• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

canım ben ilk defa kullandın veeeeeeeeeee şuan 4 haftalım hamileyiiiiiiimmmmmm.
bir arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı şimdi kucağında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

o yaşadığın ağrılar yumurtlamadan kaynaklı bende de olmuştu. benim çatlama iğnesine bile ihtiyacım olmadı.

rabbime çok şükür bebişim benimle...

CNm mrb bende bu ay başladım klomene sen gunde kac tane içmiştin ve yumurtaların ilaçtan önce kac mm di hatırlıyorsan Cvp verir mısın lütfen tskler şimdiden. Bu arada Allah bagislasin inşallah bebeğini darısı isteyen herkese inşallah

Kist oluşumu için şu çok anlatılıp övülen soğan kürünü dene istersen bir cok yerde okudum tamamen yok ediyormuş kisti. İbrahim saraçoğlunun anlattığı su soğan kürünü kastediyorum. En azından hamile kalmanı hap gibi o ay için imkansızlaştırmaz.
İlacınıda kürüde bence bu ay kullan gelecek aya tamamen yok olursa en azından kür yumurta nın olgunlaşmasını sağlar diye düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede bizimde bebeklerimiz kendilerini belli eder.

geçen ay o kürü denedim ama günde 2 kez diyor ben 1 kez yapabildim :( yinede işe yaramış çünkü 5cm kist 16mm oldu ama dr işi garantiye almak için kist yok olmadan klomen başlamadı :( artık hayırlısı ben daha 3 ayda yoruldum uzun süre bu tedaviyi görenlere allah sabır versin :( rabbim isteyen herkesi en kısa zamanda kavuştursun yavrusuna...

Ark.mrb. Klomenin 3. Ayında gebe kalmışlıkta hani ilk ay kac doz kullandın ikinci ay kac doz kullandın ben bu ay ilk defa kullanicam 5 gun boyunca bir adet kullanicam 11. Gunünde takibe gidilen inşallah. Sen gebe kaldığın ay kac doz kullanmıştın canım Cvp verirsen çok sevinirim Allah bağışlanın ebedini bu arada Rabbim bizlere dileyen herkese versin inşallah .

Ben her ay 5 gün günde 2 doz kullandım sabah ve akşam olmak üzere hatta hamile kaldığım ay yumurta kontrolüne gittiğimde yumurtam biraz küçüktü 15 mm falandı sanırım doktorum tam hatırlamıyorum ama 2 ya da 3 gün daha kullandırtmıştı 19 mm oldu ve çatladı zaten o ay hamile kalmasaydım doktorum 3 ay dinlendirecekti beni ilacı kesecektik üç ay çok şükür Rabbim ol dedi darısı başınıza Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen ve hakeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben her ay 5 gün günde 2 doz kullandım sabah ve akşam olmak üzere hatta hamile kaldığım ay yumurta kontrolüne gittiğimde yumurtam biraz küçüktü 15 mm falandı sanırım doktorum tam hatırlamıyorum ama 2 ya da 3 gün daha kullandırtmıştı 19 mm oldu ve çatladı zaten o ay hamile kalmasaydım doktorum 3 ay dinlendirecekti beni ilacı kesecektik üç ay çok şükür Rabbim ol dedi darısı başınıza Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen ve hakeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Cnm ne guzel bebişine kavusmussun darısı bize birsey sorabilir miyim bnm adet döngüm uzun adetin 22. 23. Günü yumurtluyorum gec yanii bnm doktorum yumurta takibi yapıo ilaçsız birkac ay böle deniycem dedi gec büyüyen bi yumurtaya ilaç vermesi lazım değil mi?zaman kaybı yaşamak istemiorum artık:((((

CNm mrb bende bu ay başladım klomene sen gunde kac tane içmiştin ve yumurtaların ilaçtan önce kac mm di hatırlıyorsan Cvp verir mısın lütfen tskler şimdiden. Bu arada Allah bagislasin inşallah bebeğini darısı isteyen herkese inşallah

canım ben adetimin 3.günü gittim hiç yumurta boyu falan ölçmedi. aslında benim yumurtlama problemimde yoktu.kistim falan da yoktu. hormonlarım da normaldi. ben çok istedim kullanmayı çünkü eşiminde herşeyi normal benimde ama 15 ay olmadı.

