• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

Ben 18 Şubat Regl gunu 21 Şubat'ta ilaça başladım kuzum senin tanı tam olarak nedir canım pco mü hangi şehirdesin bu arada

Evt tatlim pko ama en az seviyede..adetlerin falan düzenli..ama iste yumurtlamak biraz azmis canim..senin sorunun ne peki...

Evt tatlim pko ama en az seviyede..adetlerin falan düzenli..ama iste yumurtlamak biraz azmis canim..senin sorunun ne peki...

Benimde yuMurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor canım daha gecen ay öğrendim bende bu U tedaviye budmuşlar dedik başladık hayırlısıyla ii sonuclar alırız inşallah sen sonucu benden önce alırsın olumlu olumsuz yaz lütfen

Benimde yuMurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor canım daha gecen ay öğrendim bende bu U tedaviye budmuşlar dedik başladık hayırlısıyla ii sonuclar alırız inşallah sen sonucu benden önce alırsın olumlu olumsuz yaz lütfen

Canim.klomen kullananlar destek olalim birbirimize adli topige gelebilirsiniz heegun yazisioruz biz orada

Bende ayni duygulari yasamistim..
Zor biliyorum...
Hemde cok zor..
Ama buna sukur olsun 10 sene 20 sene bekleyen ciftler var.
Yinede elindekine sukur olsun..
Sabir canim benim..
Tek caren sabir ve dua.
Benim klomeni kullandigim ilk aydi.yumurta olgunlugu iyi ama biz isimizi garantiye alalim deyip birde catlatma ignesi vurdu doktor.
Dur bakalim.
Iliskiden sonra ayaklarini yukari kaldir.
Ellerinle kalcani destekle komple yukarida olsun kalcan.
Ve ayaklarini mutlaka sicak tut.mutlaka..
Insallah sende hayirlisiyla kavusursun dilegine canim benim..
Vardir vakti zamanida hayirlisi herseyin..

Çok sevindim canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin.. darısı başımıza inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.. Benim lekelere bir şey demediler her ay yumurtlayan ben klomen kullandım yumurtlamadım.. lekelerim kesilsin yeni adet başlangıcı olsun die doktor duphaston verdi kullandım bitti regl oldum. 3.gunu yine klomen verdi ama bu sefer günde iki tane.. bakalım hayırlısı

Bende ayni duygulari yasamistim..
Zor biliyorum...
Hemde cok zor..
Ama buna sukur olsun 10 sene 20 sene bekleyen ciftler var.
Yinede elindekine sukur olsun..
Sabir canim benim..
Tek caren sabir ve dua.
Benim klomeni kullandigim ilk aydi.yumurta olgunlugu iyi ama biz isimizi garantiye alalim deyip birde catlatma ignesi vurdu doktor.
Dur bakalim.
Iliskiden sonra ayaklarini yukari kaldir.
Ellerinle kalcani destekle komple yukarida olsun kalcan.
Ve ayaklarini mutlaka sicak tut.mutlaka..
Insallah sende hayirlisiyla kavusursun dilegine canim benim..
Vardir vakti zamanida hayirlisi herseyin..

Eşim görevde olduğundan bende ailemin yanına gittim. Cevabım bu yüzden gecikti , inan bildiğimiz şeyler söylediklerin hep ama nasıl moral oluyor bilemezsin cok teşekkür ederim neden mi çünkü insan bu durumlardayken çevresinden kimseyle konuşamıyor , hiç tanımadığı insanların söylediği sözler öyle moral yükseltiyorki. Allah hamile olan bebeği, cocugu olan tüm ailelere sağlık sıhhat ve mutluluk versin.

Eşim görevde olduğundan bende ailemin yanına gittim. Cevabım bu yüzden gecikti , inan bildiğimiz şeyler söylediklerin hep ama nasıl moral oluyor bilemezsin cok teşekkür ederim neden mi çünkü insan bu durumlardayken çevresinden kimseyle konuşamıyor , hiç tanımadığı insanların söylediği sözler öyle moral yükseltiyorki. Allah hamile olan bebeği, cocugu olan tüm ailelere sağlık sıhhat ve mutluluk versin.

