Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

sazende86

evli,mutlu,gebe :)
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
313
0
26
İzmir
Kızlar Topikleri takip ettim klomen konusunda, ama çok fazla bir bilgi edinemedim.

Ben ocak ayından beri korunmuyorum bebek istiyoruz ama olmadı bi türlü.kimyasal gebelik geçirdim bir kez.Sonra adet düzenlerim bozuldu 3 ay adet olamadım.tahlillerimde bi şey çıkmadı doktor da klomen verdi.Kullandım yarın yumurta takibine gidicem.

Ben de biraz fazla akıntı var, kasık ağrılarım da var.çatlatıcı iğne vericek mi bilmiyorum.Klomen kullanan arkadaşlar ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

merhba arkadaşım,bende aynen senin gibi eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim,ertesi aydada çift çizgi gördüm ama yine adet oldum,anlamadım ne olduğunu,hormon değerlerim bozuldu,şaşırıdı resmen kendini...yumurta rezervim azmış benim,klomen kullanıcam bu ay,çatlatma iğnesi yapılacakmış,çok korkuyorum,hayal kırıklığından,senin doktorun ne dedi,kaçıncı gün başladın,bana 5. gün başla dedi,bugün adet oldum işte,bekliycez artık..doktor hemen beklentiye girme dedi.

Merhaba canım...Seni çok iyi anlıyorum zor şeyler öğreniyosun hamilesin seviniyosun ve sonra bi bakıyosun yok ne diyelim bunda da vardır bir hayır.Hİç korkma bence rahat ol stres yapma.biliyorum stres yapmamak çok zor ama benim ne olduysa stresten oldu.doktor doğru demiş.çok okudum diğer topikleri kimileri iğnelerden sonra kendiğinden hamile kalmış, kimileri 2. 3. iğnede...Ben de yarın sabah gidicem doktora bakalım iğne vericek mi.Ben adetimin 5. günü başladım 5 gün kullandım sabah akşam.bittikten 3 gün sonra gel dedi canım bana.Allah yardımcımız olsun hepimizin bir an önce hayırsıyıyla bebişlerimize kavuşalım:)

bende varım şekerler adeti bekliyorum 2. ay tembel çıktı benim yumoşlar bakalım 3. ay ne olacak hayırlısıyla gelsin bebişler nazlanmasınlar

inşallah tatlım,herşey yolunda gider bizde aralık ayına mutlu bir şeklilde gireriz belki ,ben cok stres yapıorum,korkuyorum ya hiç olmazsa diye,hadi bütün yolları denedin,en sonunda hayal kırıklığı yaşarsak diye aklıma gelio,hep en kötüsünü düşünüyorum ama olmamalı böyle haklısın,kendime çeki düzen vermeliyim ve denemeliyiz ,dualrımızı kabul etsin allah'ım da inşallah hepimize hayırlı evlat versin amin.....

bende varım şekerler adeti bekliyorum 2. ay tembel çıktı benim yumoşlar bakalım 3. ay ne olacak hayırlısıyla gelsin bebişler nazlanmasınlar

hadi bakalım inşallah canım,birbirimize dua edelim...sen kaçıncı gün kullandın?kızlar buarada kaç günde bir adet oluyorsunzu?yazarsanız sevinirim ,ben 25 günde oluyom,doktor 5. gün dedi..bazıları 3. gün dio kafam karıştıı

canım dualarımdasınız tüm isteyenler ve bana diyorum hayırla versin Rabbim :) ben 5. gün başladım 2 tane olarak ama dozaj artacak bu ay çünkü büyüme olmamış bende adeti bekliyorum bide benim adet düzenim yok her an geliyor yada 2 ay uğramıyor sen doktoruna güven canım zaten ilacın içinde de 5. gün başlanır yazıyor.

Kızlar geldim...malesef ben de dün hüsrana uğradım.yumurtalarım büyümemiş,gelişmemiş o kadar klomene rağmen bir de şeker ilacı glukofen ekledi. Adet olunca tekrar klomen kullanicam.glukofene dün başladım sabahları aç karnına içiyorum. Ya arkadaşlarim da doktorunu değiştir diyo.ben memnunum ama bilemedim...sizce napiyim bi akıl verin bana kızlar...