neyse doktora dedim bana klomen ver diye. oda adetin 5. günü kullanmaya başla günde bitane dedi. bitince de gittim hastaneden ayrılmıştı... adetin 13. gününde başka doktora gittim çatlamaya başlamış 3 gün ilişki olsun dedi o da yumurta boyunu söylemedi.

neyse baktım ogünden sonra hiç olmayan göğüs ağrısı falan başladı. 1 hafta sonra kokular çok daha keskin geldi. bir gün başım çok şiddetli ağrıdı.ama öyle çok akıntım falan olmadı.içimden bir his busefer oldu diyordu adete 3 gün kala uzun yola çıkacağım için bi test yapayım dedim. hani olmadı yanıma ped alırım dedim.

birde ne göreyim idrar testi çift çizgi hemde 15 ay sonra...

yani şaşkınlıktan sevinemedim bile öyle kaldım...

neyse allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

inşallah kimse benim kadar beklemez...

herkese duacıyım..........

Âmin CNm ins benim doktor ilk ay en düşük doz dedi belki tekrarlara gerek kalmaz dedi bende iki yumurta oluşmuştu gecen ay biri 9 biri 12 mm di gecen ay öğrendim zatn yumurtaların buyumedigini inşallah yeterli gelir bu ilk ay. Peki yan etkileri nelerdi ilacın kuzu ?

canım ben adetimin 3.günü gittim hiç yumurta boyu falan ölçmedi. aslında benim yumurtlama problemimde yoktu.kistim falan da yoktu. hormonlarım da normaldi. ben çok istedim kullanmayı çünkü eşiminde herşeyi normal benimde ama 15 ay olmadı.

neyse doktora dedim bana klomen ver diye. oda adetin 5. günü kullanmaya başla günde bitane dedi. bitince de gittim hastaneden ayrılmıştı... adetin 13. gününde başka doktora gittim çatlamaya başlamış 3 gün ilişki olsun dedi o da yumurta boyunu söylemedi.

neyse baktım ogünden sonra hiç olmayan göğüs ağrısı falan başladı. 1 hafta sonra kokular çok daha keskin geldi. bir gün başım çok şiddetli ağrıdı.ama öyle çok akıntım falan olmadı.içimden bir his busefer oldu diyordu adete 3 gün kala uzun yola çıkacağım için bi test yapayım dedim. hani olmadı yanıma ped alırım dedim.

birde ne göreyim idrar testi çift çizgi hemde 15 ay sonra...

yani şaşkınlıktan sevinemedim bile öyle kaldım...

neyse allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

inşallah kimse benim kadar beklemez...

herkese duacıyım..........

Sahil canm Allah razı olsun benim iki yumurta gelişmişti gecen ay biri 9 biri 12 mm di bu ayda verdi iste ilacı yarın başlıcam bakalım mubarek cuma gunu hürmetine hayrıma vesile olur insallahhhhhhhh ayy amanın şimdi geldi aklıma bak yarın cuma vardır inşallah yarın başlamamın bı Hayri allahimmmm bı heyecan bastı aksam aksam şimdi beni :)))

Bende ayni duygulari yasamistim..
Zor biliyorum...
Hemde cok zor..
Ama buna sukur olsun 10 sene 20 sene bekleyen ciftler var.
Yinede elindekine sukur olsun..
Sabir canim benim..
Tek caren sabir ve dua.
Benim klomeni kullandigim ilk aydi.yumurta olgunlugu iyi ama biz isimizi garantiye alalim deyip birde catlatma ignesi vurdu doktor.
Dur bakalim.
Iliskiden sonra ayaklarini yukari kaldir.
Ellerinle kalcani destekle komple yukarida olsun kalcan.
Ve ayaklarini mutlaka sicak tut.mutlaka..
Insallah sende hayirlisiyla kavusursun dilegine canim benim..
Vardir vakti zamanida hayirlisi herseyin..

Selam canm ben yarın başlıcam klomene 5 gun boyunca her gun aynı saat 1 adet ve takibe gidicem doktor çatlatma iğnesi ile bisi demedi çatlatma iğnesine gerek olup olmadığına nasil karar veriyor doktor canım ?