Amin amin...
Oncesi saglik versin rabbim..
Dun bebegimi kaybettim..
Kalbi durmus.
Nasil bir acidir nasil bir psikolojidir anlatamam.
Dr um dekan oldugu icin a dan z ye arastirmaya aldi.
O pediatrik patolojiye gitti.
Ben ve esim genetik laboratuarina.ordanda morfolojiye yollandik.
Kılı kılına incelemeye alindik.
Sonuclar nisanda cikacak.
Bu surecte bebek yasak.
Psikolojim hic iyi degil.
Destek alicam o yuzden.
Yinede hayirlisi..
Dileyen hayirlisini dilesin..

Çok sevindim canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin.. darısı başımıza inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.. Benim lekelere bir şey demediler her ay yumurtlayan ben klomen kullandım yumurtlamadım.. lekelerim kesilsin yeni adet başlangıcı olsun die doktor duphaston verdi kullandım bitti regl oldum. 3.gunu yine klomen verdi ama bu sefer günde iki tane.. bakalım hayırlısı

Cnm kaybettim bebegimi.
Neshos adli arkadasa yazdiklarimi oku istersen.
Aynisini yazamiyorim cunku hic iyi degilim.

Amin amin...
Dun bebegimi kaybettim..
Kalbi durmus.
Bu surecte bebek yasak.
Destek alicam o yuzden.
Yinede hayirlisi..

ÇOK ÇOK inan cok üzgünüm yaa:::((( Yazacak kelime bulamıyorum ama elden ne gelirki veren de alanda Allah. Hersey bizim için sakın yıkılma sanırım otuzlu yılların başındasın. Daha emek harcayacak savaş verecek uzun yılların var o kadar emek harcadın ameliyat oldun yanlış hatırlamıyorum dimi sen sağlıkçıydın sen bu kadar kolay pes edersen bizler ne yapalım kızz. Ben 36 yaşındayım hiç hamileliğim olmadı. Görümcem hemşire 3 düşükten sonra turp gibi bir kızı var. Hem düşüklerden biri 8 aylıkmış. Anlamaya çalışıyorum seni onu içinde hissetmeni mutluluğunu etrafında paylaşmanı ve sonunun hüsran olmasını nasıl yıkıldığını ama SEN DE şunu anla sen yıkıldıkça devamı hüsran olur topla kendini. Çarşamba günü babam evde Esra erolun programını izliyordu. Bir konuk geldi ve esra erol sunu anlattı. 2. çocuğuma hamileyken hersey çok güzel gidiyordu hersey nolmal seyrindeydi doktor hiçbir sorun yok diyordu ben sürekli kontrole gidiyordum ve etrafıma içimde kötü bir his var deyip duruyordum ve bir gün aniden çocuğumu düşürdüm ama biliyordumki olumsuz düşünerek o uğursuzluğu ben çağırmıştım dedi. Öyle üzüldümki biz sürekli çocuğumuzun olmadığını ve olmayacağını hayıflanıp duruyoruz. En basta zaten biz inanmıyoruz korkuyoruz psikolojimize yansıtıyoruz.

Söylemesi kolay tabi deme, evet bu bebeğini kaybettin. Ama senin sucun değildiki. Hepimiz Allaha inanıyorsak sunuda bilmeliyiz elbetteki vardır bir hayırlısı. Geçen hafta bir profösörü dinlemiştim vücudun öyle bir mekanizması varmıski sağlıklı olmayan ceninleri vücut kendi atıyormuş bunu senin benden daha iyi bilmen gerek canım benim. Sen böyle kendini hırpaladıkça psikolojini yıprattıkça (ki buna bizim gibi herkes dahil)sağlıklı bebeklerimizin gelmesi daha da zorlaşacak. En kısa sürede topla lütfen kendini daha vereceğimiz o kadar savaş varki şimdiden yenilgiyi kabul edip pes dersek biz nasıl güçlü anneler oluruz bunu bir düşün. Allah sana ve sevdiklerine sağlık uzun ömür ve kucağına sağlıklı bebekler verir insallahhhh.

Cnm kaybettim bebegimi.
Neshos adli arkadasa yazdiklarimi oku istersen.
Aynisini yazamiyorim cunku hic iyi degilim.

