Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

ah tatlım anlıyorum neler hissettiğini,hamilelere bakınca aklına neler geldiğini,içindeki o boşluğun tarifi olmadığını çok iyi biliyor ve anlıyorum,bazen sadece beklemek lazımmış ve biz onu yaşıyoruz,zor bir durum,yaşamayan anlayamaz bu duyguyu,ama ben seni çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum hepimize...Allahım lütfen yolla bebeğimizi hepimize...

merhaba bende klomen kullandım 29 ekimde 5 kasımda kontrole gittim 3 tane yumurtam oluşmuş ve 14mm 16mm ve 17mm bi tanede çok küçük var dedi o işe yaramaz dedi çatlatma iğnesi verdi 7 kasımda vuruldum ve bekliyoruz inş bu ay müjdeli haberi vericem herkese... allah isteyen herkese versin aminnnnn

slm kızlar bende pkoyum malesef
bugün adetimin 5, günü ve bismillah başladım klomene
pzt yumurta takibim başlıycak ilk ayım bakalım oluşucakmı yumurta
RABBİM hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin çok sabır gerekiyo
biz elimizden geleni yapıcaz ALLAH yazdıysa tedaviler vesile olcak zaten

kızlar bu arada klomen içip aynı zamanda sigarada içen varmı
ben malesef bırakamıyorum hep beynimi hamileliğimi duyunca bırakıcam die yönlendirdim
zaten sıkıntılı dönem içiyorum napim ALLAH nasip edicekse herşekilde eder zaten

ben de geçen ay ilk defa klomene başladım kızlar yumurtalarım güzel gelişmişti zira benim adetim düzenli de oluyordu ancak yumurtalar biraz tembelmiş bu ay yine klomen verdi dün bitti ilaç perşembe kontrole gideceğim bu arada 4-5 tane günde sigara içerim tabi ki zararı var elbette nasipse ondan olmuyor değildir herhalde :)... bebişlenirsek hemen bırakırız zaTEN

İnşallah tatlım,güzel haberlerini bekliyoruz,inşallah hepimiz yazarız bu ayyyyy......hamileyiz diyee....bende klomen kullanıyorum yarın bitecek

tatlım içmeyin sigara ,çok zararı varmış yumurtlamaya ,cidden bırak bence hemen o anda bitir son sigaranı iç,veda et,hem kendi vücuduna kıyarmı insan yaa.hasta olmaktan korkuyor insan.bende içiyodum liseye giderken hemde,sonra ünv. gidince azalttım,şimdi yılda bi iki kere zevkine içerim.sende benim gibi yap,yumurtalarını düşünnnn

sigarayı bırakııııııııııııınnnnnnnnnnnnn kızlarr kızıyorum size,herşekilde eder ama sen önüne engel koyuyosunnnnn...yapma canım bırak..

ben daha yeni başladım klomene,cumartesi doktora gidicem bakıcak yumurtalara bakalım neler söyleyecek,oda ayrı bi heyecan ve stres,hayırlısı olsun...

siteye yeni üye olduğum için kullanmayı fazla bilmiyorum
sigara konusunda evet daha dikkatli olmak lazım
umarım burdan hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız kızlar
birbirimize ümit oluruz

kızlar çok haklısınız zaten sürekli içici değilim ... bu arada klomen sonucu yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek:)

siteye yeni üye olduğum için kullanmayı fazla bilmiyorum
sigara konusunda evet daha dikkatli olmak lazım
umarım burdan hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız kızlar
birbirimize ümit oluruz

inşallah canım senden de güzel haberler bekliyoruz...
Boşver içme sigarayı biliyorum bırakmak zor ama gelecek olan bebeğini düşün.ben hiç içmedim sigara ve o kadar mutluyum ki içmediğim için...
hadi bakalım güzel haberli günlere

Aynen canım öyle oluyor.yaşamayan bilmiyor tabi...çok teşekkür ederim valla desteğin için...sağol canım Allahım bize de eminim bir gün o duyguyu nasip edecek biliyorum...bu ara pozitif düşünmeye başladım kendi kendimin terapisti oldum :))en güzeli insanın kafasının rahat olması.stres çünkü herşeyi engelliyor.ben sağlıklı yumurtlayan biriydim ne zaman kafama takmaya başladım o zaman dengem bozuldu.iyiyim ama böyle başka şeyleri düşünmeye çalışıyorum mümkün olduğu kadar

aynen canım,biz geçen sene aralıkta başladık,yumurtlamam güzeldi,hormonlarım güzeldi ama olmadı işte,sonra 6 ay oldu kafaya takmaya başladım,benim hormonal dengem bozuldu,ne kadar etkiliyormuş meğer..o yüzden akışına bırakmak iyi,tabi ilaç kullanıyorum ama bakalım artık...yoğun çalışmakta etkilio,okuldan sonra derslerim oluyor,öğrenci alıyorum ben,o yüzden yoğun tempo,ev işleri,iş hayatı derken kafa kalmıo,bide üstüne bebek stresi eklenince altüst oluyoruz...burda birbirimiz rahatlatıyoruz aslında bana iyi gelio içimi döküyorum size,inşallah Rabbim bebek muhabbeti yapmayıda nasip eder bize...

kızlar bugün gittim klomenden sonra doktora sağ tarafta bir tane yumurta oluşmuş cumartesi ovitrelle olacağım Allah ım inşaallah bu ay tutar bir tane yumurtayı duyunca biraz üzüldüm ama içimi ferah tutuyorum inşaallah güzel haberler veririm sizlere birbirimize umut olalım sizleri tanımıyorum ama ortak paydalar bizi birleştiriyor :) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah

inşallah o tek yumoşun tutar canım :) bende pazar günü günde 4 tane klomen kullanarak tedaviye devam edecem inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

inşallah o tek yumoşun tutar canım :) bende pazar günü günde 4 tane klomen kullanarak tedaviye devam edecem inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

sen naptın canım adet oldun mu?ben şunu merak ediyorum şimdi klomen kullandım yumurtalarım istenen boyuta ulaşmadı tamam e peki bunlar çatlamıyor mu?nasıl adet olucaz bunu merak ediyorum gerçekten:)yani yumurta çatlamadan da adet olunuyor mu mesela?

doktorun günde 4 tane mi verdi canım inşaallah senin yumoşlar da tutar...geçen ay yani ilk ayda 2 tane olmuştu tutmamıştı bu ay bir tane ama iyi durumdaymış :) yarını bekliyorum akşam 6 gibi ovitrelle ol dedi doktor ancak pazar günü ne zaman ilişkiye gireceğimi söylemedi bildiğim kadarıyla 24-36 saat arası oluyor sizce ne zaman olmalı kızlarrr...

evet canım adet oldum ama yumurtalar geç olgunlaştı yani araya bayram girmeseydi doktor iğne yapacaktı normal bir bayanda 14. gün çatlayan yumurta bende 21. gün çatlamış

şeker hayırlı olsun tek yumoş daha sağlıklı inşallah tutunur günde 4 tane yutucam bende inşallah sorun yaratmaz bide doktorum bana 26. saate ilişki vermişti sonra 1 gün boş bir gün dolu şeklinde yazmıştı kağıda hayırlı sonuçlarla dönün kızlar banada dualarınızda yer verin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…