ay yine böle oldu saydım hesabıma görede dün battı ve tuttu demekki sayılıyor
ama çok azıcıktı ve kesildi şimdide hiçbişey yok :26: dediğin gibi bi doktora sorimmm çok sağol canımmmm :16:

kızlarrrr klomene ctesi başlıyorum dr. öbür ctesi gel dediya buna göre
benim eşim h.sonu iş seyahatine çıkıyo
bakınca hemen ilişki derse yaaa hiç şansım kalmıyormuuu :14::43::5:

Kızlar bende kırmızı kartı yedim :14::14::14: Okadar moralim bozuk ki ağlamak istiyorum ama iş yerindeyim ağlayamıyorum.... Bir an önce eve gidip bağıra bağıra ağlamak istiyorum...

canımm uzulme hayırlısıyla olacak bırgunn canını sıkma umudunu yıtırmee bırgn alıcaz bebıslerımızı kucagımızaa :)) bak senın en azından adetın olmus benım oda yokk :( bı arkds ozelden mesj yazmıs umut oldu bana aynı durum onunda basına gelmıss sonunda hamıle ckmısss ınsallah bende oyleyımdır ama ne bıleyımm elıff pınar arkdsm msjı atamıyorum ksr bakma lutfen oyuzden cvp veremedımm ben hala beklemedıymm :(

bende kullandım klomen sonra çatlatma iğnesi yaptılar ama hiç bir sonuç alamadım ve vicudum su toladı 15 gun hastanede yatmak zorunda kaldım.. kasıkta olan agrılar bendede oluyodu am bos yanı...

canımm uzulme hayırlısıyla olacak bırgunn canını sıkma umudunu yıtırmee bırgn alıcaz bebıslerımızı kucagımızaa :)) bak senın en azından adetın olmus benım oda yokk :( bı arkds ozelden mesj yazmıs umut oldu bana aynı durum onunda basına gelmıss sonunda hamıle ckmısss ınsallah bende oyleyımdır ama ne bıleyımm elıff pınar arkdsm msjı atamıyorum ksr bakma lutfen oyuzden cvp veremedımm ben hala beklemedıymm :(

Çok sağol cnm inşallah birgün olacak... Benim arkadaşıma da aynısı oldu cnm ama o klomen filan kullanmamşıtı.. Daha 2 3 aylık evliydi ve adet olmadı test yaptı senin gibi ama negatif çıktı en son korktu bi sorunmu var diye doktora gitti.. Sadece kontrol amaçlı vee hamile çıktı.... Şimdi 6 aylık hamile.. İnşallah seninde öyledir cnm....

Bayanlar Merhaba

Paylaşmadan yapamıcam.Dün gece rüyamda kiraz ağacından kiraz yiyordum ve sabah bi mutlulukla uyandım

hemen işe gelir gelmez rüya tabirlerini açtım orda da şöyle yazıyordu. ::(Rüyada kiraz ağacı görmek, sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine, sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. işlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. rüyada kiraz görmek yaptığınız İyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir. Kiraz yemek ise , sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir. ve ben dalından koparııp yiyordum

bende hepiniz gibi anne olamayı cok istiyorum adetime 5 gün var acaba bu işaret mi diye kendimi alamıyorum bakalım klomen ve çatlatma iğnesi işe yaradı mı?

mrb arkadaşlarEki Görüntüle 909125 benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende klomen kullanıcısıyım 3. kez hemde dertlerinizi dinledim yani okudumEki Görüntüle 909115 aynı şeyler bende yaşadım son klomen kullanmamdan sonra adetim 5 gün geçti kanda hamilelik çıkmadı yarın doktoruma gittcem işin kötü yanı ikinci çocugumu istiyorum ve tedavi ile olması ilkinde cahilmiydim ne farkında degildim hamile kaldıgımın kızım 10 yaşında 5 yıldır deniyoruz ama tık yokEki Görüntüle 909117 kızlar valla sinirden gülüyom dediginiz gibi insanın psikolojisi çöküntüye ugruyo ve eşler anlayışsız seni anlamıyo bende rahim filmi çektirdim 2 yıl kadar oldu ama bişey fark etmedi bende inşllh kısmet öncelikle hayırlısı allah kimsenin kucagını boş koymasın en kısa zamanda hepimize bebişler nasip etsin AMİNEki Görüntüle 909128

