klomen kullananlar acil cvp lutfennn

Sonuç negatif bile olsa pazartesi bidaha tahlil yaptrımayı düşünüyorum. Bazen geç döllenme oluyor diyolar ya.. Umut işte..

Sonuç negatif bile olsa pazartesi bidaha tahlil yaptrımayı düşünüyorum. Bazen geç döllenme oluyor diyolar ya.. Umut işte..
anladım cnm bn senın yerınde olsam pzt deılde haftaya cuma yaptırırım madem 1 hafta gecınce daha kesın olur

arkadaşlar sizler kısaca deneyimlerimden bahsedebilirim belli aralıklarla klomen ilaçını kullandım ayrıca bir kerede aşılamam vardı yaklaşık 2 senedir bebek sahibi olmak istiyorduk ne yazıkki olmuyordu çok heveslenip doktora gidiyorduk yumurtlama takipi yapılıyordu klomen çatlama iğnesi sonrasında ümitlle bekle ama sonuç negatif ayrıca pko vardı bende ara verdim bıraktım yoruldum artık dedim 3 ay sonra tekrar doktora gittim klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama inancım yoktu dr.senden bu ay gebelik bekliyorum dedi ama inanmadım
adet sancıları gibi kasıklarım ağrıdı göğüsler şişti anladım ama inanamadım doktoru aradım çok sancı var adet olacaksın dedi ama geçmesini bekledim ertesi gün tekrar gittim adetim bir gün geçmemişti test yaptılar sonuç pozitif inanamadım ikin gün sonra iki katına çıkacak çıktı tekrar dr. bir hafta sonra kese gözüküçekti ama o gün gözükmedi dr.dış gebelik olabir dedi dünyam yıkıldı hemen başka dr.oda anlamadın iyice saçmaladı 4 boyutlu ultrosana girdim o dr.gördü ertesi gün kese gözüktü ama eşimle dünyamız yıkılmıştı endişelerim hiç bitmiyor kalp atışını duyacakmıyım ve kafamda milyonlarca şeyler geçiyor...UMUDUMUN KESİLDİĞİ BİR ANDA OLDU HERŞEY RABBİM HEBİNİZE NASİP ETSİN**

Pozitiiiiiifffff...28. 3 çıktı:))
cnm ınan kendıme cıkmıs kadar mutlu oldumm yaa allah tez vakıtte kucagına almayı nasıp etsınn e bızı aydınlatırsınn artıkk bnm testım de bugun problem cıkmıs pztesı bı daha gelın yapın dedıler bı yarım saat sonra lekelenmelerımm oldu adetımmm galıbaa

sen catlatma ıgnesı oldun mu klomenı nasıl dozlarda kullandınn ?? idrar testı gostermedı mı yanı gebelıgınıııı tatlımm

Doktorum herseyın yolunda oldugunu söyledi. Klomen kullan sabah aksam 5 gün dedi. Çatlatma iğnesi vurulmadım..

Yani inanamadım. Adetim 4 gün geçti test yaptırdım 28.3 çıktı. İnşallah bir problem yoktur. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Allah herkese nasip etsin..

1 gün durup 1 gün çalıştık. Ve oldu:))

canımm mrb hayrlı olsun bebısın sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın rabbımm. bnde suan 3 gunum klomende 2. ayım umarım tutar bu ay . sana bırsey sorayım ılışkıden sonra yatttınmı sureklı yoksa kalkıp rutın devammı ettın bunu cok merak edıyorum ?

aaa cım tebriklerrrr bi sorum var sana idrarda yaptınmı hiç test çıktımı yada

benimde bat yarın ve idrarda çıkmadııı

slmlar cnm klomenle 3. ayım ve ben yine kırmızıları gördüm 28 gün de bir olan adetim bu ay 32 güne çıktı bende adet gecikmesi yaptı her ay 3. günü doktora gidicem belki son gidişim olur sıkıldım artık bunaldım şu rahim filmini çektirim ara vermeyi düşünüyorum yani herşeyi kendi haline bırakıcam yazın temmuzda olan düşüğüm tedavisiz oldu ve hiç ümidim yoktu sadece 2 kerelik ilişkide tuttu öle yumurtlama zamanı filanda hesaplamıyordum şu rahim filminde tüpler temiz çıkarsa inşallah temiz çıkar normal akışına bırakıcam bakalım hayırlısı arada takip ediyorum burayı umarım sizlerden güzel haberler alırım a.e.olun görüşmek üzere

Yani inanamadım. Adetim 4 gün geçti test yaptırdım 28.3 çıktı. İnşallah bir problem yoktur. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Allah herkese nasip etsin..

gözün aydın inşallah sağlık bir şekilde kucağına alırsın bebeğini :) ayrıca bana da umut oldun klomen işe yarar mı klomenle hamile kalan var mı demekten kurtuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…