klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

Ben kullandım Arkadaşım mahvoldum duzenli adetimi bozdu. Yumurtalarimda kis gorundu . Catlamadi bir ay . sonra pko olustu hamile kalmam zorlastirdi... Valla hamileyim cok sukur ama dualarla Kun feyekun hersey bahane dua et olur insaallah. ilaclarla kendini mahvetme derim ben

Bat

Ne zaman aynı durumdayız. Ben de iğne olmadım
Canm normal döngüme göre adetim 21 kasım ama adetimin 3. Günü başladım klomene o yüzden yumurtlamam erken oldu diye düşünüyorum eğer hamile değilsem 21 kasımdan önce adet olurum herhalde ama bu ay göğüs Ağrı'sı ve sinir stres dışında bir belirtim yok çok umudum da yok nedense

Benim ilkim kendiliğinden oldu.şimdi olmadı kısmet sanırım. Benim bat 23 kasim 2 yumurta oluştu bakalim

Yumurta gelişimi nasil
Benim ilk hamileliğim olacak inşallah Canm senin 2. Herhalde adetin 11. Günü çağırdı üç yumurtam vardı 11, 13 ve 20 mm büyük olan sağdaydı ondan umutluyuz kendisinin çatlamasını istedim ilk denemem diye Dr kontrolden sonra bir hafta ilişki verdi bilmiyorum artık inşallah tutmuştur bekliyorum. Senin yumurtalar ne durumda?

Benim ikinci evet inş. İlki zaten kendi oldu maşallah
Şimdi 2 yumurta vardı kendisi çatladı beklemedeyiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…