Selam canm ben yarın başlıcam klomene 5 gun boyunca her gun aynı saat 1 adet ve takibe gidicem doktor çatlatma iğnesi ile bisi demedi çatlatma iğnesine gerek olup olmadığına nasil karar veriyor doktor canım ?

yumurtanın büyüklüğüne göre karar veriyorlar canım. sanırım20-22 mm arası olunca...

ama tam bilemiyorum çünkü doktor gerek duymadı bende çatlamaya başlamış dedi,

Yumurtanin belirli bi olgunluga gelmesini bekliyor.
Dr una sorarsin igneyi.
gozlemini takibini o yapacak cunku.
Dokunu yapını en net o gorup bilecek.
Biz ne desek dogru olurmu bilmem.
Dr una detaylica sor cnm benim.

Âmin CNm ins benim doktor ilk ay en düşük doz dedi belki tekrarlara gerek kalmaz dedi bende iki yumurta oluşmuştu gecen ay biri 9 biri 12 mm di gecen ay öğrendim zatn yumurtaların buyumedigini inşallah yeterli gelir bu ilk ay. Peki yan etkileri nelerdi ilacın kuzu ?

Bende sadece göğüs ağrısı(hassasiyeti)oldu onun dışında bir yan etkisi yoktu

Bende sadece göğüs ağrısı(hassasiyeti)oldu onun dışında bir yan etkisi yoktu

canım bu göüs hassasiyeti ne zaman oldu opeki..
benim ilk klomen kullanışım ve 17. günüm bugün..15.günden beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum..
nolur yardımcı ol..sendedemi böle oldu..ve o aymı hamile kaldınn

Son düzenleme:
Cnm ne guzel bebişine kavusmussun darısı bize birsey sorabilir miyim bnm adet döngüm uzun adetin 22. 23. Günü yumurtluyorum gec yanii bnm doktorum yumurta takibi yapıo ilaçsız birkac ay böle deniycem dedi gec büyüyen bi yumurtaya ilaç vermesi lazım değil mi?zaman kaybı yaşamak istemiorum artık:((((

Valla canım bende pco olduğu için tam doz başladı ilaca bir de glukofen kullanıyodum ben insülin direnci için pco hastalarına kullandırılıyor aynı zamanda kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyomuş

benim ilk klomen kullanışım ve 17. günüm bugün..15.günden beri göğüs uçlarıma dokunamıyorum..

Evet yapar kullanmaya başlayınca hep oldu bende hatta hamilelikte de devam etti 3. Ay hamile kaldım ben

Evet yapar kullanmaya başlayınca hep oldu bende hatta hamilelikte de devam etti 3. Ay hamile kaldım ben

anladım canım bende hiç olmazdı şimdi olmaya başladı..soruyorum kimsede yok birtek bende var korktum içimi rahatlattın Allah razı olsunnn

CNm mrb benimde klomene ilk kullanısim daha bugün başladım yumurtalar büyümedigi icin verdi doktorum bes gun 1 adet kullanicam sen ne kadar kullanacaksın ve hangi sebeple başladın şikayet ne senin kuzum ?

CNm mrb benimde klomene ilk kullanısim daha bugün başladım yumurtalar büyümedigi icin verdi doktorum bes gun 1 adet kullanicam sen ne kadar kullanacaksın ve hangi sebeple başladın şikayet ne senin kuzum ?

Tatlim benimde yumurtslarim biraz az calisiomus.
Ben adetin 3.günü basladim 5 gün günde 2 kez kullandim tatlim

Tatlim benimde yumurtslarim biraz az calisiomus.
Ben adetin 3.günü basladim 5 gün günde 2 kez kullandim tatlim

Allah Allah okuyorum herkes Gunde 2 ad kullanmış bana gunde 1 ad dedi doktorum daha bugün başladım 1 adette şimdi alsam mı acaba bilemedim yaaa peki bat ne zaman senin CNm

Allah Allah okuyorum herkes Gunde 2 ad kullanmış bana gunde 1 ad dedi doktorum daha bugün başladım 1 adette şimdi alsam mı acaba bilemedim yaaa peki bat ne zaman senin CNm

Tatlim bazi doktor lar günde 1 tane veriolar..bat 5 mart canim..bugün 17. Günüm.. Sen kacinci gününde basladin ilaca

Back