• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

ben yeniyim burda bendede pko vardı bu ayın 10unda klomene başladım günde 3 tane 2 kutu klomen kullandım buqun gttiqimde 3 tane yumurtam olustuqunu söledi doktor ve progestan die bi iğne vuruldum yarından itibaren ilişki olacakmş tutarmız sizce nolur bana qüzel şeyler söleyin :(

benimde 3 tane olmuş ama 1 diğerlerine göre büyükmüş banada hap olarak verdi acaba etkili olur mu

bende yumurta oluştu ama doz fazla geldiği için çok büyüdü 36mm kadar ulaştı sonra 20 gün olmadan adet oldum bakalım bugün dra gideceğim. tekrar klomen verecek sanırım dozu azaltır diye düşünüyorum :) inşallah hepimizi en kısa zamanda güzel haberlerle süsleriz burayı :)

amin amin amin :)

mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur

mrb cnm bende klomen kullandım klomendee hiç kasık ağrım olmadı ben 1 paket 5 tane kullandım senin gibi ardından dr. çatlama iğnesi werdi 3 ay deneyin dedi 3. ayımda yani dün itibariyle öğrendim hamileyim :49: tek bişi söliim sanaa stres yapmaa sakın seninde inş bekletmez bebeğin
:54:

mrb cnm bende klomen kullandım klomendee hiç kasık ağrım olmadı ben 1 paket 5 tane kullandım senin gibi ardından dr. çatlama iğnesi werdi 3 ay deneyin dedi 3. ayımda yani dün itibariyle öğrendim hamileyim :49: tek bişi söliim sanaa stres yapmaa sakın seninde inş bekletmez bebeğin

mrb canım oncelıkle bebısın hayırlıı olsun :) tebrıkler.. bende klomende 2. ayım bu ay doktor kntroluz kulladım bu ay dun bıttı ama yarın doktora gıdıp yumurtallara baktırcam bi inşallah kızmaz bana doktor ve umarım tutar bu sefer stres yapmayalım dıyoruzz ama yınede oluyo ınsanın elınde degıl sen nasıl engel oldun strese :(

sol yumurtalıkta 5cm kist oluşmuş dedi dr ben bu tedaviden bişey anlamadım ya geçen ay sağ yumurtalıkta yumurta çok büyüdü adetle o gitti bu kez de solda ist var dedi bunlar bir kutu klomenle oldu bide karşımda doz fazla gelmiş diyo sanırım bu drla olmayacak :( başka dr gitsem sil baştan mı alır herşeyi acaba?

sol yumurtalıkta 5cm kist oluşmuş dedi dr ben bu tedaviden bişey anlamadım ya geçen ay sağ yumurtalıkta yumurta çok büyüdü adetle o gitti bu kez de solda ist var dedi bunlar bir kutu klomenle oldu bide karşımda doz fazla gelmiş diyo sanırım bu drla olmayacak :( başka dr gitsem sil baştan mı alır herşeyi acaba?

Doktorum bana bu ay adet olur kist olusmamissa devam ederiz klomene dedi. Doktorla ilgili diil yani arkadasim oluyormuş öyle. Ben ilk defa kullandim bu ay ama okuduklarima gore 2. Ve 3. De olma ihtimali daha cok devam et arkadasim inşallah kistini hallettikten sonra olacak

Hayirli olsun canim. Belirtilerini yazar misin canim klomenle gebe kalanlarin farkli diolarda

mrb canım oncelıkle bebısın hayırlıı olsun :) tebrıkler.. bende klomende 2. ayım bu ay doktor kntroluz kulladım bu ay dun bıttı ama yarın doktora gıdıp yumurtallara baktırcam bi inşallah kızmaz bana doktor ve umarım tutar bu sefer stres yapmayalım dıyoruzz ama yınede oluyo ınsanın elınde degıl sen nasıl engel oldun strese :(

tşklr cnmcım ben yaklaşık 13.14 aydır bekliorum ha bu ay ha bu ay die gecikmeler oluodu heycanlanıodum ovulasyon tarihi hesaplıodum heray sayemde gebe testi üreticileri zengin olmuştur o kadar diim :) bu ay ovulasyon dönemimi dahi hesaplamadım olursa artık dedim ayın 13. nde adet olmam gerekirken olmadım belirtilerimde wardı test yaptım şükürler olsun yakaladım çift çizgiyi inş yakındaa siznde güzel hbrlerinizi alırız:54:

mrb arkadaslar ben bu ay klomene basladim bugun aldigim son (5) klomendi fakat suanda kasiklariimdaaa ara ara gıren sanci var bunun nedeni nedır arkadaşlar faydası oldugunun ısaretı mı ya bılemedım sız kullananlar ne olur cvp verın sızınkı kacıncı kullandıgınızda hamıle kaldınız bana umut olun ne olur

