• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar acil cvp lutfennn

canımm ınsallahhh sonuç yukselırr keşke erkenden baktırmasaydın 2 gun kalmıştı zaten neyse umARIMM YUKSELIRR DUA EDECEIGIMM HAYIRLISI OLSUNN INSALLAHH HAKKINDAA RABBIMM INSALLAH MEYVESIYLE TACLANDIRIR BIZLERI SENIDE :) ÇOK SEVINDIM DUSMEYECEK INSAALLAH DEGERLERIN STRES YAPMA

Insallah ama dayanamadim.
Kasık agrilarim cok artti.
Zaten 10 gun icinde kanda kayboluyormus yavas yavas.
Bu deger umut olabilir dedi.
Cunku 14.gunum bugun.
Bazi sayfalarda 13.14 gunu negatif cikanlar var.
Umarim en kisa zamanda onlarda kuzularina kavusur bizlerde..
Insallah artar

ınsallah ama dayanamadim.
Cunku 14.gunum bugun.
ınsallah artar

ınsaallah canım amınn.. Bende umutlyum dusmeyeck degerın ınsallah benımde bugun 5. Gunum sabah kalktıgımda okadar mıdem bulanıyodukı cok kotu oldum ben sımdıden umutlanıyorum dusun :) mıde bulantım vesıle olduda kalktım uyandım sabah namazımı kıldım ve dua ettım bugun tum ısteyenlere herkese kavusalım ınsallah kuzucuklarımıza :)

ınsaallah canım amınn.. Bende umutlyum dusmeyeck degerın ınsallah benımde bugun 5. Gunum sabah kalktıgımda okadar mıdem bulanıyodukı cok kotu oldum ben sımdıden umutlanıyorum dusun :) mıde bulantım vesıle olduda kalktım uyandım sabah namazımı kıldım ve dua ettım bugun tum ısteyenlere herkese kavusalım ınsallah kuzucuklarımıza :)

sendede olmusmuydu sabah mıde bulantısı.
Bıde benımde kasıklarımda ara ara agrı gıbı tuhf bısey oluyo
sık tuvaletım gelıyo ne bıleyım belırtı mı arıyorum gercekmı
artık bende anlayamıyorum vallahı ama tuhaf bıseyler oldugu kesın
sen ne zamndır ıstıyorsun ılk ıgnenmıydı

sendede olmusmuydu sabah mıde bulantısı.
Bıde benımde kasıklarımda ara ara agrı gıbı tuhf bısey oluyo
sık tuvaletım gelıyo ne bıleyım belırtı mı arıyorum gercekmı
artık bende anlayamıyorum vallahı ama tuhaf bıseyler oldugu kesın
sen ne zamndır ıstıyorsun ılk ıgnenmıydı

Benim durumum cok farkliydi canim benim.
Rahmimde kist , barsaklara dogru yapisiklik , tupler tikali ve perde vardi.
Onlar alindi.rahim ici duvarlar genisletildi.
Kasimda oldum ameliyatimi.
Egerki gebe kalmazsam tekrar yapisikliklar olusacak tekrar tupler tikanacakti.
Marta kadar surem var.
Yoksa tekrar ameliyat olucam :(
Ve buda doku bozulmasina yol aciyor.ic yapinin anadan dogma hali ve hucre yapisi kalmiyor.
Ben igneden sonra ise dinledim aslinda kendimi. sonraki 4.5 gun kasikta hafif agrilar cektim.
Bulantim olmadi.ama 10.gunun gecesi bicak batmalari gibi batmalar oldu nefesimi kesti.acaba dedim tutunuyormu :)
10 ve 13.gunler bas donmesi gibi birseyler oldu.dalgalandim resmen oldugum yerde.
idrara cikmalarim sıklaşti ama.
Tum gizem 2 gun sonrasina kaldi.

