• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

canım cuma akşamı çıkıyolar pazar dönecek pazar akşamı burda yani

hadi yaaaa o kadar kötü etkileri varmı bir arkadaş daha yazmıştı yan etkisi çok fazla offf yaaaaa

burcucum rüyan hayır olsunnnn, inşallah rüyanın tabirine göre gerçekleşirrrrrrr :16: hadi gelişmeleri haber verrr ayyy insan gerçek gibi seviniyorrr

şuan reglim arttı ve çok sancım var işteyim ve dayanılmazzz bıktım yaaa :43:

Supermişş cnmm benım daha guzel 2 gunde bırbırınıze ozlersınız spermcıklerde cok canlı olurlarrrr hemen bulurlar sendekı yerlerini ınşallah tambyumurtamala gunu olmus olur hatta daha gelemış bıle olur

Supermişş cnmm benım daha guzel 2 gunde bırbırınıze ozlersınız spermcıklerde cok canlı olurlarrrr hemen bulurlar sendekı yerlerini ınşallah tambyumurtamala gunu olmus olur hatta daha gelemış bıle olur

ciddimisinnnnnn :21::21: bende cumartesi sabah gidicem yaa doktora heh olmuş hemen ilişki dicek diye koırkuyorum ki yapacak bişeyde yok yani napim ama
bakıpta gelişmiş çatlamak üzere yarın çalışın der inşallahhh :16:

slmızlar ben yarın yarın klomene başlıcam sonra haftaya cuma kontrolum var.
şimdiden heyecanlandım .ama benim 3 ay önce bir düşük tecrübem var
hayırlısıs inş.bekliyorum....inş hepimiz hamile kalırız.....

aynı durumdayız bende cumartesi başlıyacam öbür cumarteside kontrole gidicem çok heyecanlıyım bende hadi hayılısı olsunnn :18:
hamile kalmışsın önceden ne güzel normal yollamı kaldın bişey uyguladınmı kendiliğindenmi 1 senedir bende tık yok :5:

isminde güzel olmuşşşş hoşgeldinnn :1:

canımmm inşallah fayda etmiştir hamilesindir
bende cumartesi başlıycam kullanmaya ve diğer cumartesi gitmem lazım doktora eşimde o gün yok iş sebebi ile acaba aynı günmü çalışın diyo
yoksa bakıp saatmi verir :44:

teşekkürler canım çaresizlikten koydum o ismiEki Görüntüle 909305 inşllh hamileyimdir ama degilim ya saglık ocagında kan testi yaptırdım gebelik yok dedi yarın birde ken doktoruma gitcem bakalım ne diyecek birde ben inofolik kullanıyorum 4 aydır yumurtaları güçlendiriyomuşEki Görüntüle 909322

Ayyy canlarımmm benımmmm bugun bende ruyacıyımyuppı ruyada olsa cok guzeldı
Bır kız cocugu gordum bıan hamileyim dıyorum sonra bır kız ccocugum oluyormus ruyamda bıle dıyorum ayyy kımse gelıp demez degılmı o benımm kızım dıe hayır kımselere vermem dıyorum senı sen benımmm kızımsınnn opuyorummm kokluyorum sarılıyorum boynuna ne bılım ıste cok guzeldı rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp eylesınnnnn amınnnnnnn

teşekkürler canım çaresizlikten koydum o ismiEki Görüntüle 909305 inşllh hamileyimdir ama degilim ya saglık ocagında kan testi yaptırdım gebelik yok dedi yarın birde ken doktoruma gitcem bakalım ne diyecek birde ben inofolik kullanıyorum 4 aydır yumurtaları güçlendiriyomuşEki Görüntüle 909322

ayyy bu mesajını yeni gördümmmm hayır olsun rüyan ben pek görmem rüya yaaa
kız çocuk hayırdır canım iyidir rüyayı gören içinnnn
inşallah rüyan tez zamanda gerçek olur canımmmm inşalllaaaahhhhh

adın uğurlu gelir inşallah hamilesindir
kanda çıkmadıysa değilsindir ama canım inşallah bu seferki denemende tutarrrr

arkadaşlar nedir bu klomen işe yarıyormu.dikkatimi çekti.bende hamile kalmak istiyorum ama aylardır hep hüsran dün yine adet oldum:(((((:43:

hsg temiz cıktı arkadaslar cok sükür .. klomen içtim 5 gün,bugun dr.baktı yumurtalıklarıma fakat haftaya tekrar gel dedi :41: :50::50::50:

arkadaşlar nedir bu klomen işe yarıyormu.dikkatimi çekti.bende hamile kalmak istiyorum ama aylardır hep hüsran dün yine adet oldum:(((((:43:

doktor önermedikçe içilmeyecek bir ilaç arkadaşım.yumurtalık büyütücü vs. amacla veriyordoktor

insallahhhhh :17: :43: :52: :50: :34:

ciddimisinnnnnn :21::21: bende cumartesi sabah gidicem yaa doktora heh olmuş hemen ilişki dicek diye koırkuyorum ki yapacak bişeyde yok yani napim ama
bakıpta gelişmiş çatlamak üzere yarın çalışın der inşallahhh :16:
yok cnm benim seni cumartesidan sonra tekrar cagirir muhtemelennn aslinda kafanacok takma millet ovulasyon testi doktoru diyor yumurtan catlamis atesin yukselmis tam iliski yap spermler yumurtayla hemen bulusur diyorlarr ayni gun yapiyon gene tik yokkk bunlar kismet isine giror cunku yaratan rabbim ol demesi lazim insallah bizlerede klomen vesile olur rabbimde ol der oluveririr insallllaahhhhhh aminnnn

