klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

evet ilaç. şeker hastaları kullanıyomus normalde ama bu şekilde gebelik içinde kullanılıyor. beyne yumurtlama yapması gerektiğini iletiyomuş. bildiğim kadarı ile.
anladım canım seni soru yağmuruna tutuyorum ama kusura bakma özelde mi muayene oldun canım sen

olurmu öyle şey ne demek. bende istanbulda özel çapa hastanesine gidiyorum.
sağol canım bende doktora gideceğim bu ay olmazsa tekrardan bu ilacı ben de bir sorayım darısı hayırlısıyla bizlere de olmayanlara Rabbim hayırlısıyla da hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inş amin

bende klomen kullanıyorum. yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor.
günde 2 kere klomen kullandım sonrasında ovitrelle iğnemi 5 martta oldum bat 19 mart
İnşallah Rabbim hepimize yakın zamanda hayırlısı ile evlat verir

benim de bat 19 mart

Bende kullanıyorum bu ay fakat çözemediğim bir şey var bir gün ikinci çizgi görunuyor ertesı gun görünmuyor bir sonraki gün görünüyor anlam veremedim bir türlü
Canim suan adetinden sonra kaçıncı gündesin normalde 10.cu gunden sonra başla.adetten ilk iki uc gün sonra dengesiz olur

Ben de bu ay klomen kullandım.
Bugün itibari ile de duphaston kullanmaya başladım.
Aynı zamanda incir kürü de kullanıyorum.
Bat 2 nisan benim de.

Ben de bu ay klomen kullandım.
Bugün itibari ile de duphaston kullanmaya başladım.
Aynı zamanda incir kürü de kullanıyorum.
Bat 2 nisan benim de.
Insallah hayirlisiyla olumlu sonuç alırsın rabbim yardimciniz olsun bende hamile kaldigimda klomenle incir küru yaptim

Insallah hayirlisiyla olumlu sonuç alırsın rabbim yardimciniz olsun bende hamile kaldigimda klomenle incir küru yaptim

Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İncir kürünü nasıl kullandınız?
Benim dün aklıma geldi ve birden başladım.
Adetin kaçıncı günü başlanmalıydı bilmiyorum ama ben 10. günde başlamış oldum.

Kızlar bu ay klomen kullandım, adetime 5 gün falan var ama şimdiden adet ağrısı gibi ağrılarım başladı Klomenin böyle bir etkisi var mı biliyor musunuz?

kizlar klomen kulandinizda adetinizde bir deyisiklik oldu mu yani yogunluyu felan azaldi mi

Amin insallah teşekkür ederim incir kurunu adetten hemen basladim ve adete 8 gün kala bıraktım sonra ara ara sabah uyaninca vd yatinca ikiser tane yerdim bu arada incir kurunu gunde bir kez yapardim .valla ablama faydasi oldu birde bana cok şükür tavsiye ederim

Kızlar bu ay klomen kullandım, adetime 5 gün falan var ama şimdiden adet ağrısı gibi ağrılarım başladı Klomenin böyle bir etkisi var mı biliyor musunuz?
Evet cAnım adete yakın ağrısı yapar siz stres yapmayın vucunuzu dinlemeyin aslında kafaya takmamak nerdeyse imkansız ama genede düşünmeyin hatta tamamen olumlu düşünün ben hamileyim diye alistirin kendinizi

Bu arada testlere güzel baslamissiniiz o yüzden devam edin benim 15 veya 17 ci günlerde çift çizgiyi yakalardim Allah yardimciniz olsun ve bol bol dua edin

Saraçoğlu'nun sitesinde 25 gün yapıp 7 gün ara verilir ve tekrar 25 gün yapılıyor yazıyor ama siz adete yaklaşınca bırakmışsınız. Ona rağmen bile işe yaramış çok sevindim.
İnşallah bende de işe yarar.

Kızlar adet oldum az önce çok üzgünüm acaba bu ay yine mi klomen almam lazım, ama herşeyim normal, eşimde test yaptırdı onunda normal yanlız sperm hareketlilik %50 yani sınırda acaba ondan mı bilemedim ki, çok zor her ay bir umut beklemek sürekli vucudunu dinlemek, psikolojim bozulmaya başladı artık

Cnm bendede her sey nrmal esmde sperm hareketlilik %40da dktor sknti olnaz dems ama bi ilac verms bnu kullanrsan yuksek ihtinalle hamle kalr dems ben klomen kllandm yumrtalar kendlgnden ctladi smdi bidahaki hafta adet olcam veklyorm esmde ilaci almadi bu ay hasta olrsan alrm ole dedi arastrdm bende hareketlilik dusukse cocuk olmasi biraz zorms ole blyorm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…