• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

valla cnm gün aşırı olursa daha iyi sperm kaliteli olur zaten spermler vücudumuzda 2 yada 3 gün canlı kalabiliyor ben şahsen gün aşırı yaptım yani 11. gün yumurtladım 10. 12. 14. günler oldu daha sonra seğrekleşti tabi bugün 22. günüm hayırlısı artık

Tatlım benı bılgılendır hamıle kalırsan sayet sende bana umut ol

mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp yaaaaaa neden kımse cvp vermıyoverın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur

Ya neden kımse cvp vermıyo. Lutfen ama

cnm seni haberdar edicem dedim o yüzden yazıyorum benim adet 1 gün gecikmeli de olsa bugün teşrif ettiler :50: çok ümitlenmiştim çünkü pzrtsi yaptığım testte 2. çizgi çok enteresan çıkmıştı çizgi silikte olsa vardı ve yamuk bi çizgiydi ve ben baya bi ümitlenmiştim bu sabah tekrar yaptım tek çizgi :43: ve akşam üzeri gelmeye başladı klomenle 2. ayım ama kullandığımdan beri adetim hep geç geliyor yani umutlanıyor insan geçen ay 2 gün geçti bu ay 1 gün geçti neyse hayırlısı deilmiş kısmet artık önümüzdeki aya inşallah umarım sndn mutlu haberler alırım beni muhakkak bilgilendir cnm olurmu beğeni yap ki cvp yazdığını anlim hayırlı akşamlar cnm :16:

mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur

Mrb canm ben 3 ay klomen kullandim 3.ayda catlatma ignesi ile hamile kaldim suan 24 haftalik gebeyim klomen cok agri yapan bir ilac ben kivraniyordum ve psikolojini bozuyor allah kolaylik versin

cnm seni haberdar edicem dedim o yüzden yazıyorum benim adet 1 gün gecikmeli de olsa bugün teşrif ettiler :50: çok ümitlenmiştim çünkü pzrtsi yaptığım testte 2. çizgi çok enteresan çıkmıştı çizgi silikte olsa vardı ve yamuk bi çizgiydi ve ben baya bi ümitlenmiştim bu sabah tekrar yaptım tek çizgi :43: ve akşam üzeri gelmeye başladı klomenle 2. ayım ama kullandığımdan beri adetim hep geç geliyor yani umutlanıyor insan geçen ay 2 gün geçti bu ay 1 gün geçti neyse hayırlısı deilmiş kısmet artık önümüzdeki aya inşallah umarım sndn mutlu haberler alırım beni muhakkak bilgilendir cnm olurmu beğeni yap ki cvp

Ayyy cnm benım senınkı ııcn uzuldum evet kısmet cnm benım hayırlsıı artık ınsallah onumuzdekı ay sana ugurlu gelır ve sende bende herkes gıbı bebışımıze kavusuruz

Mrb canm ben 3 ay klomen kullandim 3.ayda catlatma ignesi ile hamile kaldim suan 24 haftalik gebeyim klomen cok agri yapan bir ilac ben kivraniyordum ve psikolojini bozuyor allah kolaylik versin

Evet ya bende de cok sancı var bıde bugun klomen kullanısımın 17 gunu ama cokkkkk uykum gelıyor sat aksam 7 ama ınanılmaz uykum var ve ben normalde gece saat 02:00 uyurum normal mı klomen kullananlarda bu

Bu arada rabbım sagsaglım kucagına alamyıda nasıp eylesın ıns darısıda bızlerın başına hayırlısıyla
Ama neden uyku yapıyor sende dr oldumu

Bu arada rabbım sagsaglım kucagına alamyıda nasıp eylesın ıns darısıda bızlerın başına hayırlısıyla
Ama neden uyku yapıyor sende dr oldumu

şu uyku 1 kaç gün öncesine kadar bende de çok oldu ben hamileliğe yoruyordum benim tedaviyle hamile kaldığı bir oğlum var o zaman da uyku çok olmuştu bnde ama belirtilere takılmamak lazımmış onu anladım senin ne kadar kaldı bata cnm ?

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. Adetimin 11. günü vuruldum iğneyi ve iğneden sonrada ağrım olmuştu... Sonra 3 tane yumurtam olduğunu öğrendim ama döllenme oldumu olmadımı bilmiyorum. Bugün iğneyi vurulalı 12.günüm adetime 5 gün var ve içim içimi yiyor resmen zaman geçmiyor... inşallah hepimiz bu ay hamile kalabiliriz :24:

şu uyku 1 kaç gün öncesine kadar bende de çok oldu ben hamileliğe yoruyordum benim tedaviyle hamile kaldığı bir oğlum var o zaman da uyku çok olmuştu bnde ama belirtilere takılmamak lazımmış onu anladım senin ne kadar kaldı bata cnm ?