ayyy bu mesajını yeni gördümmmm hayır olsun rüyan ben pek görmem rüya yaaa
kız çocuk hayırdır canım iyidir rüyayı gören içinnnn
inşallah rüyan tez zamanda gerçek olur canımmmm inşalllaaaahhhhh

insallahh canim hayirlisiyla rabbiùm hepimize nasip eylesin ben 3 gundur ryalarimda kiz cocugu gooruyorum hem de ust uste degisik sekillerde ama yine kiz cocugum oluyor felan bakalim hayirlisi olsunda kiz mi erkkek mi ne olurssa saglikli ve hayirli bir evlat olsun yeter rabbimmm hepimizeee nasipp eylesin canlarimmm insallllaah

insallahh canim hayirlisiyla rabbiùm hepimize nasip eylesin ben 3 gundur ryalarimda kiz cocugu gooruyorum hem de ust uste degisik sekillerde ama yine kiz cocugum oluyor felan bakalim hayirlisi olsunda kiz mi erkkek mi ne olurssa saglikli ve hayirli bir evlat olsun yeter rabbimmm hepimizeee nasipp eylesin canlarimmm insallllaah

Merhaba beni aydinlatrsaniz çok sevinirim klomen ne ise yariyor?? Bende adet düzensizliği vat pco yum

aynı durumdayız bende cumartesi başlıyacam öbür cumarteside kontrole gidicem çok heyecanlıyım bende hadi hayılısı olsunnn :18:
hamile kalmışsın önceden ne güzel normal yollamı kaldın bişey uyguladınmı kendiliğindenmi 1 senedir bende tık yok :5:

evet canım normal yolla hamile kaldım 9 haftalıkken kalbı durdu sonra kürtaj bu dahada zor tabıkı allah bize sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versın canım. bakalım nolcak sonunda haberleşelim inş bize hayırlı gelir .kolay gelsin

Merhaba beni aydinlatrsaniz çok sevinirim klomen ne ise yariyor?? Bende adet düzensizliği vat pco yum

Tabıkı cnm benım doktorun sende butun testleri ıstıyor ve eşinde de. Tabı ıkınızınde testler temız çıkınca pck olana ve sebepsiz ınfertılıte olanlara cogunluk veriliyor yumurtanı gelıştırıp buyutuyor. Ve o aşamada eger spermle bulusursa. Catlayıp gebelık olusuyor dıe bılıyorum
Yanı ozetle yumurta geliştirici bır ılac kımı bayana ılk kullanısında etkı edıp hemen hamıle kalabılırken kımı bayana ıse aylarca kullanımında negatif sonuc verebiliyor vucudunun kabulune bağlı
Sen kaç yıldır evlısın cnm
Rabbım hepımıze tezzz zamanda nasıpppp etsınnnnn amınnn

Tabıkı cnm benım doktorun sende butun testleri ıstıyor ve eşinde de. Tabı ıkınızınde testler temız çıkınca pck olana ve sebepsiz ınfertılıte olanlara cogunluk veriliyor yumurtanı gelıştırıp buyutuyor. Ve o aşamada eger spermle bulusursa. Catlayıp gebelık olusuyor dıe bılıyorum
Yanı ozetle yumurta geliştirici bır ılac kımı bayana ılk kullanısında etkı edıp hemen hamıle kalabılırken kımı bayana ıse aylarca kullanımında negatif sonuc verebiliyor vucudunun kabulune bağlı
Sen kaç yıldır evlısın cnm
Rabbım hepımıze tezzz zamanda nasıpppp etsınnnnn amınnn

6 aylik evliyim ben glifor diye bir hap kullanıyorum oda seker direnci icin ama yumurta liklara iyi geliyormuş 3 ay önce düşük yaptim simdide hamile kalamamaktan korkuyorum klomeni hic duymadım

mrb arkadaşlar Eki Görüntüle 911524 klomen kullanan arkadaşlara sorum varEki Görüntüle 911525 bu ay kullandıgım klomden sora 5 gün adetim gecikti sonra geldi ve simsiyah kan şeklinde degil ama geliş o geliş çok agrı yaptı agrıdan agladımEki Görüntüle 911527 resmen çok kötüydüm dün doktora gittim tahlilver ultrasyon verdi daha giremedim ultrasyon acaba sizdede aynı şey oldumu bu durumu yaşayan varsa lütfen cevap bekliyorumEki Görüntüle 911525 Eki Görüntüle 911532

6 aylik evliyim ben glifor diye bir hap kullanıyorum oda seker direnci icin ama yumurta liklara iyi geliyormuş 3 ay önce düşük yaptim simdide hamile kalamamaktan korkuyorum klomeni hic duymadım

korkmana hic gerek yok cnm allahin izniyle hamile kalirsin cunku daha once gecirmi oldugun bir gebelik var sonu husran olsada bu senin icin pozitif deemek her sey kolaylasir sende merak etme dua et gelecegi gunu var sadece hayirli bi sekilde ve saglikli gelsin bnaaaananananananaaaa da dua et cnmmmmm ama

Back