Dün aksam izlediğim bir filmide anlatmadan çıkmak istemedim k.k.den. Yeni evli bir çiftin ilk bebeği doğuyor. henüz 15 günlük annesi aksam yatağındayken bebeği kucağına alıyor emzirmek için eşide işin bittiğinde unutma beşiğine koy diyor. Ama kadın bebeği kucağında uyuya kalıyor. Oturur vaziyette bacaklarını uzatmış şekilde ama yani bebeğin üstüne yatmıyor. Sabah bir uyaniyor bebek kucağında ölü eşine kucağında unuttuğunu ilk basta söyleyemiyor aylarca vicdan azabından herkesle tartışıyor ve evde huzur bırakmıyor. Eşi boşanmak istediğinde ağlayarak bebeği öldürdüğünü söylüyor.

Neyse sonra kocası üniversitede patalojide raporları uzmanlara gösteriyorki bebek hiç bir neden yokken ani ölüm yaşamış. Kadının hiç bir günahı yokmuş.

Allah kimseye düşmanıma bile kucağına aldıktan sonra bebeklerinin ölümünü göstermesin herzaman daha kötüsü mutlaka vardır. Kendine iyi bak canını sıkma eşinin ve etrafının moralini bozma sen moral ol ki onlar destek olabilsin güzel kardeşim benim. Hersey gönlünce olur inşallah inan çok isterim

ÇOK ÇOK inan cok üzgünüm yaa:::((( Yazacak kelime bulamıyorum ama elden ne gelirki veren de alanda Allah. Hersey bizim için sakın yıkılma sanırım otuzlu yılların başındasın. Daha emek harcayacak savaş verecek uzun yılların var o kadar emek harcadın ameliyat oldun yanlış hatırlamıyorum dimi sen sağlıkçıydın sen bu kadar kolay pes edersen bizler ne yapalım kızz. Ben 36 yaşındayım hiç hamileliğim olmadı. Görümcem hemşire 3 düşükten sonra turp gibi bir kızı var. Hem düşüklerden biri 8 aylıkmış. Anlamaya çalışıyorum seni onu içinde hissetmeni mutluluğunu etrafında paylaşmanı ve sonunun hüsran olmasını nasıl yıkıldığını ama SEN DE şunu anla sen yıkıldıkça devamı hüsran olur topla kendini. Çarşamba günü babam evde Esra erolun programını izliyordu. Bir konuk geldi ve esra erol sunu anlattı. 2. çocuğuma hamileyken hersey çok güzel gidiyordu hersey nolmal seyrindeydi doktor hiçbir sorun yok diyordu ben sürekli kontrole gidiyordum ve etrafıma içimde kötü bir his var deyip duruyordum ve bir gün aniden çocuğumu düşürdüm ama biliyordumki olumsuz düşünerek o uğursuzluğu ben çağırmıştım dedi. Öyle üzüldümki biz sürekli çocuğumuzun olmadığını ve olmayacağını hayıflanıp duruyoruz. En basta zaten biz inanmıyoruz korkuyoruz psikolojimize yansıtıyoruz.

Söylemesi kolay tabi deme, evet bu bebeğini kaybettin. Ama senin sucun değildiki. Hepimiz Allaha inanıyorsak sunuda bilmeliyiz elbetteki vardır bir hayırlısı. Geçen hafta bir profösörü dinlemiştim vücudun öyle bir mekanizması varmıski sağlıklı olmayan ceninleri vücut kendi atıyormuş bunu senin benden daha iyi bilmen gerek canım benim. Sen böyle kendini hırpaladıkça psikolojini yıprattıkça (ki buna bizim gibi herkes dahil)sağlıklı bebeklerimizin gelmesi daha da zorlaşacak. En kısa sürede topla lütfen kendini daha vereceğimiz o kadar savaş varki şimdiden yenilgiyi kabul edip pes dersek biz nasıl güçlü anneler oluruz bunu bir düşün. Allah sana ve sevdiklerine sağlık uzun ömür ve kucağına sağlıklı bebekler verir insallahhhh.