Son düzenleme:
Benim durumum cok farkliydi canim benim.
Rahmimde kist , barsaklara dogru yapisiklik , tupler tikali ve perde vardi.
Onlar alindi.rahim ici duvarlar genisletildi.
Kasimda oldum ameliyatimi.
Egerki gebe kalmazsam tekrar yapisikliklar olusacak tekrar tupler tikanacakti.
Marta kadar surem var.
Yoksa tekrar ameliyat olucam :(
Ve buda doku bozulmasina yol aciyor.ic yapinin anadan dogma hali ve hucre yapisi kalmiyor.
Ben igneden sonra ise dinledim aslinda kendimi. sonraki 4.5 gun kasikta hafif agrilar cektim.
Bulantim olmadi.ama 10.gunun gecesi bicak batmalari gibi batmalar oldu nefesimi kesti.acaba dedim tutunuyormu :)
10 ve 13.gunler bas donmesi gibi birseyler oldu.dalgalandim resmen oldugum yerde.
idrara cikmalarim sıklaşti ama.
Tum gizem 2 gun sonrasina kaldi.

aallahh ınsallah bırdaha sıkıntı çekmene ızın vermez canımm sana sıfala dılıyorum umarım bebısın gelırde snı sevındırırı :)

canımm senı cok ıyı anlıyorum. yalnız soyle bısey var ben adetn 12. gunu gıttgmde bır tane yumrtm olgunlaşmıştı 19mm di ayrıca rahım duvarım ınceydı yanı doktor dedı normalde rahım duvarı 10 mm 11 mm olması gerkr yumrtan olgun ama ıgne vermeyecegm sımdılık dedı cunku rahım duvarı ınce olduğu ıcın tutanamayabılır dedı 2 gun sonra kntrole tekrar cagrdı gıttım yumrtam 22mm olmuştu ve rahım duvarımda kalınlaşmıştı yanı adetten uzaklaştıkça rHIM DUVARA KALINLASIR tutunması bebısın daha ıyı olurmuş :) benım doktorum cok ıyı bır doktor herseyı ınce noktasına kadr açıklıyor bana 2 sene sonunda ıyı bır doktor buldum sonunda cok sukur memnunum doktorumdan ve bana son gıttıgımde rahım duvarım 9mm yumosumda 22mm dı catlamamıstı hala ıste bugun sana ıgne yazacam dedı cok güzel oldu dedı o sekıldedır belkı olgun ama kac mm 16 mı 17 mı doktorlar 18 19 20 ve daha ustu yumurtaya daha sağlam gozuye bakıyor hayırlısı olsun tekrar cagrmDIMI SENI ? KACINCI GUNUYDU BUGUN ADETIN KONTOLE GITTIN?

12. günüydü canım yaa kadın iyi biri ama nedense sen sormadan birsey söyleyen yok. Mesela bana yumurtalarımın çaplarını söylemedi. Ama bu gece o işi yapın dedi dün. Yaptık bakalım hayırlısı çatlamam da bugün oldu. Çatlamadan sonra ki günlerde de yapılması gerekir mi ?

Bazen komik buluyorum yaa şu sitelerde neleri paylaşıyoruz dimi:)) Yatmaları kalkmaları yumurtaları ::))

İnan eşim ve benden başka kimsenin haberi yok doktora gidip uğraştığımızdan herkes çocuk istemediğimizi düşünüyor yada olmadığını. 1 haftadır kayınvalidem bizde doktora mideden gittiğimi sanıyor.

Tamda gelecek zamanı buldu anlayacağın. Çocuk yapmaktan cok kimsenin öğrenmemesine gayret gösteriyoruz:):17:

canım ben bugün gebelik baktırdım kanda. 12.94 çıktı yani pozitif.
2 gün sonra tekrar bakılacak.
cunku gebelık hormonu 24 saatte bir 2 katına yükseliyormuş.
eğer sonuçta düşüş yaşanırsa kimyasal gebeliktir ilaçlardan kaynaklı dedi.
eğer yükselme olursa hamilesindir dedi.
dua edin nolur :(
arada kaldım gibi birşey oldu :(

Rabbim insallah hayırlısı ile sağlıklı gönlüne göre bebişler verir. Emeklerini ve isteklerini boş çevirmez. İnsan çok seviniyor yaa allah isteyenlerin isteklerini hiç boşa çevirmesin sırayla herkese versin inşaaallllaaaahhhhh.

