Klomen kullandim son gün beklemedeyiz kizlae klomen kullanip çatlatma iğnesi vurulmayan varmi aranizda merak ediyom eğerki bu ayda tutmazsa öyle denemeyi düşünüyorum
İki aydir klome kullanip atlatma iğnesi vuruldum pek ümidim yok bu gun olmam gerek vc gitmeye korkuyorum ya geldiyse diye umidimi kay etmeme nedenki sey bu ay ağrim hiç bitmedi kasik karin sanci bel ve akinti olmamasi koruluk bu sekilde olupta hamile olan zannetmiyorum ama (Allahim sağlikla kucağina almayi nasip etsin)bende klomen kullandım ama o ay hamile kalamadım. ama sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve ovulasyon testi aldım. bu sekilde hamileyim şuan 6 haftalık. pco luyum bende. sormak istediğin bişey varsa sor ben yanıtlayım
İki aydir klome kullanip atlatma iğnesi vuruldum pek ümidim yok bu gun olmam gerek vc gitmeye korkuyorum ya geldiyse diye umidimi kay etmeme nedenki sey bu ay ağrim hiç bitmedi kasik karin sanci bel ve akinti olmamasi koruluk bu sekilde olupta hamile olan zannetmiyorum ama (Allahim sağlikla kucağina almayi nasip etsin)
Subat 7 oldum 5 mart olmam gerek geçen ay 27 dongum oldu dr. Ona gore beklemem gerek oldugunu söylemisti bir yil önce kimyasal oldu adetler duzensizdi ha bu ay duzelir derken haftada bi olmaya baslayinca dr. Gittim kistim varmis megere üç aylik tedavi verdi iki yaptim gittim kist falan yoktu bu tedaviye basladim umit yok galibaadetinin kaçıncı günü bugün. bide ne kadar zamanda bir adet görüyosun
Subat 7 oldum 5 mart olmam gerek geçen ay 27 dongum oldu dr. Ona gore beklemem gerek oldugunu söylemisti bir yil önce kimyasal oldu adetler duzensizdi ha bu ay duzelir derken haftada bi olmaya baslayinca dr. Gittim kistim varmis megere üç aylik tedavi verdi iki yaptim gittim kist falan yoktu bu tedaviye basladim umit yok galiba
Canim senin adina çok sevindim senin için bir mucizedir eminim allah tamamina erdirsin bebişini sağlikla kucağina al inşallah. Çatliyor 3 yumurtam oluyor her ay 22m 18m 17m yumurtlamadada sikinti yok kimyasaldan önce 42 haftalik bebeğimi kaybettim dr. Hatasi acil sezeryan orda birşeyler olduğundan şüpeliyim rahim filmi yaptirmayi düşünüyorum birde sen klom kullandim diyorsunya o ay çatlatma iğnesi vuruldunmu vurulmadiysan kist falan olusuyormus deniyor ondan merakim klomen kullanmak istiyorum igne olmak istemiyorum sorun olurmuCANIM. bende 1,5 senelik evliyim. adet olduğum ilk günden şimdiye kadar hiç düzenli adet olmadım.27 yaşındayım. 3 ayda bir falan oluyo. yaklaşık 4 ay yasmin le düzene girdi ama bırakınca yine adet düzeni bozuldu. yasmin i bırakınca adet söktürücü ile adet oldum ve o ay ilk defa kendimiz denedik çocuk için. olmadı. sonraki ay klomen kullandım yine olmadı. sonraki ay klomenle yine olmadı. bir sonraki ay yani 4. ay çatlatma iğnesi ve insülin direnci için bir ilaç, ayrıca pazartesi ve perşmbeleri de süt hormonu düşürücü bir ilaç kullandım. Bende ikiside yüksekti ve internette o değerlerle hamile kalamayacağım falan yazıyodu. çatlatma iğnesi olduğum ilk ay hiç ama hiç umudum yokken halime kaldım. şua an 6 haftalık hamileyim. yumurtan çatlıyosa hiç sıkıntı yok. yapman gereken tek şey çatlatma iğnesi olmak ve ovulasyon testi almak
Çok sevindim senin adına cnm bende bu ay ilk defa klomen kullandım ve iğne vuruldum inş bizde güzel haber alırız senin gibiçok teşekkür ederim.darısı tüm isteyenlere inşallah. klomen kullanırken iğne vurulmadım. o şekilde hamile kalanlar varmış ama bende olmadı.