Ne diyecegimi bilemiyorum.
Ben 27 yasindayim evet saglikciyim.3 tane ameliyat olmustum bebek icin.
Bu döktugun cumleleri tekrar tekrar okudum.isyan etmedim haşâ..
Dogduktan sonrada acisini yasyabilirdim.
Yada saglikli gecse kordon dolanma riski vardi ölü dogma riski vardi hep vardida vardi..
hayirlisi olsun herseyin.
Rabbim herseyin hayirlisini sagliklisini versin.
Evrene ne yayarsan o gelir derler.
Gececek biliyorum.
Ama zaman ve sabirla..
Tevekkulle gececek..
Buna şükür olsun kokusunu alip kaybededebilirdim..
Bakalim incelenecek patolojide genetikte morfolojide.
Dr umdan bin kere razi olsun Allah.
Baska bi yer olsa kurtaji yapar yollardi.
Ama dr um sayesinde olay kadim dogumdan cikti morfolojiye kadar gitti.
Detayli bakilsinki bir sonraki gebelikte onumuzu gorelim dedi.
Hayirlisi herseyin canim..
buna sukur olsun ne deyim..

Ne diyecegimi bilemiyorum.
Ben 27 yasindayim evet saglikciyim.3 tane ameliyat olmustum bebek icin.
Bu döktugun cumleleri tekrar tekrar okudum.isyan etmedim haşâ..
Dogduktan sonrada acisini yasyabilirdim.
Yada saglikli gecse kordon dolanma riski vardi ölü dogma riski vardi hep vardida vardi..
hayirlisi olsun herseyin.
Rabbim herseyin hayirlisini sagliklisini versin.
Evrene ne yayarsan o gelir derler.
Gececek biliyorum.
Ama zaman ve sabirla..
Tevekkulle gececek..
Buna şükür olsun kokusunu alip kaybededebilirdim..
Bakalim incelenecek patolojide genetikte morfolojide.
Dr umdan bin kere razi olsun Allah.
Baska bi yer olsa kurtaji yapar yollardi.
Ama dr um sayesinde olay kadim dogumdan cikti morfolojiye kadar gitti.
Detayli bakilsinki bir sonraki gebelikte onumuzu gorelim dedi.
Hayirlisi herseyin canim..
buna sukur olsun ne deyim..

Bak yaşında ne kadar gençmiş ne güzel daha çokk yılların var. Benim öyle uzun yıllarım da yok. Ama ne yaparsın elden geleni deneyeceğiz.
Doktor konusunda da ne güzel bak incelemeye alınacaksınız inşallah sorunda bulunur. Oysa biz daha sorunumuz ne onu bile bilmiyoruz.
40 yaşından sonra hamilelik % 20 lere düşüyormuş. Doktorumsa hala bana klomen vermeye çalışıyor olayın farkında değil sanırım. Özel hastaneye gittiğimiz halde doğru düzgün inceleme zahmetinde bile bulunmamalarını anlayamıyorum. Ne kadar cok hasta o kadar cok müşteri nede olsa:(

Üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum açıkçası.

Neyse hep dediğimiz gibi herseyin hayırlısı olsunda 40 yasında olsun sağlıklı hayırlı olsunda. Sende unut yaşadıklarını gerçekten cok gençsin daha neler göreceksin. İnsallah en kısa sürede kendini toparlarsın sorunun nedenide bulunur.

Bak yaşında ne kadar gençmiş ne güzel daha çokk yılların var. Benim öyle uzun yıllarım da yok. Ama ne yaparsın elden geleni deneyeceğiz.
Doktor konusunda da ne güzel bak incelemeye alınacaksınız inşallah sorunda bulunur. Oysa biz daha sorunumuz ne onu bile bilmiyoruz.
40 yaşından sonra hamilelik % 20 lere düşüyormuş. Doktorumsa hala bana klomen vermeye çalışıyor olayın farkında değil sanırım. Özel hastaneye gittiğimiz halde doğru düzgün inceleme zahmetinde bile bulunmamalarını anlayamıyorum. Ne kadar cok hasta o kadar cok müşteri nede olsa:(

Üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum açıkçası.

Neyse hep dediğimiz gibi herseyin hayırlısı olsunda 40 yasında olsun sağlıklı hayırlı olsunda. Sende unut yaşadıklarını gerçekten cok gençsin daha neler göreceksin. İnsallah en kısa sürede kendini toparlarsın sorunun nedenide bulunur.

