Canım umarım Allah gönlüne göre verir bir test yaptır hemen kafandakı sorulardan kurtul bence en iyisi bu yoksa sürekli düşünmekten psikolojini bozarsın Herzaman ihtimal vardır sonuçtaKlomen çatlatma iğnesi ve progestran kullanıyorum adetim 1 gün gecikti beyaz akıntım var hamile olabilir miyim kafam çok karışık milletin lafından sözünden bıktım kayınvalidemin iğneleyici sözlerinden
Klomen çatlatma iğnesi ve progestran kullanıyorum adetim 1 gün gecikti beyaz akıntım var hamile olabilir miyim kafam çok karışık milletin lafından sözünden bıktım kayınvalidemin iğneleyici sözlerinden
3ay önce polikistik teşhisi konuldu bana.hormonlarıms bakıldı gayet normal olduğunu hiç polikistik gibi olmadığını yumurtladığımı söyledi doktor. çatlatma iğnesi ve progestran kullanıyorum 3 aydır.her ay günü gününe adet oldum.bu ay gene ilaçlarımı kullandım ama adetim 1 gün geçikti kantahlili yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım neden olabilir?yardımcı olur musunuz.kan tahlili negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi.çevre delirtecek beni neler demedim sanane bile dedim soranlara ama nerdehepsi birbirinden agir ilaclar ... kendine stres yapma en basinda.. kayinvalideni bosver cahil olmasin simdiki zamanda cocuk dogurmak oyle kolay degil yedigimiz ictigimiz belli degil.. hayat streside cabasi bunlar gebeligi onleyen faktorler.. ben etrafima artik sorup durmayin beceremiyorum iste diye gulup geciyorum kime ne benim yapacagim cocuktan iki bebek sevecekler torun sevgisi tadacaklar diye burnumuzdan getiriyolar
3ay önce polikistik teşhisi konuldu bana.hormonlarıms bakıldı gayet normal olduğunu hiç polikistik gibi olmadığını yumurtladığımı söyledi doktor. çatlatma iğnesi ve progestran kullanıyorum 3 aydır.her ay günü gününe adet oldum.bu ay gene ilaçlarımı kullandım ama adetim 1 gün geçikti kantahlili yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım neden olabilir?yardımcı olur musunuz.kan tahlili negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi.çevre delirtecek beni neler demedim sanane bile dedim soranlara ama nerde
Slm kizlar bnde klomen catlatma ignesi ve progestrn kullandm bu ay ama bugun ignemin 9. Gunu idrar testi ngatif adet olcak gbi de kasiklarim agriyr geldi gelcek gbi daha erken deil mi bu negatifin pozitife donme ihtimali var mi
Bakalım umarım işe yarar, ya insanlar kazayla nasıl Hamlie kalıyor şaşılacak şey Bizde bilinçli olalım anne baba olmadan önce dr kontrollerimizi yaptıralım dedik kendimizi tedavinin ortasında bulduk, üstelik bir problem yokken Acaba çok mu üstüne düşüyoruz bilemedim
Insallah canim hepimiz bian once kavusurz bu ay cok bi umidim kalmdi pozitifi gorseydm bi umut derdm ama direkt negatif bu ay cok zor gbiignenin etkisi onlar arkadasim cokta umitlenmede morelini bozmada bende yasadim kasiklarim catlayacak gibi oluyodu umarim bi an once alirsin bebisini kucagina
duphaston ne içindi canım ben de 2 ay klomen kullandım bırakmıştım şimdi yeniden başlasam mı diyorum doktora gideceğim birBundan 3 ay önce bende forum forum okudum durdum hep. Klomen & duphaston tedavisi gördüm 3 ay. Gecen hafta hamile oldugumu öğrendim
Bende bir yıl evliyim canim ve dediğin gibi hep doktora gittim ama ben hormonlarim dengelensin diye 15 gün filan aslanpencesi suyunu içtim ve benim çok şükür dengelendi sende kullan istersen canim insallah sanada faydasi olur1 yıllık evliyim eşimde bir problem yok bende fsh değerim yüksek çıkıyor la değerim 32 çıktı bu ay doktorum klomen verdi kullandım(2 aydır klomen kullanıyorum)3 tane yumurtam büyüdü catlatma ignesi vuruldum asilama yaptırdık 3 gün gecikti hafif kirmizi lekem geldi ve çok kötü kasiklarimda sancim var belimde çok ağrıyor artık bebek istiyorum tekrar asilama yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım
Cok tsk ederim Gerçekten faydası olurmu canım bu ay tekrar asilama yaptiracam kullandığımda bi zararı olurmu acaba birde adetliykenmi yoksa adet bittikten sonramı ne zaman başlamam lazım cnmBende bir yıl evliyim canim ve dediğin gibi hep doktora gittim ama ben hormonlarim dengelensin diye 15 gün filan aslanpencesi suyunu içtim ve benim çok şükür dengelendi sende kullan istersen canim insallah sanada faydasi olur
aslanpençesi suyunu ne zaman başladın ne zaman bitirdin canım ben de içeceğim ama ne zaman başlasam bilemedimBende bir yıl evliyim canim ve dediğin gibi hep doktora gittim ama ben hormonlarim dengelensin diye 15 gün filan aslanpencesi suyunu içtim ve benim çok şükür dengelendi sende kullan istersen canim insallah sanada faydasi olur
Ben kullandım canim gayet iyi sonuç aldimKızlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan varmı?
Canim ben adetten sonra yani adetimin 7 gunu sogan kuru yaptim 15 gün sonra adet olup bittikten sonraya kadar yaptım sonra adetin 3 günü gittim tahlil verdim sonuclarim iyiydi çok şüküraslanpençesi suyunu ne zaman başladın ne zaman bitirdin canım ben de içeceğim ama ne zaman başlasam bilemedim