Hımm ok cnm yok zaten ben hamılelıge yormak ıstemıyorum cunku kımsenın bu kadar erkenhamılelık belırtısı olamaz bence benım bata 9-10 gun var cnm

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. Adetimin 11. günü vuruldum iğneyi ve iğneden sonrada ağrım olmuştu... Sonra 3 tane yumurtam olduğunu öğrendim ama döllenme oldumu olmadımı bilmiyorum. Bugün iğneyi vurulalı 12.günüm adetime 5 gün var ve içim içimi yiyor resmen zaman geçmiyor... inşallah hepimiz bu ay hamile kalabiliriz :24:
hayırlısı olsun cnm inşallah sizlerden güzel haberler alırız bu ay ben ocak ayına terfi ettim ben çatlatma iğnesi olmadım doktorum gerek görek görmedi çatlıyor dedi senin yumurtaların bende yumurta tembelliği var ama bu ay bende çatlatma iğnesi isticem:47: bide onu denemek istyorum güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar :16:

Inşallah allah kalbine gore versın cnm hayırlı haberle gelırsın umarım

hayırlısı olsun cnm inşallah sizlerden güzel haberler alırız bu ay ben ocak ayına terfi ettim ben çatlatma iğnesi olmadım doktorum gerek görek görmedi çatlıyor dedi senin yumurtaların bende yumurta tembelliği var ama bu ay bende çatlatma iğnesi isticem:47: bide onu denemek istyorum güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar :16:

Aaayy inşallah cnm.. benim geçen ay iğne kist oluşturdu çatlamadı yumurtam bu ayda ikisini birden denedik.. 18 ay olucak denemeye başlayalı ilk defa 3 tane yumurtam çatladı ama sonucu beklemek beni mahfetti çok taktım kafaya sıyırmak üzereyim :37::1: Acaba evde test yapsam çıkarmı???

inşallah canım. inşallah sende güzel haberler alırsın bu ay... inşallah rabbim sesimizi duyar dualarımızı kabul eder....:24:

aminnn insalllahh insalllaaahhh.....bence bekle hamile olabilipde testin negatif de cikabilir bu senin iicn daha uzucu olur biraz bekle insalllaahhh slik de olsa cikar en az 3 gun sonra yap bence

inşallah canım. inşallah sende güzel haberler alırsın bu ay... inşallah rabbim sesimizi duyar dualarımızı kabul eder....:24:

bende gecen ay klomene basladım kasım 16 adet gordum 5. gun basladım tam 14. gununde yumurtalarım catladı bugun ayın 19 u hala adet olmadım sabah kıt test yaptım cıkmadı. klomen kullanınca hamıle degılsek adet olmamız gerekmezmı çok kafam karıstı. ayrıca doktorumu aradım 3 gun gecınce kıt testte cıkmaz kan testı yap mutlaka dedı bugun randevu adım yarın sabah kan testı yapıcam ogleden sonrada sonuc bellı olacakk ınsallahhh haıleyımdır yaaaaa umıtlenmek cok kotu bende 1.5 senedır denıyorum bı turlu tutttuaramadım ayrıca . asırı mıktarda akıntım var tam det oldum dıye gıdıyorum bakıyorum akıntı belımde cok agrıyo bıde halsızlık ve uyku halı var bakalım psıkolojıkmı yoksaa varmı bebıss ınsLLAH VARDR YAAAAA :( DUA EDIN KIZLARR ALLAH HEPIMIZI BEBISLERMIZIE KAVUSTURSUNN YAA BEKLEMEK COK ZORRR :(

bende gecen ay klomene basladım kasım 16 adet gordum 5. gun basladım tam 14. gununde yumurtalarım catladı bugun ayın 19 u hala adet olmadım sabah kıt test yaptım cıkmadı. klomen kullanınca hamıle degılsek adet olmamız gerekmezmı çok kafam karıstı. ayrıca doktorumu aradım 3 gun gecınce kıt testte cıkmaz kan testı yap mutlaka dedı bugun randevu adım yarın sabah kan testı yapıcam ogleden sonrada sonuc bellı olacakk ınsallahhh haıleyımdır yaaaaa umıtlenmek cok kotu bende 1.5 senedır denıyorum bı turlu tutttuaramadım ayrıca . asırı mıktarda akıntım var tam det oldum dıye gıdıyorum bakıyorum akıntı belımde cok agrıyo bıde halsızlık ve uyku halı var bakalım psıkolojıkmı yoksaa varmı bebıss ınsLLAH VARDR YAAAAA :( DUA EDIN KIZLARR ALLAH HEPIMIZI BEBISLERMIZIE KAVUSTURSUNN YAA BEKLEMEK COK ZORRR :(

insallah hayirlisiyla hamilesindir arkadsim rabbim kalbine goe versin sana da bizlere de hayirli evlatlar insallah yarin test yap ins pozitif ve degerin yulsek cikar bakalim benim bata daha var ama bazi kadinalrin dedigine gore klomen kullananlarin adetleri gecikirmis nedendir bende bilmiyorum ins sende bebis vardir o yuzden gecikmisdir

Back