Yerlesme kanamasi testten 2.gun sonra oldu bende.
Sabah kalktim bi baktim kahverengi leke vardi.
Temizlendim bir daha olmadi.
Senin daha varmis adet gunune.bekle bakalim.ama ayaklarini sicak tut.
Sigara iciyorsan birak.
Bitki caylarina kahveye normal caya cok yaklasma.
Bol bol su ic.
Cunku bebegin sadece senin ictigin sudan oksijen alabiliyormus.
canımm mrb nasıll gıdıyorr :) yaa ıcıme bı korku dustudegerım yükselmez dıyee herkesede bır çırpıda o sevıncle soyledımm yukselır dmı yaa herhangı bı kanamam aşırı sekılde akıntım yok sık wc ye çıkmaya başladım bıde bıraz dolaşıp bıseyler yapınca hassaslaşıpğ acıyo kasıklarım goguslerım hala hassas umarım yukelır degerımm keseyı gorurumm canmm dualarını eksıt etmee::)
Kızlar herkese selam 8 aylık evliyim 7 aydır korunmuyoruz bi gelişme olmayınca doktora gittimkan idrar vs bir sürü test yaptırdım en son alttan muayene oldum doktorum yumurtaların büyümediğini regl olunca gitmemi ve ilaca başlayacağımızı söyledi reglimin 12 ve 14. Günü yaptırdığım muayenede yumurtalılığım 11 mm idi durumu benle aynı yasa benzer olan var mı cevap verin lütfen umut ve moral olalım birbirimize. İnşallah çok yorulmadan yıpranmadan güzell sonuçlar altın hepimiz
canımm mrb nasıll gıdıyorr :) yaa ıcıme bı korku dustudegerım yükselmez dıyee herkesede bır çırpıda o sevıncle soyledımm yukselır dmı yaa herhangı bı kanamam aşırı sekılde akıntım yok sık wc ye çıkmaya başladım bıde bıraz dolaşıp bıseyler yapınca hassaslaşıpğ acıyo kasıklarım goguslerım hala hassas umarım yukelır degerımm keseyı gorurumm canmm dualarını eksıt etmee::)
Yukselir kuzum merak etme.
Benim canim sıkkın.
Sistit oldum.felaket idrarda yanma var.ilacta kullanmak istemiyorum.
cunku bi yan etki olabilir.
Ilk 3 aylik donem sonraki aylardan daha riskli.
Sende bozma moralini.ferah tut icini.
Kese gozuktuyse yukselme şu bu dedigin nedirki :)
Insallah en kisa zamanda kalp atislarinida duyarsin.
Yukselir kuzum merak etme.
Benim canim sıkkın.
eee keseyı gormedımkıı :S ınsallahh yukselırr sıstıt hmılelıkte cok sık olan bırsey neden moralını bozuyorsun dktrunu ara yarın ona gore zararsız olan bısey verır kullanırsın canmm bnde sureklı wc ye çıkıyorum yaa bnde olacam galıbaa:s
kYukselir kuzum merak etme.
Benim canim sıkkın.
kız ben daha doktora bıle gtmedım pzrtesı testı tekrarlayıp salı snucu aıp gıdıcm
eee keseyı gormedımkıı :S ınsallahh yukselırr sıstıt hmılelıkte cok sık olan bırsey neden moralını bozuyorsun dktrunu ara yarın ona gore zararsız olan bısey verır kullanırsın canmm bnde sureklı wc ye çıkıyorum yaa bnde olacam galıbaa:s
Kiz ben dalginliktan keseyi gordum diye okumusum :):)
Merak etme.bende cok tedirgin olmustum.
Tek cozum birak zamana.
Gayet ferah ol.
Vallaha bi puruz cikmiyo icin ferah olunca.
Sen bol su ic.bebegin kesesi orada yer ettikce rahim agirligi artarmis.oda mesaneye baski yaparmis.normalmis yani.
zaten dudaklarım kuruyor anacım ıcıyorm valla ayyy valla nasıl sabredecegmm yaa kasıkta hassaslık sendede varmı? ayyy allahımm ınsallahh bıey olmazzzKiz ben dalginliktan keseyi gordum diye okumusum :):)
Merak etme.bende cok tedirgin olmustum.
Tek cozum birak zamana.
Gayet ferah ol.
Vallaha bi puruz cikmiyo icin ferah olunca.
Sen bol su ic.bebegin kesesi orada yer ettikce rahim agirligi artarmis.oda mesaneye baski yaparmis.normalmis yani.
k
kız ben daha doktora bıle gtmedım pzrtesı testı tekrarlayıp salı snucu aıp gıdıcm
Benim sistit beynime vurdu galiba
Hatlar baglar karisti
Tedirgin olma.
Kendini adaptede etme.
Normal akışın nasilsa o sekilde devam et hayatina.
Bak benim hocalarimdan biri soylemisti tedirginlik korku vs hormonlari bozarmis.
Ben hep bu sozun tilsimina inanriim.
Gun dogmadan neler dogar..