klomen kullandım 2 ay fakat olmadı bıraktım hamile kaldım tamamen strese bağlı stres yapma ben bunu yaşadım nezamanki umursamadım o ay hamile kaldım inş en kısa zamanda hamile kalırsısn

ben 2013 mart nısanda kullandım mayıs hazıranda kullanmadım hazıranda hamıle kaldım sonra eylulde bebegım oldu megersem kan pıhtılasması varmıs bende..sımdı korunma suremız bıttı drum klomensız hamıle kalabılıosun bence gerek yok dedı ama ben yıne de ıctım cunku hıc sabrım kalmadı yumurtlama daha olgun kalıtelı olsun dıe ıctım..yumurtlama gunumde agrım oldu adetım 30unda ama 3 gundr bı agrım var belımde ve sol yumurtalık ve sol bacagımda sızce neden drumda yurt dısında baska bırınede gtmek ıstemıorum kafam karıstı...

tşklr cnmcım ben yaklaşık 13.14 aydır bekliorum ha bu ay ha bu ay die gecikmeler oluodu heycanlanıodum ovulasyon tarihi hesaplıodum heray sayemde gebe testi üreticileri zengin olmuştur o kadar diim :) bu ay ovulasyon dönemimi dahi hesaplamadım olursa artık dedim ayın 13. nde adet olmam gerekirken olmadım belirtilerimde wardı test yaptım şükürler olsun yakaladım çift çizgiyi inş yakındaa siznde güzel hbrlerinizi alırız:54:

ınsallah cnm sağol bende 12. gunu adet gıttım dktora klomen kullandım bu ay ıste bakı yumurtlarıma 19 mm olmuştu çatlatma ıgnesı vermedı :( rahım duvarın ınce dedı kalın olsaydı ıgne verırdm dedi 14. gunu ynı yarın gıdıcm eger ctlamadysa rahım duvarıda kalınlasmıs olur bıraz daha ıns dedı ıgne verıcek ıste hayırlısı bakalımm bu ay cok umıtlıyım bende ılk defa yumurtam bukadr guel buyudu :) bıtanecık ama olsun

ınsallah cnm sağol bende 12. gunu adet gıttım dktora klomen kullandım bu ay ıste bakı yumurtlarıma 19 mm olmuştu çatlatma ıgnesı vermedı :( rahım duvarın ınce dedı kalın olsaydı ıgne verırdm dedi 14. gunu ynı yarın gıdıcm eger ctlamadysa rahım duvarıda kalınlasmıs olur bıraz daha ıns dedı ıgne verıcek ıste hayırlısı bakalımm bu ay cok umıtlıyım bende ılk defa yumurtam bukadr guel buyudu :) bıtanecık ama olsun

öle bitanecik deme :D benmkide 1 tanneydi 12 mm sen daha şanslısınn kendinee çok diikat ett bu dönemlerde hadii hayırlısıyla inş. çok sewindim walla :52:

Merhaba arkadaşlar bu ay bende klomen kullandım ama 3 gün içip 4.gün mecburi olarak bırakmak zorunda kaldım, eşimin özel durumları yüzünden birlikte olamayacaktık doktorumda kesti ilacı yanlız merak ettiğim bişey var doktorum beni klomene reglimin son günü bittiğinde başlattı ve akabininde eşimle birlikteliğim oldu ilacı kullanırken hamile kalınabilirmi acaba? Bildiğim kadarıyla ilacın kullanımını takiben yumurtlama gerçekleşip uygun zamanda iğne yada iğnesiz hamile kalınıyor. Çünkü benim yumurtlama sorunum yok sadece ovülasyon takibim sıkıntılı reglim düzensiz hesaplamakta zorlanıyoruz.

Kızlar selamlar.
Bu klomeni bende kullandim.
5 gun tek doz ictim.20 mm olmustu yumurtam.
Sonrada catlatma ignesi oldum.
Bugun catlatma ignesini olali 9 gun oldu.
Kasigimin sol tarafinda bazen sızılar oluyo.
Ic camasirim surekli islak.
Gogus uclarim hafiften aciyo.
Umut etmekte istemiyorum.
Ki kasim ayinda laparoskopi oldum.cikolata kistim alindi tuplerim acildi.birde perde vardi rahimde.o alindi.
Yuvamin ve bizim oyle ihtiyacimiz varki bebegimize.rabbim hepimizin gonlune gore versin.
biz can atarken vicdansiz canileri
Tv de izliyorum da sokaklara birakiyorlar döverek ölduruyorlar o masum bebekleri.
adaletsiz dunymidir nedir bilemedimki..

Son düzenleme:
Back