Ya inan ben de kafama takmiyim diyorum ama takmadan olmuyor.ben öğretmenim okuldan bi arkadaş hamile.şimdi herkes bana sıra sana geldi hadi diyo.böyle zamanlarda kötü oluyorum.aylardır istediğimi bilenler yok mu bişey diye soruyor...Inşallah canım Allah hayırlısıyla bize de bi evlat nasip etsin...

Aynen canım benim de öyle oldu.gelismeyen yumurtalar....peki bişey sorucam adet düzenin nasıl yumurtalar gelismedigi zaman nasıl ne zaman adet oluyosun?

merhaba kızlar bende klomen kullanmaya başladım bugun 1.günümdü hem pko hemde çikolata kistimvar inşallah bu klomenler işe yararda gelir bebişlerimiz.

Benimde doktorum 5.günü başla 5 gün kullan 2 gün sonra kontrole gel dedi. Glukofen, folik asit, enfeksiyon olmaması içinde bişiler verdi insallah gelişir yumuslar korkuyorum stres yapıyorum daha da zorlastırıyorum gıbı geliyo artık bana. bende öğretmenim iş yerindede anlatmıyorum kimseye dertlesmeye ıhtıyac duyuyo ınsan hepberaber tedavimizi olup alalım bebeklerimizi.

merhaba ...bende klomen kullanıyorum.2.ayımda iki yumurtam olustu ama küçük gelişmedi.iğne olmaz dedi dr.iki gün gecikti umutlandim ama bu aksam adet olacam gibime geldi.

sıkıcı bir olay klomen.canımı sıkıyor yani. 10 tanede yumurta oluşsa umutlanmam herhalde.. önemli olan tutması.

ben ilk defa deniyorum bugun ılk gunum ıste. senın pko falan varmıydı yada çikolata kıstı ?

Aynen canım benim de öyle oldu.gelismeyen yumurtalar....peki bişey sorucam adet düzenin nasıl yumurtalar gelismedigi zaman nasıl ne zaman adet oluyosun?

işte doktor adet söktürücü verdi kullanmadım belki büyür dedi 35. gün hala adet olmadım haftaya kadar bekleyip test yapacam yoksa ilaç alacam ya sende çalışmalara devam et belli olmaz heran büyüyebilirler.

canım kimyasal g. oldugum ay 5. gün başlamıştım,geç yumurtlamıştım,bu sefer 3. gün başladım ben,bi önceki doktorumda 3. gün demişti,doktor sorunca unuttum diyim bari napimmm ,aman aslında önemli diil,gelişecekse gelişecek yumurtam,napayım,bu ay moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum,beşlki olumlu olur...sen adet düzensizliğin için bitkisel kür denedinmi;?çok işe yarıomuş..

Son düzenleme:

canım bende okadar çok doktora gittim ki...bitürlü güvenemiyorum yaa,ama artık bu doktorumla devam edicem,sende iyi bir doktora daha görün derim,arkadaşlar birtek doktorla kalmayın..ne kaybedersin ki..buarada bende öğretmenim,meslektaşız,okuldaki muhabbetleri bilirim ,herkes çocuğuna ne yedirdiğini,neler aldığını konuşur,konuşmaya başladığını hangi kelimeleri söylediğini....Rabbim bizede versin,bende sessizce oturup dinliyorum onları,bazen ağlayasım gelio ama napayım,napalım canım benim,elden gelen yok,tüp bebek yaptırsak oda kesin diil,hayal kırıklığı yaşama korkusu daha fazla var bende,ama bizden daha zor durumda olan insanlarda var,onları düşünüp hepimize dua ediorum..sende öyle yap,insanları bırakalım,bigün bizde konuşucaz bebeğimizi inşallah....

Son düzenleme:

yok tatlım kullanmadım bakalım adet olursam soğan suyu içiçem inşallah beklemeden hayırla gelir bebişler.

Aynen canım yaa her konuşmamızda okulda hadi artık diyolar.geçen sene 3 arkadaşım hamile kaldı bu sene de 1 arkadaşım başka da evli olup çocuğu olmayan yok.haliyle bana hadi dyolar.ama bilmiyolar ki çok istediğim halde olmadığını.çok yakınlarıma anlatıyorum.Amin canım inşallah bizim için de o günler hayırlısıyla gelir bir an önce.ben biliyorum ki onun için de hayırlı bir zaman vardır diyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Merhaba canım benim de aynı işte senin gibi oldu.küçük dedi 10-11 mm falanmış gebelik için bildiğim kadarıyla 18-20 gibi bişey olması gerekiyor.merak ettim seni adet oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…