Aynen canım yaa her konuşmamızda okulda hadi artık diyolar.geçen sene 3 arkadaşım hamile kaldı bu sene de 1 arkadaşım başka da evli olup çocuğu olmayan yok.haliyle bana hadi dyolar.ama bilmiyolar ki çok istediğim halde olmadığını.çok yakınlarıma anlatıyorum.Amin canım inşallah bizim için de o günler hayırlısıyla gelir bir an önce.ben biliyorum ki onun için de hayırlı bir zaman vardır diyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...
kızlar bu arada klomen içip aynı zamanda sigarada içen varmı
ben malesef bırakamıyorum hep beynimi hamileliğimi duyunca bırakıcam die yönlendirdim
zaten sıkıntılı dönem içiyorum napim ALLAH nasip edicekse herşekilde eder zaten
merhaba bende klomen kullandım 29 ekimde 5 kasımda kontrole gittim 3 tane yumurtam oluşmuş ve 14mm 16mm ve 17mm bi tanede çok küçük var dedi o işe yaramaz dedi çatlatma iğnesi verdi 7 kasımda vuruldum ve bekliyoruz inş bu ay müjdeli haberi vericem herkese... allah isteyen herkese versin aminnnnn
ben de geçen ay ilk defa klomene başladım kızlar yumurtalarım güzel gelişmişti zira benim adetim düzenli de oluyordu ancak yumurtalar biraz tembelmiş bu ay yine klomen verdi dün bitti ilaç perşembe kontrole gideceğim bu arada 4-5 tane günde sigara içerim tabi ki zararı var elbette nasipse ondan olmuyor değildir herhalde :)... bebişlenirsek hemen bırakırız zaTEN
kızlar bu arada klomen içip aynı zamanda sigarada içen varmı
ben malesef bırakamıyorum hep beynimi hamileliğimi duyunca bırakıcam die yönlendirdim
zaten sıkıntılı dönem içiyorum napim ALLAH nasip edicekse herşekilde eder zaten
siteye yeni üye olduğum için kullanmayı fazla bilmiyorum
sigara konusunda evet daha dikkatli olmak lazım
umarım burdan hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız kızlar
birbirimize ümit oluruz
ah tatlım anlıyorum neler hissettiğini,hamilelere bakınca aklına neler geldiğini,içindeki o boşluğun tarifi olmadığını çok iyi biliyor ve anlıyorum,bazen sadece beklemek lazımmış ve biz onu yaşıyoruz,zor bir durum,yaşamayan anlayamaz bu duyguyu,ama ben seni çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum hepimize...Allahım lütfen yolla bebeğimizi hepimize...
Aynen canım öyle oluyor.yaşamayan bilmiyor tabi...çok teşekkür ederim valla desteğin için...sağol canım Allahım bize de eminim bir gün o duyguyu nasip edecek biliyorum...bu ara pozitif düşünmeye başladım kendi kendimin terapisti oldum :))en güzeli insanın kafasının rahat olması.stres çünkü herşeyi engelliyor.ben sağlıklı yumurtlayan biriydim ne zaman kafama takmaya başladım o zaman dengem bozuldu.iyiyim ama böyle başka şeyleri düşünmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar
kızlar bugün gittim klomenden sonra doktora sağ tarafta bir tane yumurta oluşmuş cumartesi ovitrelle olacağım Allah ım inşaallah bu ay tutar bir tane yumurtayı duyunca biraz üzüldüm ama içimi ferah tutuyorum inşaallah güzel haberler veririm sizlere birbirimize umut olalım sizleri tanımıyorum ama ortak paydalar bizi birleştiriyor :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah
inşallah o tek yumoşun tutar canım :) bende pazar günü günde 4 tane klomen kullanarak tedaviye devam edeceminşallah hayırlı sonuçlar alırız.
inşallah o tek yumoşun tutar canım :) bende pazar günü günde 4 tane klomen kullanarak tedaviye devam edeceminşallah hayırlı sonuçlar alırız.
sen naptın canım adet oldun mu?ben şunu merak ediyorum şimdi klomen kullandım yumurtalarım istenen boyuta ulaşmadı tamam e peki bunlar çatlamıyor mu?nasıl adet olucaz bunu merak ediyorum gerçekten:)yani yumurta çatlamadan da adet olunuyor mu mesela?
doktorun günde 4 tane mi verdi canım inşaallah senin yumoşlar da tutar...geçen ay yani ilk ayda 2 tane olmuştu tutmamıştı bu ay bir tane ama iyi durumdaymış :) yarını bekliyorum akşam 6 gibi ovitrelle ol dedi doktor ancak pazar günü ne zaman ilişkiye gireceğimi söylemedi bildiğim kadarıyla 24-36 saat arası oluyor sizce ne zaman olmalı kızlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?