Esin kac gunlugune cikiyorkı cnm ona bağlı

bende kullandım klomen sonra çatlatma iğnesi yaptılar ama hiç bir sonuç alamadım ve vicudum su toladı 15 gun hastanede yatmak zorunda kaldım.. kasıkta olan agrılar bendede oluyodu am bos yanı...

Bayanlar Merhaba

Paylaşmadan yapamıcam.Dün gece rüyamda kiraz ağacından kiraz yiyordum ve sabah bi mutlulukla uyandım

hemen işe gelir gelmez rüya tabirlerini açtım orda da şöyle yazıyordu. ::(Rüyada kiraz ağacı görmek, sizin ve yakınlarınızın mutlu günler geçireceğine, sağlığınızın tamamen düzeleceğine işaret eder. işlerinizde de başarılı olacaksınız şeklinde yorumlanır. rüyada kiraz görmek yaptığınız İyilikler nedeniyle insanların saygısını kazanacağınıza işarettir. Kiraz yemek ise , sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir. ve ben dalından koparııp yiyordum

bende hepiniz gibi anne olamayı cok istiyorum adetime 5 gün var acaba bu işaret mi diye kendimi alamıyorum bakalım klomen ve çatlatma iğnesi işe yaradı mı?

canım cuma akşamı çıkıyolar pazar dönecek pazar akşamı burda yani

hadi yaaaa o kadar kötü etkileri varmı bir arkadaş daha yazmıştı yan etkisi çok fazla offf yaaaaa

burcucum rüyan hayır olsunnnn, inşallah rüyanın tabirine göre gerçekleşirrrrrrr :16: hadi gelişmeleri haber verrr ayyy insan gerçek gibi seviniyorrr

şuan reglim arttı ve çok sancım var işteyim ve dayanılmazzz bıktım yaaa :43:

mrb arkadaşlarEki Görüntüle 909125 benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende klomen kullanıcısıyım 3. kez hemde dertlerinizi dinledim yani okudumEki Görüntüle 909115 aynı şeyler bende yaşadım son klomen kullanmamdan sonra adetim 5 gün geçti kanda hamilelik çıkmadı yarın doktoruma gittcem işin kötü yanı ikinci çocugumu istiyorum ve tedavi ile olması ilkinde cahilmiydim ne farkında degildim hamile kaldıgımın kızım 10 yaşında 5 yıldır deniyoruz ama tık yokEki Görüntüle 909117 kızlar valla sinirden gülüyom dediginiz gibi insanın psikolojisi çöküntüye ugruyo ve eşler anlayışsız seni anlamıyo bende rahim filmi çektirdim 2 yıl kadar oldu ama bişey fark etmedi bende inşllh kısmet öncelikle hayırlısı allah kimsenin kucagını boş koymasın en kısa zamanda hepimize bebişler nasip etsin AMİNEki Görüntüle 909128

isminde güzel olmuşşşş hoşgeldinnn :1:

canımmm inşallah fayda etmiştir hamilesindir
bende cumartesi başlıycam kullanmaya ve diğer cumartesi gitmem lazım doktora eşimde o gün yok iş sebebi ile acaba aynı günmü çalışın diyo
yoksa bakıp saatmi verir :44:

Ayyy canlarımmm benımmmm bugun bende ruyacıyımyuppı ruyada olsa cok guzeldı
Bır kız cocugu gordum bıan hamileyim dıyorum sonra bır kız ccocugum oluyormus ruyamda bıle dıyorum ayyy kımse gelıp demez degılmı o benımm kızım dıe hayır kımselere vermem dıyorum senı sen benımmm kızımsınnn opuyorummm kokluyorum sarılıyorum boynuna ne bılım ıste cok guzeldı rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp eylesınnnnn amınnnnnnn

Back