15 gün doğan suyundan sonra adet olup bitene kadarda aslanpencesi içtim günde bir defaaslanpençesi suyunu ne zaman başladın ne zaman bitirdin canım ben de içeceğim ama ne zaman başlasam bilemedim
Canim zararı yok tamamen bitki faydası olur sanada insallah. Ben adetimin 7.ci günü 15 gün sogan kuru yaptım ve sonra adetim aslan pençesi içtim adet olup bitene kadar yaklaşık 10 ile 12 gün yaptım bunu 2 ay denedim ve sonraki ay adetimin 3 gunu tahliller güzel çıkınca biraktimCok tsk ederim Gerçekten faydası olurmu canım bu ay tekrar asilama yaptiracam kullandığımda bi zararı olurmu acaba birde adetliykenmi yoksa adet bittikten sonramı ne zaman başlamam lazım cnm
sadece adet döneminde içtin o zaman değil mi canım15 gün doğan suyundan sonra adet olup bitene kadarda aslanpencesi içtim günde bir defa
Yok canım adete 7 gün kala adet dönemi dahil adet bitene kadar yapsadece adet döneminde içtin o zaman değil mi canım
tamam canım bu ay yapayım sabah mı akşam yatarken mi içiyordun canım bu ay 21. ayım bebişim olmayalı dua edersen sevinirimYok canım adete 7 gün kala adet dönemi dahil adet bitene kadar yap
Asilamami yaptin anlamadımtamam canım bu ay yapayım sabah mı akşam yatarken mi içiyordun canım bu ay 21. ayım bebişim olmayalı dua edersen sevinirim
Asilamami yaptinKizlar reglime 5 gün var test yapsam cikarmi?
yok 2 ay klomen kullandım 7-8 ay önce sonra olmadı yine rahim filmi çekindim açık çıktı şuan beklemedeyim canımAsilamami yaptin anlamadım
Anladım rabbim hayırlı bu evlat nasip etsin insallahyok 2 ay klomen kullandım 7-8 ay önce sonra olmadı yine rahim filmi çekindim açık çıktı şuan beklemedeyim canım
Hayir asilama yaptirmadim normal olacak inş. Hasta olmazsamAsilamami yaptin
MERHABA Arkadaşlar ; bu konuşmayı açmamın sebebi klomen kullanan bütün herkezin yaşadıklarını paylaşmaları ve ve hangi aşamalardan geçtiklerini bize aktarmaları ...Bu konuda birçoğumuzun aklında sorular var ve cvp bulamadıkça daha çok strese giriyoruz en azından bu şekilde merak ettiğimiz konuların bir kısmı hakkında bilgi edinilebiliriz.
Benimde 1 tane 20mm olmuş yumurtam bi tanede olgunlaşmamış dedi dr inş hamile kalabilirizSafistd20 st: 45471772 .!.:Merhaba hanımlar bende gınde bırtane bes gun klomn kullandım persembe gunu 4 tane 10mm lık yumurtam bisurude kucuk yumurtam olusmuş :) asılama yapcaz umutlu ve mutluyum bundan snrakı asamalar nedır bılmıyrum
Benimde 1 tane 20mm olmuş yumurtam bi tanede olgunlaşmamış dedi dr inş hamile kalabiliriz
Klomen kullandım 5 gün sonra iğne vuruldum bekliyorum artık hayırlısıylaInşallah hayrlısıyla canım :) sende asılama tedavısı mı yksa sadece klomn mı