Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet vuruldum canım bekliyoruz inş tutmuştur dua ediyorumBen kürlere güvenmyorm canm çnkü soğan kürü yaptm yaramadı işe hiç o yuzden inşallah büyür peki 17 mm ye iğne vuruldun mu
Hımm tamam canm inşallah tutmuştr güzel haberlerni bekliyorum :)Evet vuruldum canım bekliyoruz inş tutmuştur dua ediyorum
Çıktımı cnm senin sonuçEvet vuruldum canım bekliyoruz inş tutmuştur dua ediyorum
Canım bugün gidecektim ki leke geldi bu ayda olmadı malesefÇıktımı cnm senin sonuç
Hayırlısı neyse o olsun canm sıkma canını bakalm bende perşembe gideym haberdar ederm :)Canım bugün gidecektim ki leke geldi bu ayda olmadı malesef
Canm ya bde bişi sorucam benm sanki kasklarm şişknlk hissediyorm sende oluyo muydu öyle klomende şişmiş gibi böyleCanım bugün gidecektim ki leke geldi bu ayda olmadı malesef
Evet canım özellikle yumurta olan kasığım şiş gibiydi hayırlı haberlerini bekliyorumCanm ya bde bişi sorucam benm sanki kasklarm şişknlk hissediyorm sende oluyo muydu öyle klomende şişmiş gibi böyle
Anladm canm bide böle ince ince sancı gibi giriyo birden giriyo ve cıkıyo ara ara oluyo muydu canm sendede yarndan snra doktora gidicem bakalm şişmişlermi öğrencez inşallahh :)Evet canım özellikle yumurta olan kasığım şiş gibiydi hayırlı haberlerini bekliyorum
Ya arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben 2 senelik evliyim cocugumuz olmuyr ikimizde de sıkıntı yok fakat doktor klomen verdi klomenin ilk ayındayım adet günüm yarın ama hafif gece kasık agrım olup bugun sabah peçetede hafif acık renkte kanamam oldu acaba yerleşme kanamasımıdır[/ inşallah öyledir canım ama adetin erken geliyorda olabilir hayırlısı olsun inşallah
İnşallah hamilesindir Canım belki yerleşiyordur bu ilaç adet düzenini bozuyor mu bilmiyorum o yüzden günün geçebilir mi inşallah öyle bi etkisi yoktur bende heveslenirim günüm geçerseAma devamı gelmedi canm ya beklemek lazım
Düzenleyip ovulasyonu saglıyomus düzenli bi şekilde bu hapİnşallah hamilesindir Canım belki yerleşiyordur bu ilaç adet düzenini bozuyor mu bilmiyorum o yüzden günün geçebilir mi inşallah öyle bi etkisi yoktur bende heveslenirim günüm geçerse![]()
Kuzum benim bende sen gibiyim bendede pko var ama asiri derecede sorun edilecek bi pko degilmis ve ikimizdede sıkıntı yok bende 1 ay once basladim klomene banada klomen verdi doktrum attim adetin 2.gununden 5 gun sureyle her aksam 2 ser tane attim doktorum 10.gununden gun asiri iliskide duzenli bulun dedi duzenli bi sekilde yaptik bugun adet gunum aslinda adet olmadim cok heycanlaniyorum düştü mü ki diye cok strese girdim beklemekten ve suan beyaz akintim varKızlar ben yeni üye oldum neredeyse yorumların hepsini okudum heyecanla ve umutla. İki buçuk senelik evliyim pco var malesef hiç hamile kalamadım tavsiye üzerine gittiğim doktorum klomen e başlattı bugün son günüm ve psikolojik olarak resmen berbat bi haldeyim. Yani olmayacak gibi hissediyorum sanki size de oluyor muydu fazla stres yapıyoruz ondan mı kiçok üzülüyorum bu duruma ya
![]()
Kuzum benim bende sen gibiyim bendede pko var ama asiri derecede sorun edilecek bi pko degilmis ve ikimizdede sıkıntı yok bende 1 ay once basladim klomene banada klomen verdi doktrum attim adetin 2.gununden 5 gun sureyle her aksam 2 ser tane attim doktorum 10.gununden gun asiri iliskide duzenli bulun dedi duzenli bi sekilde yaptik bugun adet gunum aslinda adet olmadim cok heycanlaniyorum düştü mü ki diye cok strese girdim beklemekten ve suan beyaz akintim var