12. günüydü canım yaa kadın iyi biri ama nedense sen sormadan birsey söyleyen yok. Mesela bana yumurtalarımın çaplarını söylemedi. Ama bu gece o işi yapın dedi dün. Yaptık bakalım hayırlısı çatlamam da bugün oldu. Çatlamadan sonra ki günlerde de yapılması gerekir mi ?

Bazen komik buluyorum yaa şu sitelerde neleri paylaşıyoruz dimi:)) Yatmaları kalkmaları yumurtaları ::))

İnan eşim ve benden başka kimsenin haberi yok doktora gidip uğraştığımızdan herkes çocuk istemediğimizi düşünüyor yada olmadığını. 1 haftadır kayınvalidem bizde doktora mideden gittiğimi sanıyor.

Tamda gelecek zamanı buldu anlayacağın. Çocuk yapmaktan cok kimsenin öğrenmemesine gayret gösteriyoruz:):17:

anlıyorum canm. tabıkı yumurtlama olduğu gunun bır gun oncesı ve yumurtlamadan sonra mutlakaa cınse ılıskıgerekır.. sakın ıhmal etmeyın. kaçırmayın bu gunlerı umARIM TUTAR DA BOYLE MILLETIN COCUK YOKMU NDEN YAPMIYOSUNUZ SORULARINI DUYMAK ZORUNDA KALMAYIZ ARTIK INSAN SIKILIYOR BIR MUDDET SONRA GERCEKTEN :(

Rabbim insallah hayırlısı ile sağlıklı gönlüne göre bebişler verir. Emeklerini ve isteklerini boş çevirmez. İnsan çok seviniyor yaa allah isteyenlerin isteklerini hiç boşa çevirmesin sırayla herkese versin inşaaallllaaaahhhhh.

Amin insallah.
Bunca sikintidan sonra gunes dogsun artik.
Rabbim hayirlisini versin.

aallahh ınsallah bırdaha sıkıntı çekmene ızın vermez canımm sana sıfala dılıyorum umarım bebısın gelırde snı sevındırırı :)

Insallah canim.
Yarin aksam belli olacak gebe olup olmadigim :(
Umut etmiyorum ama kuzumada yuvamizin ve bizim ihtiyacimiz var..
Rabbim herkese icindede bizlere nasip etsin hayirlisiyla

bende yeniyim inşallah olur güzel düşün gittiğim bir dr bu işlerde en önemli faktör stres demişti stres yapma ( diyorum ama ben stresten ölüyorum ) bende ilk ayı geride bıraktım benim tutmadı ama tutan varmış inşallah seninde olur güzel haberler yazarsın bizde mutlu oluruz :)

canım benim buqun hasta olduqum için doktora gttm serum yazmıştı hamilelk şüphesi varmı dedi var dedm test yaptık 6.7 .ıktı 5in üzerinde olunca hamile olunuo:) 2 3 gün sonra yine gdecem daha yeniymş zaten rabbim herkese yaşatsn bu duyguyu :)

Insallah canim.
Yarin aksam belli olacak gebe olup olmadigim :(
Umut etmiyorum ama kuzumada yuvamizin ve bizim ihtiyacimiz var..
Rabbim herkese icindede bizlere nasip etsin hayirlisiyla

canım inşallah hamilesindir.
bende klomen ve çatlatma iğnesi ile 2. ayımda hamile kaldım.
15. günde test yaptırdım pozitif çıktı şuan 15 haftalık hamileyim.
Allah dualarını kabul etsin isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah müjdeli haberi alırsın.

canım inşallah hamilesindir.
bende klomen ve çatlatma iğnesi ile 2. ayımda hamile kaldım.
15. günde test yaptırdım pozitif çıktı şuan 15 haftalık hamileyim.
Allah dualarını kabul etsin isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah müjdeli haberi alırsın.