Sabir..
zaten dudaklarım kuruyor anacım ıcıyorm valla ayyy valla nasıl sabredecegmm yaa kasıkta hassaslık sendede varmı? ayyy allahımm ınsallahh bıey olmazzz
Olmazmi.
Hala var.
Ilac kullaniyorum.
Sabahlari ozellikle agrim cok oluyo.
Oda rahim buyudugu kaslar uzadigi icinmis.
Paso kavun karpuz gibi yattim zaten bu hafta :)
Cok yuklenme kendine.
Simdi Okudum dun yazdiklarini daha yeni uye Oldum siteye Canim Valla yazilari okudukca niral bukuyorum İnşallah ben ve benim gibi bekleyenlerde bir an önce kavuşur beklediğine. Senin icinde çok sevindim Allah hayırlı etsin inşallah. Benim yumurtalar 11 mm ve 9 mm iki taneydi tabii yetersiz biliyorsun ki en az 18 mm olması gerekiyor gebelik icin. Ne ilaç başlayacağını bilmiyorum ama insallahhhhhh ben de çok beklemem inşallahhhhhcanmm mrb sakın umıtsızlıge dusmee ben duzenlı adet goremıyordum son aylarda umurtlMA OLAYIM ZAYIF DIYE DOKTROEUM COK IYI CIKTII v bana hemen ınofolıc adlı bır ılac verdı yumta gelısımı ve gebe kalmayı hızlandırmak ıcın ardından klomen ve çatlatma ıgnesıyle ılk ayda hamıle kaldım suann degerlerımın yukselmesı ıcın bekliyorum daha dun ogrendım sayfada okuduysan gormussundur ıns rabbım sızlerede nasıp etsınn :)
Simdi Okudum dun yazdiklarini daha yeni uye Oldum siteye Canim Valla yazilari okudukca niral bukuyorum İnşallah ben ve benim gibi bekleyenlerde bir an önce kavuşur beklediğine. Senin icinde çok sevindim Allah hayırlı etsin inşallah. Benim yumurtalar 11 mm ve 9 mm iki taneydi tabii yetersiz biliyorsun ki en az 18 mm olması gerekiyor gebelik icin. Ne ilaç başlayacağını bilmiyorum ama insallahhhhhh ben de çok beklemem inşallahhhhh
Simdi Okudum dun yazdiklarini daha yeni uye Oldum siteye Canim Valla yazilari okudukca niral bukuyorum İnşallah ben ve benim gibi bekleyenlerde bir an önce kavuşur beklediğine. Senin icinde çok sevindim Allah hayırlı etsin inşallah. Benim yumurtalar 11 mm ve 9 mm iki taneydi tabii yetersiz biliyorsun ki en az 18 mm olması gerekiyor gebelik icin. Ne ilaç başlayacağını bilmiyorum ama insallahhhhhh ben de çok beklemem inşallahhhhh
Canim ben ankaradayim doktorumu çok kisi övdü tavsiye üzerine gittim ayrıca kutahyada da bı doktorum var tahlil sonuclarımı paylaşıyorum durumumu raporlarından takip ediyor sık rastlanan bı sorun ana gebe kalırsın dei. İnşallah tabii. İlaç ismi belli olunca o doktorada bilgi vericem. Regl olmayı bekliyorum. Ben bu çatlatmaya iğnesini neye göre veriyor doktor onu anlamadım. Yumurtalik takibinde mü anlatır çatlayip çatlamadıgini ?sagol canımm benm yumurtalarım da normalde oyleydı ınofolıc + klomn kullandım 22 mm oldu catatma ıgneıs verdı doktorum ve sonuç pozıtıf ılk ayda cok sukur rabbime ıns doktordan yana sanslı olursunda ıyı takıp eder
Bak canini sikma.dua et.gonlun rahat olsun.bol su icki kanında arınsın vucudun oksijen gorsun bol bol.ve sanslisinki 2 yumurtan var.Canim ben ankaradayim doktorumu çok kisi övdü tavsiye üzerine gittim ayrıca kutahyada da bı doktorum var tahlil sonuclarımı paylaşıyorum durumumu raporlarından takip ediyor sık rastlanan bı sorun ana gebe kalırsın dei. İnşallah tabii. İlaç ismi belli olunca o doktorada bilgi vericem. Regl olmayı bekliyorum. Ben bu çatlatmaya iğnesini neye göre veriyor doktor onu anlamadım. Yumurtalik takibinde mü anlatır çatlayip çatlamadıgini ?
Doktorum Nilüfer benlioglu numune hastanesi dediğim gibi çok kisi memnun tavsiye üzerine gittim. Aksama kadar elimde su ile geziyorum zaten :) Regl olunca da bal tarcin corekotu kurune başlıcam ins. Onunda çok faydası oluyormuş. Umarım cabalarım cevap verir bosa ümitlenmemBak canini sikma.dua et.gonlun rahat olsun.bol su icki kanında arınsın vucudun oksijen gorsun bol bol.ve sanslisinki 2 yumurtan var.
Once yumurta takibi yapiyor.
Yumurtayi olgunlastirici ilac veriyor.
Gun gun yumurtanin boyuna ve rahim zari kalinligina vs bakiyor.
Yumurta olgunluga erisince catlatma ignesi veriyor.