Benim dr umda universite hastanesinde.
Hic ugrasma orayla burayla.
Universite hastanelerinde hasta kapasitesi daha genis oldugu icin daha net anlasilir ne sikinti varsa.
Birinin yakalayip goremedigini digeri goruyor.
Herseyin basindayim evet..
Ama surec yipratici..
Diyorum buna sukur olsun..
Klomen evet iyi bir ilac ama normalde tedavi sirasi farklidir.
1 sene cocugu olmayan ciftlere 1 sene dokunca kadina rahim filmi hormon testleri vs erkekten spermiogrm bakilir.
Puruz yoksa yumurta desteklerler klomenle vb ilaclarla.
Sonra oda olmadi aşılama falan.
Ama sana neden hala klomen veriyorlarki ?
Giden senden gidiyor.
Senin bunyenden senin zamanindan gidiyor..
Git bi universite hastanesine.
Herseyi a dan z ye anlat.
Ben bi devlete gitseydim kurtaji yapar 3 ay cocuk yapma der şutlardi beni.
Sukur olsunki iyisine denk geldim.
Insallah hersey icin herkes icin hayirlisi olur..
Yetmiyo cumleler ne deyim..
Rabbim hayirlisini versn

Amin amin...
Dun bebegimi kaybettim..
Kalbi durmus.
Bu surecte bebek yasak.
Destek alicam o yuzden.
Yinede hayirlisi..

Çok üzüldüm canım seni anlayabiliyorum desem de sana bir faydası olmayacak belki, bende bebeğimi düşürdüğümde kimsenin sözleri fayda sağlamamıştı içimdeki yangını kimse anlayamaz gibi geliyordu ama önce mevlam sonra dostlarımın sayesinde yeniden umutlanabildim Allah kaldıramayacağımız yükü kuluna vermez derler.. Sabretmekten ve dediğin gibi hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elden. sevinçler paylaştıkça çoğalır üzüntülerde paylaştıkça azalır derler senin için dua eden bir sürü anne adayı, umudu bir sonraki aya kalmış ( ben dahil) anne adayları var. hepimiz dua ediyoruz iyi olman için.. nisan diye üzme kendini sende vücudunda biraz dinlenirsiniz nisan a daha güçlenirsiniz.. Destek alman da çok önemli..her şeyi kendine yüklememeli ve dinlenmelisin.. herşeyin hayırlısı bitanem.. Dualarım seninle...

Benim dr umda universite hastanesinde.
Hic ugrasma orayla burayla.
Universite hastanelerinde hasta kapasitesi daha genis oldugu icin daha net anlasilir ne sikinti varsa.
Birinin yakalayip goremedigini digeri goruyor.
Herseyin basindayim evet..
Ama surec yipratici..
Diyorum buna sukur olsun..
Klomen evet iyi bir ilac ama normalde tedavi sirasi farklidir.
1 sene cocugu olmayan ciftlere 1 sene dokunca kadina rahim filmi hormon testleri vs erkekten spermiogrm bakilir.
Puruz yoksa yumurta desteklerler klomenle vb ilaclarla.
Sonra oda olmadi aşılama falan.
Ama sana neden hala klomen veriyorlarki ?
Giden senden gidiyor.
Senin bunyenden senin zamanindan gidiyor..
Git bi universite hastanesine.
Herseyi a dan z ye anlat.
Ben bi devlete gitseydim kurtaji yapar 3 ay cocuk yapma der şutlardi beni.
Sukur olsunki iyisine denk geldim.
Insallah hersey icin herkes icin hayirlisi olur..
Yetmiyo cumleler ne deyim..
Rabbim hayirlisini versn

Amin canım hepimiz için inşallah hayırlısı olur. sperm testi hormon testi falan yaptı hastene bir sorun yok deyip verdiler kolmeni. Takip falan edelim demedi doktor 3-4 ay deneyelim olmadı rahim filmi çektiririz dedi . Üniversite hastaneleri de cok uğraştırıyor yaa o yüzden simdiye kadar gitmedim. Burnu akan oraya koşuyor anlamış değilim. Gün alayım desen 15 20 günü buluyor saçma sapan olmuşlar. Eşimi bile sperm testi yaptırmak için inan 7 ay uğraştım. Yine isteseler sanırım 3-5 ay daha uğraşırım. (Aslında alışmış kudurmuştan beterdir derler ya bir alışsa:::))))

