ben yeniyim burda bendede pko vardı bu ayın 10unda klomene başladım günde 3 tane 2 kutu klomen kullandım buqun gttiqimde 3 tane yumurtam olustuqunu söledi doktor ve progestan die bi iğne vuruldum yarından itibaren ilişki olacakmş tutarmız sizce nolur bana qüzel şeyler söleyin
benimde 3 tane olmuş ama 1 diğerlerine göre büyükmüş banada hap olarak verdi acaba etkili olur mu
bende yumurta oluştu ama doz fazla geldiği için çok büyüdü 36mm kadar ulaştı sonra 20 gün olmadan adet oldum bakalım bugün dra gideceğim. tekrar klomen verecek sanırım dozu azaltır diye düşünüyorum :) inşallah hepimizi en kısa zamanda güzel haberlerle süsleriz burayı :)
mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur
mrb cnm bende klomen kullandım klomendee hiç kasık ağrım olmadı ben 1 paket 5 tane kullandım senin gibi ardından dr. çatlama iğnesi werdi 3 ay deneyin dedi 3. ayımda yani dün itibariyle öğrendim hamileyimtek bişi söliim sanaa stres yapmaa sakın seninde inş bekletmez bebeğin
sol yumurtalıkta 5cm kist oluşmuş dedi dr ben bu tedaviden bişey anlamadım ya geçen ay sağ yumurtalıkta yumurta çok büyüdü adetle o gitti bu kez de solda ist var dedi bunlar bir kutu klomenle oldu bide karşımda doz fazla gelmiş diyo sanırım bu drla olmayacakbaşka dr gitsem sil baştan mı alır herşeyi acaba?
mrb cnm bende klomen kullandım klomendee hiç kasık ağrım olmadı ben 1 paket 5 tane kullandım senin gibi ardından dr. çatlama iğnesi werdi 3 ay deneyin dedi 3. ayımda yani dün itibariyle öğrendim hamileyimtek bişi söliim sanaa stres yapmaa sakın seninde inş bekletmez bebeğin
Hayirli olsun canim. Belirtilerini yazar misin canim klomenle gebe kalanlarin farkli diolarda
mrb canım oncelıkle bebısın hayırlıı olsun :) tebrıkler.. bende klomende 2. ayım bu ay doktor kntroluz kulladım bu ay dun bıttı ama yarın doktora gıdıp yumurtallara baktırcam bi inşallah kızmaz bana doktor ve umarım tutar bu sefer stres yapmayalım dıyoruzz ama yınede oluyo ınsanın elınde degıl sen nasıl engel oldun strese
klomen bitti bakalım yarın ne dicek doktorum
mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur
yarın asılamam var dua bekliorum
inşallah tutar Alah yardımcın olsunnn
tşklr cnmcım ben yaklaşık 13.14 aydır bekliorum ha bu ay ha bu ay die gecikmeler oluodu heycanlanıodum ovulasyon tarihi hesaplıodum heray sayemde gebe testi üreticileri zengin olmuştur o kadar diim :) bu ay ovulasyon dönemimi dahi hesaplamadım olursa artık dedim ayın 13. nde adet olmam gerekirken olmadım belirtilerimde wardı test yaptım şükürler olsun yakaladım çift çizgiyi inş yakındaa siznde güzel hbrlerinizi alırız
ınsallah cnm sağol bende 12. gunu adet gıttım dktora klomen kullandım bu ay ıste bakı yumurtlarıma 19 mm olmuştu çatlatma ıgnesı vermedırahım duvarın ınce dedı kalın olsaydı ıgne verırdm dedi 14. gunu ynı yarın gıdıcm eger ctlamadysa rahım duvarıda kalınlasmıs olur bıraz daha ıns dedı ıgne verıcek ıste hayırlısı bakalımm bu ay cok umıtlıyım bende ılk defa yumurtam bukadr guel buyudu :) bıtanecık ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?