ahh canım bende ilk kullandım beklemedeyim nolacak çok merak ediyorum bende en çok tutmazsa kist olursa diye kara kara düşünüp duruyorummmmm
inşallah bu farklı durum hamileliktendir belkide hiç ağrı belirti olmaması iyiye işaret öle yoralım biz yinede
bendede akıntı hiç olmadı neden acaba diyorum
wamp çok ilginç test yaptınmı yani hamilede değilmisin ilginç yaaa
inşallah hamilesindir değilsende inşallh biran evvel adetin gelir kurtulursun yeni aya umutlanırsın
burcucum belirtilerin oldumu ne zaman başladı yazarmısın
benim iğnem ptesi vuruldu arada garip belirtilerim oluyo meraktan ölüyorummm ne olacakkk
canım merhaba
ilk olarak tabıkı moral bozuklugu olumsuz düşünceler yok.herkeste akıntı cok fazla olmuyor sanırım bnde ılacı kullandgım gınlerde cok az oldu.adetıme 7-10 gun kala adet belırtılerı gıbı goguslerımde agrı kasıklarımda hafıf agrılar basladı ılk basta hmn adet olucam sandım snra gunum yaklastıkca agrı falan hıcbısey kalmadı butun agrılar uctu sonra tekrar goguslerımde agrılar ara basladı .adet gunum gectıkten sonrada alt tarfaımda ıcımde kucuk yumurta gıbı bısey sankı ıkıye ayrılıyordu o anda kıpırdayamıyordm bu olay sanıye sürüp ara ara olmaya baslamıstı yanı bnmkıler adet belırtısı gıbı basladı