Bu igne olgun yumurtayi catlatinca sperm ile karsilasir karsilasmaz dölleniyor sen hamile kaliyorsun.
Dr un kim senin Ankarada ?
Doktorum bana bu ay adet olur kist olusmamissa devam ederiz klomene dedi. Doktorla ilgili diil yani arkadasim oluyormuş öyle. Ben ilk defa kullandim bu ay ama okuduklarima gore 2. Ve 3. De olma ihtimali daha cok devam et arkadasim inşallah kistini hallettikten sonra olacak
çokkkkkkkk şükürrr rabbimeee hamileyimmmmm :)
Allah sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip eder inşallah.::)) Çok sevindim inan 2 hafta yoktum ama hep aklımdaydı ne oldu acaba diye, biliyosun bende klomen kullandım ama geçen hafta adet oldum:(( Benimki tutmadı .
Bu ayda eşim şehir dışına çıkıyor:((( Bir ay daha kayıp umutlarım gelecek aya kaldı: ((
Allah olmayıpta isteyen herkese versin hamile arkadaşlarında sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Karşı komsumun eşi gecen ağustosta göreve gitmişti. Kadında 3 yasındaki oğluyla eşi gelene kadar memleketine gitti. Pazartesi 2 gün önce geldiler. Kadının kucağında 1 aylık bebek te olmasınmı. Aslında çok sevinmiştim ertesi gün gittim bebeğe kıyfet falan bakmaya düşünün kızmı erkek mi onu bile bilmiyorum o derece yani. Ama kendi adıma da moralim yerlerdeydi.:( O gece eşim nöbetteydi aradım bizim bebeğimiz olmayacak buna hazırlansak iyi olacak dedim.:: ((( Moralim o kadar kötüydü.Bu ay sende yoksun gittikçe gecikiyoruz dedim daha bir sürü sey söyledim.
Neler yazıyorum size dimi hiç tanımadığım insanlara ama insanın yaşı ilerledikçe umutlarını iyice kaybediyor.:(
Dünde incir kürüne başladım sizlerinde burada hamile olduğunuzu okuyunca daha çok umutlanıyorum.
Benim klomeni ilk kullanışımdı siz kaç kez kullandınız.
bebek için tedaviye gidiyoruz kist oluyo doğum kontrol kullanıyoruz çok saçma geliyor kulağa ve mantığım almıyor ama mecburuzgeçen ay kist oluştu dedi dr ve doğum kontrol verdi bu ayda kist küçülmüş fakat yok olmamış dedi yine doğum kontrol verdi şu ilacı kullanmak istemiyorum
Allah sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip eder inşallah.::)) Çok sevindim inan 2 hafta yoktum ama hep aklımdaydı ne oldu acaba diye, biliyosun bende klomen kullandım ama geçen hafta adet oldum:(( Benimki tutmadı .
Bu ayda eşim şehir dışına çıkıyor:((( Bir ay daha kayıp umutlarım gelecek aya kaldı: ((
Allah olmayıpta isteyen herkese versin hamile arkadaşlarında sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Karşı komsumun eşi gecen ağustosta göreve gitmişti. Kadında 3 yasındaki oğluyla eşi gelene kadar memleketine gitti. Pazartesi 2 gün önce geldiler. Kadının kucağında 1 aylık bebek te olmasınmı. Aslında çok sevinmiştim ertesi gün gittim bebeğe kıyfet falan bakmaya düşünün kızmı erkek mi onu bile bilmiyorum o derece yani. Ama kendi adıma da moralim yerlerdeydi.:( O gece eşim nöbetteydi aradım bizim bebeğimiz olmayacak buna hazırlansak iyi olacak dedim.:: ((( Moralim o kadar kötüydü.Bu ay sende yoksun gittikçe gecikiyoruz dedim daha bir sürü sey söyledim.
Neler yazıyorum size dimi hiç tanımadığım insanlara ama insanın yaşı ilerledikçe umutlarını iyice kaybediyor.:(
Dünde incir kürüne başladım sizlerinde burada hamile olduğunuzu okuyunca daha çok umutlanıyorum.
Benim klomeni ilk kullanışımdı siz kaç kez kullandınız.
Bende ayni duygulari yasamistim..
Zor biliyorum...
Hemde cok zor..
Ama buna sukur olsun 10 sene 20 sene bekleyen ciftler var.
Yinede elindekine sukur olsun..
Sabir canim benim..
Tek caren sabir ve dua.
Benim klomeni kullandigim ilk aydi.yumurta olgunlugu iyi ama biz isimizi garantiye alalim deyip birde catlatma ignesi vurdu doktor.
Dur bakalim.
Iliskiden sonra ayaklarini yukari kaldir.
Ellerinle kalcani destekle komple yukarida olsun kalcan.
Ve ayaklarini mutlaka sicak tut.mutlaka..
Insallah sende hayirlisiyla kavusursun dilegine canim benim..
Vardir vakti zamanida hayirlisi herseyin..
ben de klomenle hamile kaldım 3. ayımda..şimdi bebeğim 2.5 aylık :) darısı dileyen bekleyen herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?