klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

Cok tsk ederim Gerçekten faydası olurmu canım bu ay tekrar asilama yaptiracam kullandığımda bi zararı olurmu acaba birde adetliykenmi yoksa adet bittikten sonramı ne zaman başlamam lazım cnm
Canim zararı yok tamamen bitki faydası olur sanada insallah. Ben adetimin 7.ci günü 15 gün sogan kuru yaptım ve sonra adetim aslan pençesi içtim adet olup bitene kadar yaklaşık 10 ile 12 gün yaptım bunu 2 ay denedim ve sonraki ay adetimin 3 gunu tahliller güzel çıkınca biraktim

Valla canim öğlen yemekten 20 dakka önce icerdim insallah sanada fayda olur ve rabbim burdaki evladı olmayan bütün bayan arkadaşlara hayırlı evlat nasip etsin insallah.senin isim neydi ismen dua ederim sana Allahin izniyle

Birde sana tavsiyem incir ye çünkü incir bayağı güzel etkileri var sabah uyanınca iki tane incir ye insallah ve hep dua et rabbimden iste ama hayirlisini iste canim

Canim insallah hayirlisiyla olur ama bence üç gün daha bekle

Benimde 6 yaşında bir oğlum var bizde 2 senedir korunmuyoruz ama bebişin sahibi olamadık geçen ay dr gittim bana klomen verdi 5 gün kullandım 14.gün iğne vurdurdu kalçadan 4 gün boyunca her gece birlikte olmamızı söyledi beklemek çok zor inş hamile kalabilirim dua edinn

Merhaba hanımlar bende gınde bırtane bes gun klomn kullandım persembe gunu 4 tane 10mm lık yumurtam bisurude kucuk yumurtam olusmuş :) asılama yapcaz umutlu ve mutluyum bundan snrakı asamalar nedır bılmıyrum

Safistd20 st: 45471772 .!.:
Merhaba hanımlar bende gınde bırtane bes gun klomn kullandım persembe gunu 4 tane 10mm lık yumurtam bisurude kucuk yumurtam olusmuş :) asılama yapcaz umutlu ve mutluyum bundan snrakı asamalar nedır bılmıyrum
Benimde 1 tane 20mm olmuş yumurtam bi tanede olgunlaşmamış dedi dr inş hamile kalabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…