• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

öncelikle hamişlerimize hayırlı olsun ve sağlıcakla allahın izniyle yavrucaklarınızı kucagınıza allamayı nasip etsin benim gibi isteyenlerede tez vakitte nasip etsin bu arada inofolik kullanan arkadaşlar akşam 2 sabah 2 poşet mi içiyorsunuz ve 1 hafta sürüyo aldıgım ilaç 6 aydır kullanıyorum bugün klomenimin 2. doktor olarak 3. klomenim ama öncesinde kullanımımla birlikte beşinci klomenim bakalım sonu nereye varacak çok merak içerisindeyim ???????

canım ınsallah ya bugun daha beterdı vucudumm gerckten yataktan çıkmak ıstemıyorum resmen. cok yorgunluk basıyo benı ya bu ne yaa :( sonucu ogrensemde rahatlasam artıkk daha haftaya pazartsıye kdr ne yapacam tam bı hafta var yaaa

Az kaldi canim sık dişini.
Cok acele etme kasmada kendini.
Bak ben o kadar bekledim ameliyatlar oldum klomen ve igneyle ilk ay hamile kaldim simdide dusuk tehlikem varmis yatiyorum.
Sabah gittim.tek tarafli agrim devam ediyordu.insallah dis gebelik deildir progestan kullan yat dedi.
Cumartesi keseye ve kalp atislarina bakacak.
Kese gozukmezse ne yaparim ne ederim bilemiyorum..

cnm catlatma ıgnesı kullanmısmıydınn pcolumusun ??
Pcoluyum evet ama doktorum hiç çatlatma iğnesi yapmadı yumurtanın kendiliğinden çatlamasını bekledik çok şükür her ay çatladı 3. Ay da hamile kaldım zaten şimdi kızım 4,5 aylık Allah siz de dahil isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bak ben o kadar bekledim ameliyatlar oldum klomen ve igneyle ilk ay hamile kaldim simdide dusuk tehlikem varmis yatiyorum.
Sabah gittim.tek tarafli agrim devam ediyordu.insallah dis gebelik deildir progestan kullan yat dedi.

sağol canım.. sende ıkkat kendıne yatt hiç kalkmaa kendını yormaa Allah korusun ınsallah bebısını kalp atısınıda duyacaksın inşallah sakın üzülme olurmu içini ferah ttut. :) bşey olmayacak sağlıkla kucağına alırsın Allahın izniyle bbişini

canmm mb nasılsnn nasıl gdıyo hamişlik :) miden filan bulanıyomu basladımı boyl seyler.. benm ıkı gundur akıntım var ya bugun 12. gunum sendede olmusmuydu akıntı

canmm mb nasılsnn nasıl gdıyo hamişlik :) miden filan bulanıyomu basladımı boyl seyler.. benm ıkı gundur akıntım var ya bugun 12. gunum sendede olmusmuydu akıntı

Yok daha bulantilarim falan baslamadi.
Yatiyorum surekli dusuk riskim var ya.
O zamanlar bende akinti varmiydi hic anlayamamistim.cunku progesteron hormonundan olusan bir ilaci vajenden koyuyordum.
E ilac eriyince iniyordu tabi.
14.gunun sabahinda kahverengi lekem olmustu oda tutunma kanamasiymis.
Sabret 3.4 gun sonra yaptir testi.idrarda hemen cikmaz.kanda baktir.
Ben laborantim kendimden biliyorum.
Idrarda hemen cikmasi icin once idrar gecmesi ve gecen miktarin 20 nin uzerinde olmasi lazim.
En erken kanda cikar.

O zamanlar bende akinti varmiydi hic anlayamamistim.cunku progesteron hormonundan olusan bir ilaci vajenden koyuyordum.
Idrarda hemen cikmasi icin once idrar gecmesi ve gecen miktarin 20 nin uzerinde olmasi lazim.
En erken kanda cikar.

tmm cnım cuma gunu ypmayı düşünüyorum test zaten cok teşekkürler.. kndıne dıkkat et

En erken kanda cikar.