Rabbim yavrunun ve senin yar'i yardimcisi olsun.
Bugun 15.gunum igneden sonra.
Dun kan testinde pozitif cikti.persembe gunu icin yine gel
Deger duserse kimyasal yukselirse normal gebeliktir dedi.
Bende dayanamadim bugunde idrar testi yaptim ondada silik cikti ikinci cizgi.
Umarim hamileyimdir.
Normlde ignenin etkisinin gun gun kaybolmasi lazim.
Ama bilmiyorum.umut edemiyorum zerre tanesi kadar.
Senin hic 12.gunden sonra tek tarafli kasık agrilarin ufak sancilarin olmusmuydu ?
Tam olarak igneden 15.gunmu ogrendin ?
sonrasinda falanda cagirdimi dr un ?

Son düzenleme:
Insallah ama dayanamadim.
Cunku 14.gunum bugun.
Insallah artar

cnımm umut her zaman var umudunu kaybetme sakın benım ıcımden oyle gecıyorkı sen hamılesın tabıırabbım bılır ama sakın umudunu kaybtmee dualarım benmle aynı seyerı ysayan kuzucuklaına kavuşmak ısteyen sızlerle :) benm daha 10 gunum var beklıyoru hayırlısı olur ınsallahh hepımızın hakında..

Rabbim yavrunun ve senin yar'i yardimcisi olsun.
Bugun 15.gunum igneden sonra.
Dun kan testinde pozitif cikti.persembe gunu icin yine gel
Deger duserse kimyasal yukselirse normal gebeliktir dedi.
Bende dayanamadim bugunde idrar testi yaptim ondada silik cikti ikinci cizgi.
Umarim hamileyimdir.
Normlde ignenin etkisinin gun gun kaybolmasi lazim.
Ama bilmiyorum.umut edemiyorum zerre tanesi kadar.
Senin hic 12.gunden sonra tek tarafli kasık agrilarin ufak sancilarin olmusmuydu ?
Tam olarak igneden 15.gunmu ogrendin ?
sonrasinda falanda cagirdimi dr un ?

teşekkür ederim canım.
ben ignenin 15. günü sabah ilk idrarla idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı senin ki gibi:) yani idrar testinde ikinci çizgi silik te olsa çıkınca yanılma payı yoktur diye duymuştum ve ben hemen sevindim hamileyim diye:)
aynı gün kan testi yaptırdım öğleden sonra dr aradım hamilesin dedi:)
bende kasıklarımda hiç ağrı olmadı sadece göğüslerim fazlasıyla gerilmişti dokununca bile ağrıyordu.
bence hamilesindir:) Umut et neden etmiyosun...

Kizlar hamileyim :)
Haftaya cumartesi kalp atislarini dinliycez :)
Bugun lekelenmem oldu.
Insallah bir sikinti cikmaz.
Rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Igne ise yaradi :)

Kizlar hamileyim :)
Haftaya cumartesi kalp atislarini dinliycez :)
Bugun lekelenmem oldu.
Insallah bir sikinti cikmaz.
Rabbim isteyen herkese nasip eder :)
Igne ise yaradi :)

hayırlı olsun canııımm:49:
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
iğne bende de işe yaramıştı:)

bu ne ıgnesı ıgnemı hamıle bırakmaya yardımcı oldu daha dogrusu:49::emir_bebek:

Yumurta catlatma ignesi.
Once yumurta gelistirici klomen kullanip sonrasinda bu catlatma ignesini vurduruyorsun.
Gebe kalma ihtimalini normal oranla birlikte %15 yukseltiyor.

Back