Burayada hergün girmek istemiyorum aslında çünkü doktor herkese farklı bir sey söylüyor. ona ne vermiş buna ne vermiş insanın dengeside iyice bozuluyor. Çocuktan başka bir sey düşünmez oluyor. Doktora giderek birazda oluruna bırakmak gerek sanırım. Çünkü okuyorum 1. klomende hamile kalanlar 2. de kalanlar 3. de kalanlar yok rahim filminden sonra hamile kalanlar insan onda olmazsa bunda hamile kalırım diye ümitlenip kendini iyice kaptırınca da psikolojik olarak yumurtalar cok etkileniyormuş. (Sorunda tırlatıp yumurtalarla konuşmaya bile kalka bilirim yani::)))))

Neyse sekerim uzun lafın kısası ota ,.oka kafayı takmamamız gerek aslında rabbim yazdıysa olacak. Yıllarca tedavi görüp hamile kalamayan fakat sonra kendiliğinden bebek sahibi olanlarda az değil. Biz gidip bıkmadan yeniden tedavimizi olalım da en azından elimizden geleni yapmış oluruz ne yapalım. Rabbim bize de böylesini nasip görmüş. Pc ye 3-5 gün girmiyom ama girincede susturana aşk olsun:) Hadi sağlıcakla kal. Allah cümlemize dermansız dert vermesin inşallah.

Amin canım hepimiz için inşallah hayırlısı olur. sperm testi hormon testi falan yaptı hastene bir sorun yok deyip verdiler kolmeni. Takip falan edelim demedi doktor 3-4 ay deneyelim olmadı rahim filmi çektiririz dedi . Üniversite hastaneleri de cok uğraştırıyor yaa o yüzden simdiye kadar gitmedim. Burnu akan oraya koşuyor anlamış değilim. Gün alayım desen 15 20 günü buluyor saçma sapan olmuşlar. Eşimi bile sperm testi yaptırmak için inan 7 ay uğraştım. Yine isteseler sanırım 3-5 ay daha uğraşırım. (Aslında alışmış kudurmuştan beterdir derler ya bir alışsa:::))))

Burayada hergün girmek istemiyorum aslında çünkü doktor herkese farklı bir sey söylüyor. ona ne vermiş buna ne vermiş insanın dengeside iyice bozuluyor. Çocuktan başka bir sey düşünmez oluyor. Doktora giderek birazda oluruna bırakmak gerek sanırım. Çünkü okuyorum 1. klomende hamile kalanlar 2. de kalanlar 3. de kalanlar yok rahim filminden sonra hamile kalanlar insan onda olmazsa bunda hamile kalırım diye ümitlenip kendini iyice kaptırınca da psikolojik olarak yumurtalar cok etkileniyormuş. (Sorunda tırlatıp yumurtalarla konuşmaya bile kalka bilirim yani::)))))

Neyse sekerim uzun lafın kısası ota ,.oka kafayı takmamamız gerek aslında rabbim yazdıysa olacak. Yıllarca tedavi görüp hamile kalamayan fakat sonra kendiliğinden bebek sahibi olanlarda az değil. Biz gidip bıkmadan yeniden tedavimizi olalım da en azından elimizden geleni yapmış oluruz ne yapalım. Rabbim bize de böylesini nasip görmüş. Pc ye 3-5 gün girmiyom ama girincede susturana aşk olsun:) Hadi sağlıcakla kal. Allah cümlemize dermansız dert vermesin inşallah.

aynen canım aynen.düşmeyelim üstüne.bizde 3 ay korunup ondan sonra korunmayı bırakıcaz. çocuk psıkolojisi ile değilde korunmayı kesip herşeyı akışına bırakıcaz.benim hocam söylemişti stres ; sende hiçbirşey yokken bile tüpleri kasarmış.o yüzden stres yapmamak lazım.ve her vucut farklı.her molekül her dna farklı.asla başkasında olan sendede olacak dıye bır kaıde yok.. tek çare en güzelini getırmesı dileğiyle zaman...

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dediama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür müacaba :KK61:

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dediama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür müacaba :KK61:
Büyür inş canım mesaj etme birçok kişinin büyümüş çünkü forumda okudum

Kaç gün sonra büyümüş acaba canm başına gelen arkadaşım yok mu yardm edicek :KK43:
Canım benimde 10gün 10mm di 14 gün 17mm oldu ben o ara incir kuru yaptım kısırlık bölümünde acaba incir küründen mi oldu diye bir başlık var orayı oku istersen telaş yapma lütfen büyür inş

Back