Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm bn senın yerınde olsam pzt deılde haftaya cuma yaptırırım madem 1 hafta gecınce daha kesın olurSonuç negatif bile olsa pazartesi bidaha tahlil yaptrımayı düşünüyorum. Bazen geç döllenme oluyor diyolar ya.. Umut işte..
cnm ınan kendıme cıkmıs kadar mutlu oldumm yaa allah tez vakıtte kucagına almayı nasıp etsınn e bızı aydınlatırsınn artıkk bnm testım de bugun problem cıkmıs pztesı bı daha gelın yapın dedıler bı yarım saat sonra lekelenmelerımm oldu adetımmm galıbaaPozitiiiiiifffff...28. 3 çıktı:))
cnm ınan kendıme cıkmıs kadar mutlu oldumm yaa allah tez vakıtte kucagına almayı nasıp etsınn e bızı aydınlatırsınn artıkk bnm testım de bugun problem cıkmıs pztesı bı daha gelın yapın dedıler bı yarım saat sonra lekelenmelerımm oldu adetımmm galıbaa![]()
1 gün durup 1 gün çalıştık. Ve oldu:))
Yani inanamadım. Adetim 4 gün geçti test yaptırdım 28.3 çıktı. İnşallah bir problem yoktur. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Allah herkese nasip etsin..