İnşallah Allah'ın izniyle kalp atışlarını duyarsın.. Hersey risk ama pozitif düşünmek lazım.. klomendn sonra doktora kontrole gittim yumurtayı göremedi bugün yine gidicem bakacak. Ama hala lekelerim devam ediyor hatta sabah kesilir gibi olmuştu artış olmuş biraz anlamadım ilacın etkisiyle reel biter bitmez yumurta oluşmuş ve düşmüş olabilirim düşük bir ihtimal dedi doktor ama aklıma takıldı.. Bu adet gibi 4-5 gündür devam ediyor... Hayirlisi:50::18:

İnşallah Allah'ın izniyle kalp atışlarını duyarsın.. Hersey risk ama pozitif düşünmek lazım.. klomendn sonra doktora kontrole gittim yumurtayı göremedi bugün yine gidicem bakacak. Ama hala lekelerim devam ediyor hatta sabah kesilir gibi olmuştu artış olmuş biraz anlamadım ilacın etkisiyle reel biter bitmez yumurta oluşmuş ve düşmüş olabilirim düşük bir ihtimal dedi doktor ama aklıma takıldı.. Bu adet gibi 4-5 gündür devam ediyor... Hayirlisi:50::18:

Alllah allah cok tuhaf ya.
Allah yardimcin olsun canim benim.
Yumurta takibi icin rahat bi 5 gun pespese cagirirlar zaten.
Isin ilginci o leke neden devam ediyo ?
Onu bulmasi lazim.gecsin yumurtayi simdilik.
Bendede oyle olmustu kist cikti.
Detayli baktirt kendine.
Icine sinmiyosa git baska doktora.
cunku hicbirsey senin sagligindan onemli olamaz.

Alllah allah cok tuhaf ya.
Allah yardimcin olsun canim benim.
Yumurta takibi icin rahat bi 5 gun pespese cagirirlar zaten.
Isin ilginci o leke neden devam ediyo ?
Onu bulmasi lazim.gecsin yumurtayi simdilik.
Bendede oyle olmustu kist cikti.
Detayli baktirt kendine.
Icine sinmiyosa git baska doktora.
cunku hicbirsey senin sagligindan onemli olamaz.
Zaten izinliydi doktorum baska doktora geldim suan. benimde kafam karisti.ilk kez klomen kullandim ilac kullandiktan 2 gun sonra basladi lekeler bazen kirmiziya donuyor ama hala geliyor. Cozemedim sorucam simdi aklimdaki her seyi.. bakalim nedicek..

Pcoluyum evet ama doktorum hiç çatlatma iğnesi yapmadı yumurtanın kendiliğinden çatlamasını bekledik çok şükür her ay çatladı 3. Ay da hamile kaldım zaten şimdi kızım 4,5 aylık Allah siz de dahil isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

amin cnm ınsallahhh

En erken kanda cikar.

yaaa canımm dayanamadımm cubuk test alıp yaptım bugun 13. gun kan vermeden bı bakayım dedım belkı sılık mılıkte olsa cıkar dıye hıcbısey cıkmadı yarın kan verecektım :( şımdı hıc gıdesım yok adetım 11 inde gecerse ancak yaptırayım barıı

yaaa canımm dayanamadımm cubuk test alıp yaptım bugun 13. gun kan vermeden bı bakayım dedım belkı sılık mılıkte olsa cıkar dıye hıcbısey cıkmadı yarın kan verecektım :( şımdı hıc gıdesım yok adetım 11 inde gecerse ancak yaptırayım barıı

Kiz sen niye dediklerimi okumuyon :)
idrarda cikmaz 20 yi gecene kadar.
Benimde kanda ilk 12.94 du.
Ama idrar negatifti normal olarak.
3 gun sonra yapilan testte 46 olmustu.
O zaman bile idrarda silik cikmisti.
Sabret hele.
Cuma baktir kanda.
Zaten pozitif cikarsa pazartesi tekrar bakar yukselme varmi diye..

Sabret hele.
Cuma baktir kanda.
Zaten pozitif cikarsa pazartesi tekrar bakar yukselme varmi diye..[/QU

siniroldum yaaa :( ne bıleyımm merak işte dayanamadım cumamı yapayım dıyorsun cuma 15. gunu olcak yarın 14. gunum kız cuma verırsem kanı sonucu pazartesı alıcam yaa yıne catlarım meraktan en azından yarın verırsem kanı cuma gunu sonbuc alırım dıye seetttırdıydım :D

Sabret hele.
Cuma baktir kanda.
Zaten pozitif cikarsa pazartesi tekrar bakar yukselme varmi diye..[/QU

siniroldum yaaa :( ne bıleyımm merak işte dayanamadım cumamı yapayım dıyorsun cuma 15. gunu olcak yarın 14. gunum kız cuma verırsem kanı sonucu pazartesı alıcam yaa yıne catlarım meraktan en azından yarın verırsem kanı cuma gunu sonbuc alırım dıye seetttırdıydım :D

