klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

Arkadaslar banada dr iğne vurdurdu ama 4 gün söyledi her gece olucak dedi bizde öyle yaptık...Her dr aynı şekilde söylemiyor demek kii

Arkadaslar banada dr iğne vurdurdu ama 4 gün söyledi her gece olucak dedi bizde öyle yaptık...Her dr aynı şekilde söylemiyor demek kii
Galiba öle bize 10 gün boyunca gün asiri dedi ilk klom kullandiğim ay 10 günluk oldu tutmadi ikinci ay gün asiri dedi gene olmadi vakti değil demekki

Galiba öle bize 10 gün boyunca gün asiri dedi ilk klom kullandiğim ay 10 günluk oldu tutmadi ikinci ay gün asiri dedi gene olmadi vakti değil demekki
Demek ki benim daha ilk ayım 6 yaşında bir oğlum var 2 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım inş hemen kalırım çok sabırsızlanıyorum beklemek çok zor

Merhaba kızlar bende geldim aranıza bugün klomen'e başladım sabah ögle akşam olmak üzere 3 doz, 5 gün kullanıp haftaya salı tekrar doktora gidicem hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba bendede polikistik over var ve ciiddi değilmiş cok küçükşer bana tedavi vermeden bebek için ilaç tedavisi verdi bebek istediğimiz için ve klomen kullanıyorum her aay adetin 3. Günü ve buna ragmen yumurtlama gec oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi

bende pko luyum. klomen kullandım. bence ne zman yumurtladığını anlamak için ovulasyon testi alabilirsin. ben klomen kullandığımda değil glukofen ve çatlatma iğnesi vurulduğumda hamile kaldım. ama klomenle de hamile kalan çok var. inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız.

Merhaba hanımlar, bende adetimin 3. günü test yaptırdım herşey normal çıktı, günde 2 doz 5 gün klomen verdi doktor, klomen bittikten 5 gün sonra 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi, bugün o 10 günün 6. Günündeyim yani önümümde 2 ilişki daha var. Son 3 gündür de yumurtalıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı ve batmalar var. Bana çatlatma iğnesi yada ovilasyon testi vermedi, bebek olmaZsa gel de demedi, ben şimdi bu ay olmazsa tekrar klomen mi kullanmam lazım acaba Çok heyecan verici beklemek çok zor Tabi bu arada folik asite de başlattı

aslında doktorun seni çağırıp yumurta takibi yapması lazımdı ama belki gerek görmemiştir. klomenden sonra adet olursan eğer adetinin başlangıcından 8 yada 9 uncu gün doktora gitmen lazım. doktor bana öyle demişti. sonrada yumurtam olgunlaşmışmı diye bakmıştı.

2. ayında mı klomenle hamile kaldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…