Klomen kullandim son gün beklemedeyiz kizlae klomen kullanip çatlatma iğnesi vurulmayan varmi aranizda merak ediyom eğerki bu ayda tutmazsa öyle denemeyi düşünüyorum
20m altinda olunca vurmuyorlar evet bende iki ay denedim üctane oluyor her ay 20 18 17m oluyorlar tutmadi şimdi hasta oldum tekrar deniycem bu ay klom sadece iğneyi vurulmiycam artik inşallah bir sikinti olmaz 22 üstü oluncada vurmuyorlar iğneyle garantiye aliyorlar çatlatiyorlar ama denemeBnde klomen.kllandm gecen pzrtesi gnu bitti sali gnu gttm dmtora ik ymrtan olms cuma gnu tek4ar gittim 18 19 mm ik tane tumrtam vardi dktor catlatma ignesi vericekti snra vazgecti gerek yk vurulna igneyi dedi jndikigindende catkar ded sali gn tekrar gel dedi gun asiri ikiski dedi smdi iki gun snra tekrar gidicem ve bugun akintim artti suanda karnmda hasta okucakmisim gbi bir agrim var ama adetmede 20 gun daha var heralde yumrtalarm catkicak agrlarm basladi ama blmyorm artk ne okur
20m altinda olunca vurmuyorlar evet bende iki ay denedim üctane oluyor her ay 20 18 17m oluyorlar tutmadi şimdi hasta oldum tekrar deniycem bu ay klom sadece iğneyi vurulmiycam artik inşallah bir sikinti olmaz 22 üstü oluncada vurmuyorlar iğneyle garantiye aliyorlar çatlatiyorlar ama deneme
Canim ben 31 yaşindayim dr. Sordum sigorta karsiliyormu hayir dedi tüpbebek tedavisinde karsilaniyor onada heyet raporu gerekliymiş ben ikisinide ücretli yaptirdim 75.tl insallah olur bebislerimizBana aslnda dktor vericekti igneyi dediki bugn igneyi vurulablrsin sehternede soledi igneyi yaz die ama.sogorta 25 yas altna karsilamiyims dktorda dedki kendinde alablrsn igneyi dedi tamam dedm snrada vazgecti sigortada karslamyosa alma kendiligindeb catlar dedi iki yurmtam oldu ama catlarbi blmym suan karnmda hafif agrlar var bide esmin test snclarnda hareketlilik dusuk ckmisti dktor cocugun olur engel degl ama basha ayrntili test yapalm dedi snclarini aldi dktora gostericek smdi suan ben tedavi gryorm ama esmdede sknti olrsa genede tutmaz heralde
Ha canim 22m ve üstü olunca yumurtalik iğneyi vurmuyorlar çoğul gebelik riski fazla oluyormus ondan onu demek istedim benCanim ben 31 yaşindayim dr. Sordum sigorta karsiliyormu hayir dedi tüpbebek tedavisinde karsilaniyor onada heyet raporu gerekliymiş ben ikisinide ücretli yaptirdim 75.tl insallah olur bebislerimiz
MERHABA Arkadaşlar ; bu konuşmayı açmamın sebebi klomen kullanan bütün herkezin yaşadıklarını paylaşmaları ve ve hangi aşamalardan geçtiklerini bize aktarmaları ...Bu konuda birçoğumuzun aklında sorular var ve cvp bulamadıkça daha çok strese giriyoruz en azından bu şekilde merak ettiğimiz konuların bir kısmı hakkında bilgi edinilebiliriz.
1 yıllık evliyim eşimde bir problem yok bende fsh değerim yüksek çıkıyor la değerim 32 çıktı bu ay doktorum klomen verdi kullandım(2 aydır klomen kullanıyorum)3 tane yumurtam büyüdü catlatma ignesi vuruldum asilama yaptırdık 3 gün gecikti hafif kirmizi lekem geldi ve çok kötü kasiklarimda sancim var belimde çok ağrıyor artık bebek istiyorum tekrar asilama yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım
Bnde klomen.kllandm gecen pzrtesi gnu bitti sali gnu gttm dmtora ik ymrtan olms cuma gnu tek4ar gittim 18 19 mm ik tane tumrtam vardi dktor catlatma ignesi vericekti snra vazgecti gerek yk vurulna igneyi dedi jndikigindende catkar ded sali gn tekrar gel dedi gun asiri ikiski dedi smdi iki gun snra tekrar gidicem ve bugun akintim artti suanda karnmda hasta okucakmisim gbi bir agrim var ama adetmede 20 gun daha var heralde yumrtalarm catkicak agrlarm basladi ama blmyorm artk ne okur
inşallah olur canım. yumurta çatlarken bu dediğin belirtilerin tamamı bende de oldu. hadi hayırlısı
Dun.bnden pembemsi bi aknti gelms hasta okdm sandm bi an ama.olmamisim sendede oke bisi olmusmuydu