Ben 15.gunu baktirmistim.
Ozel bi hastaneye git.
Gebelik testi yaptircam de.
Protokol numaranida al.1 saate cikiyo sonuc.
Sonuca internetten bak.
Insallah hamissindir ay :)

Son düzenleme:
Ben 15.gunu baktirmistim.
Ozel bi hastaneye git.
Gebelik testi yaptircam de.
Protokol numaranida al.1 saate cikiyo sonuc.
Sonuca internetten bak.
Insallah hamissindir ay :)

canım bılıyomusunn ozel hastanelerde bosuna gebeşlık testı yaptırmaktan belkı 400 500 lıram gıtmıstır en az 20 tl tovbelıyım daha yaptırmam ozelde sağlık ocagında yaptırıcam 3 ay oncesıne kadr calısıyorum dıye hep ozelde her ay baktırıyodum 2 ssene boyunca dusunn artık bıktım bosuna gıtmesın param zaten calısmıyorumda suan :( baktım deger yuksek ondan sonraa bebısıme feda olsunn herseyy en ıyısı cuma saglık ocagnda yaptırıyım pazartesıne kadrda sabır artık ne yapalımm ınsallah oyledır dua et emı :)

canım bılıyomusunn ozel hastanelerde bosuna gebeşlık testı yaptırmaktan belkı 400 500 lıram gıtmıstır en az 20 tl tovbelıyım daha yaptırmam ozelde sağlık ocagında yaptırıcam 3 ay oncesıne kadr calısıyorum dıye hep ozelde her ay baktırıyodum 2 ssene boyunca dusunn artık bıktım bosuna gıtmesın param zaten calısmıyorumda suan :( baktım deger yuksek ondan sonraa bebısıme feda olsunn herseyy en ıyısı cuma saglık ocagnda yaptırıyım pazartesıne kadrda sabır artık ne yapalımm ınsallah oyledır dua et emı :)

Ay insallah hamilesindir insallaaaaaahhhhhhhhh.
Insallah saglikli sihhatli nur topun olur :)
Is hamile kalmakla bitmiyoki.
bende cok tedirginim simdi.
Cumartesi insallah kese gozukurde duyarim kalp atisini.
Sonrada taramalar vs var.
Rabbim korusun pirincimi :)
Sanada nasip etsin sagliklisiyla.
Sabret..
Allah sabredenle beraberdir derler..

Ay insallah hamilesindir insallaaaaaahhhhhhhhh.
Insallah saglikli sihhatli nur topun olur :)
Is hamile kalmakla bitmiyoki.
bende cok tedirginim simdi.
Cumartesi insallah kese gozukurde duyarim kalp atisini.
Sonrada taramalar vs var.
Rabbim korusun pirincimi :)
Sanada nasip etsin sagliklisiyla.
Sabret..
Allah sabredenle beraberdir derler..

sağoll canımsınn tanımıyorum senı ama ınsan tanımadan an"cak bu kadar tesellı" verebı2lır motıve edebılırr olemasada rabbımın bır bıldıgı vardır. hayırlısıysa olsun zaten :) çok sağol cuma gunu verıcem kan sabah sonucumu gıdıp kendım bıle almayacam ablama aldırcam :) daha heyecanlı olsun bugun belım agrıyorr seffaf bı akıntım var ve cok yorgunumm 15 gunden beruı umarım adet belırtılerı degılde bebısımın belırtılerıdır. :)

sağoll canımsınn tanımıyorum senı ama ınsan tanımadan an"cak bu kadar tesellı" verebı2lır motıve edebılırr olemasada rabbımın bır bıldıgı vardır. hayırlısıysa olsun zaten :) çok sağol cuma gunu verıcem kan sabah sonucumu gıdıp kendım bıle almayacam ablama aldırcam :) daha heyecanlı olsun bugun belım agrıyorr seffaf bı akıntım var ve cok yorgunumm 15 gunden beruı umarım adet belırtılerı degılde bebısımın belırtılerıdır. :)

Ay cok mutluyum masallah :)
Bugun kese gozuktu wamp20 :)
Pirinc kadar bebik :)
Rabbime sukurler olsunki dıs gebelik deilmis.
Ama dusuk riskim hala varmis
Igne vurdu kalcadan.
Paso yaticam.progestana devam.
cumartesi tekrar gitcem.
Valla Allah bebisimle ilgili dualarini duydu :)
Insallah ama insallah sende hamilesindir.
Tum samimiyetimle tum ictenligimle soyluyorum bunu..
Rabbim sanada isteyenlerede hayirlisiyla ay parcasi kuzular nasip etsin..

Back