• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

cnm ınan kendıme cıkmıs kadar mutlu oldumm yaa allah tez vakıtte kucagına almayı nasıp etsınn e bızı aydınlatırsınn artıkk bnm testım de bugun problem cıkmıs pztesı bı daha gelın yapın dedıler bı yarım saat sonra lekelenmelerımm oldu adetımmm galıbaa :43:

Çok teşekkür ederim. İnşallah kırmızıların değildir onlar:((

gözün aydın inşallah sağlık bir şekilde kucağına alırsın bebeğini :) ayrıca bana da umut oldun klomen işe yarar mı klomenle hamile kalan var mı demekten kurtuldum :)

Çok teşekkür ederim..Yarıyor ama öncesinde mutlaka ultrason baktırın. Eger kistiniz yoksa tamam deneyin. Hatta 2 ay üst üste deneyebilirsiniz. Ama kistiniz varsa mutlaka ve mutlaka doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor. Allah herkese nasip eder inşallah..

ben yeniyim burda bendede pko vardı bu ayın 10unda klomene başladım günde 3 tane 2 kutu klomen kullandım buqun gttiqimde 3 tane yumurtam olustuqunu söledi doktor ve progestan die bi iğne vuruldum yarından itibaren ilişki olacakmş tutarmız sizce nolur bana qüzel şeyler söleyin :(

Çok teşekkür ederim..Yarıyor ama öncesinde mutlaka ultrason baktırın. Eger kistiniz yoksa tamam deneyin. Hatta 2 ay üst üste deneyebilirsiniz. Ama kistiniz varsa mutlaka ve mutlaka doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor. Allah herkese nasip eder inşallah..

amin inşallah herkese en kısa sürede nasip etsin :) dr kontrolünde kullanıyorum ama durumum tam olarak ne bilmiyorum biri pko diyo biri yok diyo kafam allak bullak allahtan burda beni anlayan insanlar olduğunu öğrendim yoksa dışarda istediğin kadar anlat bir yere kadar anlıyorlar.

ben yeniyim burda bendede pko vardı bu ayın 10unda klomene başladım günde 3 tane 2 kutu klomen kullandım buqun gttiqimde 3 tane yumurtam olustuqunu söledi doktor ve progestan die bi iğne vuruldum yarından itibaren ilişki olacakmş tutarmız sizce nolur bana qüzel şeyler söleyin :(

bende yeniyim inşallah olur güzel düşün gittiğim bir dr bu işlerde en önemli faktör stres demişti stres yapma ( diyorum ama ben stresten ölüyorum ) bende ilk ayı geride bıraktım benim tutmadı ama tutan varmış inşallah seninde olur güzel haberler yazarsın bizde mutlu oluruz :)

bende yeniyim inşallah olur güzel düşün gittiğim bir dr bu işlerde en önemli faktör stres demişti stres yapma ( diyorum ama ben stresten ölüyorum ) bende ilk ayı geride bıraktım benim tutmadı ama tutan varmış inşallah seninde olur güzel haberler yazarsın bizde mutlu oluruz :)

canım benm aynen bende nasıl stres yapmayım olacakmı olmucakmı die düşünmekten rabbim herkese versin isteyen.. eqer olursa yazarm buraya :) senin ilk kullandıqında yumurtan oluştumu peki

Son düzenleme:

Neden olmasın? İçini ferah tut. Ben de klomenle hamiş kaldım.. Kötü şeyler düşünme.. Keyfini çıkart;))

etmem miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :50:,
gece_gündüz ediyorummmm :17:
3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz 2 aydır tedavi :31::31:
sennnn ?????????? :49:

1 yıl 8 gün :) en başından beri istedik ancak polikistik aver yüzünden olmadı :( inşallah bu ilaç vesile olurda olur bebişlerimiz

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :43::43:

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim. Bu günleri beraber daha rahat atlatiriz die düşünüyorum. Ben gecen yil dogal yollardan ikiz bebelere hamile kalmıştim. Korunmayi biraktigimiz ay hemde.esim cocuk istemiyordu gerci hala zoraki ama. Neyse 3 aylikken kalpleri durdu. 4 aydir korunmuyorduk hamile kalamadim doktora gittik klomen kullandim ayin 7 sinde catlatma ignesi vuruldun. Bugün idrar testi yaptim tek cizgi. Kasik ve bel agrim cok var. Goguslerim sizliyor ve yuzum6 sivilce dolu artik öbür ay diorum umidimi yitirdim yani..

canım benm aynen bende nasıl stres yapmayım olacakmı olmucakmı die düşünmekten rabbim herkese versin isteyen.. eqer olursa yazarm buraya :) senin ilk kullandıqında yumurtan oluştumu peki

bende yumurta oluştu ama doz fazla geldiği için çok büyüdü 36mm kadar ulaştı sonra 20 gün olmadan adet oldum bakalım bugün dra gideceğim. tekrar klomen verecek sanırım dozu azaltır diye düşünüyorum :) inşallah hepimizi en kısa zamanda güzel haberlerle süsleriz burayı :)

2. kloman+çatlatma iğnesii kullanışım ve sonuç yine hüsran :43: Artık iyice umudumu kaybettim ne yapacağımı bilmiyorum =(

Regl mi oldun arkadasim. Bende de esimde de sorun yok bende ilk defa bu ay klomen+ catlatma kullandim ama umitsizim cok da dua ettim ama arkadaşım baska ne yapmali bilemedim.

Maalesef regl oldum =( Bİzde de hiç bir sorun yok..1,5 senedir uğraşıyoruz....Artık bi tüp bebek merkeziyle görüşmeyi düşünmeye başladım... Siz ne zamandır uğraşıyorsunuz?

Back